MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Surface Laptopy su kvalitne, ale tomu zodpoveda aj ich cena (porovnatelna s Macbookmi).
Takze ak mas rozpocet pod tisicku, mozes zobrat hocijake HP, Dell, Lenovo, Asus a dufat ze neodide hned po uplynuti zaruky...
Dell je rovnaky shit ako vsetko ostatne - manzelka by vedela rozpravat o sluzobnych Dell notebookoch
Pouzivam uplne pravidelne 'novsi' Thinkpad T560, obcas starucky T520, nefiremny E540 a cislo najnovšieho firemného netusim, no tie starsie boli kvalitou/prevedenim niekde uplne inde (samozrejme ine cpu atd, no na beznu kancelarsku pracu uplne postačujuce)
(kopec dalsich nekancelarskych naokolo nepocitam, nejake hpcka, acer, asus, uplne sa pokazil iba jediny HP po cca 3-4 rokoch)
No to predsa zalezi podla CPU, cize Intel/AMD.
Pokial tam nie je vyslovene 680M ale len nejake "AMD Radeon Graphics" a pod, tak je to uplne to iste ako intelacke integrovane grafiky.
https://pagenotfound.cz/clanek/kauza-huawei-cina-vydirala-ceskou-republiku
Je to popis kauzy Huawei, kde cesky NUKIB (Narodny ustav pre kyberneticku bezpecnost) vydal varovanie pred spolocnostami Huawei a ZTE.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nepoznate nejaky overeny exif tool, ktory vycita data z foto telefonu?
Nejake data mi zobrazia, napr iso, clonu a podobne .
Ale vo win ziade program mi neukaze polohu, resp. nevidim data gps v exife, dokonca aj ked sem chcem nahrat foto, tak mi napise ze mozem doplnit gps . . .
To, ze ti tu pise, ze mozes doplnit gps info je asi preto, ze mas v nastaveniach tohto webu zakazane, aby bolo vidiet automaticky.