MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
nemas co stratit
Marli asi mas pravdu. moze tam byt nieco ine koli comu to skapalo, po otvoreni pridem o zaruku a budem riesit *****.
len v prvom momente ma napadlo ci to balenie, posielanie, cakanie stoji za tych 30€ ale asi hej
Ovorenim nb neprichadzas o zaruku, nie je tam ziadna pecat a pokial zrovna nezlomis nieco pri jeho otvarani tak nikto nezisti, ze si ho mal otvoreny.
Ale ak si to nikdy nerobil kasli na to.
Vymena hdd vyzera asi nejako takto inak, ak by ta to zaujimalo.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
F1- system info
F2- UEFI test tool
F9- boot options
f10- bios
F11- recovery tool
V servise ti spravia to iste, akurat to bude trvat 1-2 tyzdne.
Ja by som teden disk preveril na inom pc, idealne utilitou od vyrobcu disku.
novy Patriot P300 256GB (PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, M.2 2280 )16,6€
najblizsie mesiace pojdu ceny SSD drasticky hore,takze nevahat a kupit uz teraz,kto planuje nejake ssdčko
https://www.techradar.com/computing/computing-components/youll-be-paying-much-more-for-ssd-cards-this-year-heres-why
tlaciaren xerox WC3220 a 3 pocitace v sieti cez router prepojene kablami, OS maju : ubuntu , winXP, win11 ... na dvoch windowsach si sam system prepisuje IP tlacoveho servera z 192.168.100.142 na 192.168.100.143 a odstavi mi tym tlaciarne na tych dvoch pocitacoch. tak to musim stale manualne prepisovat..cim to je ?
zaujimave, ze PC a nejaky starsi windows, co bol pred win8 (asi win2000) to nerobi vobec !
kde prepisujes tie IP? ja manualne odpojim sietovy kabel a opat pripojim.
Gusto0
..a to zabera ?
Mal som za tie roky vselijake tlaciarne na domacej sieti, ale ked raz tlaciarni nastavim staticku IPcku na routri, tak s pristupom na nu nie je nikdy problem - ani z windoozov, ani z mobilov/tabletov.
prepac, ja som ten link necital ale potom mi to nedava zmysel, ked ja mam linux - volajaku distribuciu ubuntu a tam je to takto ako na screenshote a tam som tiež nikdy nemal problem .
MFP dostava ip z dhcp, je ta ip staticka, ci dynamicka?
Vo vlastnostiach MFP mas aky typ portu?
Riesenie je v prvom rade zabezpecit staticku IP na routri/dhcp servri, potom riesit port MFP v oknach. Ak by tam bol ten od vyrobcu a blbo to moze sa prepisat na TCP/IP s prislusnou IP adresou.
ja nebudem spochybnovat to, co si napisal ale preco sa to nastavenie a problem s tlačou na dvoch pocitacoch nikdy neprejavil