MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
tam tiez nic, pricom galeria zobrazi mapu, ale ako vravim, to moze byt cez ucet google . . .
Ale , fotil som aj alternativnym softom, tam to tiez nieje ulozene, resp. nevidim to tam, ale na fotke mam gps spolu s datumom
Tak rozmyslam, ci to neuklada nejako inac ten samsung . . .
povolil som polohu aj pre galeriu . . . a nic. este mam teraz napad.
nezakazal si polohu pre nejake samusng appky?
ked pripojim telefon kablom, data tam vidim. ked subor skopirujem z pripojeneho telefonu, data tam zostanu.
Zaujimave je, ze ked to dam zdielat cez bluetooth, data zmaze, aj ked ma galeria povolene umiestnenie.
To zase Samsung nieco vymyslel. Idem riesit preco to to tak je, a ako to odstranit. Nechce sa mi stale pripajat telefon kablom.
Praveze nie. Ked nema fotka gps tag, tak ten soft neukaze nic. Tu ukazal, geograficky stred zeme
Takze to vyzera na botu u Samsungu . . . .
Samozrejme, ziadny geograficky stred Zeme nie je, lebo tu Zem je uzavreta sama do seba, gula nema na svojom povrchu hranice, cize kadzy bod moze byt jej stredom. Ked uz mame ale na Zemi suradnicovy system, podla mna je jeho stredom tam, kde zacina. Nikde ale nehovorim, ze to tak je oficialne uznavany stred.
A tu som prestal citat.