MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
124x18TB= 2027tib
jedna vetva vyzera takto
To je firemne alebo tazis krypto?
Urcite by vsak prv poslali upomienku.
B je spravne
Mna by zaujimala spotreba a ci je nejaka zlava od zamestnavatela na el., alebo el for free?
Ale teda to je slusny kapital
Ak ratam za 18TB cca 300€ tak len za disky je to 37 litrov 😁
cital, pochopil, ale mohol si aj ostatne , aby si sa nestazoval, ze tam su
Tak som nieco predsa len nasiel.
HP NTB 15s-eq2003nc/15,6 SVA FHD AG/Ryzen 5 5500U/8GB/256GB SSD/AMD Radeon/ac/BT4.2/WIN 11 Home/Jet-black
pripadne vo vypredaji je aj Dell (NBD zaruka).
DELL Inspiron 15 (3511)/i3-1115G4/8GB/256GB SSD/15,6"/FHD/BT/W11 HOME-S mode/cerny
bacha na home-s OS, nie kazdemu musi vyhovovat.
https://www.alza.sk/operacny-system-windows-10-s
Moje dieťa dostalo zo školy špeciálny odolný školský Dell a práve hovorili, že väčší ako 11" nemôže byť, lebo sa im nevojde na lavicu notebook aj s knihou alebo zošitom.
Žiaden veľký výkon, ale na školské potreby vyzerá byť dostačujúci
Pred rokmi som prestal predavat repasovane nb prave z dovody vyssieho poctu reklamacii a naopak dnes uz nepredavam skoro ziadne ine ako repasovane pc, pretoze maju vyborny pomer vykon/cena.
Nove pc (okrem herneho, ci pc na grafiku a pod) sa kupit neoplati.
PC maju usporu cez 50% z ceny noveho pri podobnom vykone.
repas notas - NIE
repas PC (desktop) - ANO
repasy som pozeral, kedze v praci mam Elitebook, a repasovane su zvacsa podobneho typu... ale ked vidim tie chyby na mojom:) tak netusim ake mohli mat tie starsie generacie..
repas?niekomu musi vyhravat
ani by som nevymyslal
repas notas - NIE
repas PC (desktop) - ANO
repasy som pozeral, kedze v praci mam Elitebook, a repasovane su zvacsa podobneho typu... ale ked vidim tie chyby na mojom:) tak netusim ake mohli mat tie starsie generacie..
Ano za mna ako predajcu takto.
Kedysi som siel do repasov opatrne a zacal s nimi na skolach, ale dnes ich primarne ponukam aj komercnym zakaznikom....za mna je naozaj zbytocne kupovat nove koncelarske pc, ked repas spravi rovnaku robotu za 40% ceny.
Pouzivam iba prve triedy, takze pc su v stave, ze keby nepoviem, ze je to repas je na neroroznanie od noveho.
Pri repasoch nb vidim hlavny problem v baterii (sice aj tak vacsina ludi baterku nepouziva) a dalej problem v zivotnosti dosiek a grafik/displeja.
Doska, pripadne napajacia kaskada odide ako prve a najcastejsie na nb, druha vec, ktora je problematicka su grafiky, kde casto boli ozivene reballingom, ci reflowingom a tam sa da dalsia zivotnost zalozit na faktore nahody.
Ukazka ozivenia grafiky na mojom desktope...podotykam, ze po tomto peceni grafika funguje do dnesnych dni bez problemov....zatial.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale pri predaji pc by bolo dobre sa zmienit, ze grafika uz bola raz "pecena", takze bacha pri kupe pouzitych kompomentov a pc.