MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Radsej uz s tym prestan
S tym zrkadlenim,posledny nech zavrie dvere
Ludia,postavte si poriadne htpc,pasivne,tiche a ste cajk a vysrte sa na kadejake srackoidne qnapy apod hluposti
nad týmto som tiež uvažoval keďže mám router asus dsl ac52u. Akože mám ho roky ale tak slabá wifi, že už dávno som to mal vymeniť za niečo lepšie. Ale má USB vstup len neviem plusy mínusy takého riešenia. Plus by bol ušetriť za NAS ak to takto vie fungovať dobre. Nevyznám sa do toho.
Pripojis sa na to aj cez telefon, tablet, cez vsetko co je v sieti.
Toto nie je dobry napad, zabudas na nizky vypocetny vykon procesora. Sam mam taketo NASko na svojom domacom routri (MT AC2), co je uz ARM platforma s pomerne silnym vykonom, ale vykon NASka je dost zufaly. Vykon procaku, samotne usb rozrhanie (vacsinou v2), zdielana zbernica + casto pomaly USB kluc = uz len prechod medzi adresarmi je niekedy utrpenie ak je tam milion malych suborov.
Je pravda, ze som pouzil obycajny USB kluc, s HDD, ci dokonca SSD by situacia mohla byt lepsia, to som netestoval.
Je pravda, ze som pouzil obycajny USB kluc, s HDD, ci dokonca SSD by situacia mohla byt lepsia, to som netestoval.
Kto si to ma skusit? Vsetci nerdi co poznam na tom bezia a bez toho by umreli:D Si tam mal nieco zle nastavene