Prezident nech pekne pogriluje túto zlodejskú koalíciu. Vôbec nejde o to, že ho nemusia počúvnuť, ale o to, ako to bude vnímať volič. Ich preferencie dlhodobo klesajú a ten pád sa teraz ešte urýchli.
Oproti terajsej vlade je aj bezdak zobrany rovno z ulice lepsia alternativa.... Niektori tu cakaju na rytiera na bielom koni v ziarivom brneni, ktori nas spasi. Ale to je fakt naivna predstava. Tiez nie som nadseny z nasej opozicie, ale su to radovo lepsi ludia ako ti vo vladnych stranach.
No, nejako tak. Ale hlavne si všetci musíme uvedomiť že nas na počkanie nespasí ani stádo politikov aj keby boli najmoralnejsi z morálnych. Aj keby išlo všetko odteraz tak ako ma, vo vláde, parlamente, v samosprávach a aj na tých najposlednejšich úradoch sa to prečistí možno tak za 10 rokov.
Najskôr sa musíme vedieť správať slušne voči sebe navzájom a nie sa riadiť rokmi zakoreneným pravidlom v spoločnosti že keď mne zdochla koza, tak nech susedovi zdochnu dve ( a ideálne úplne všetky... :/ ). Ak sa zbavíme takéhoto myslenia, až potom tu raz môže byt dobre.
Samozrejme ale ako prvé co treba urobiť na nakopnutie celej spoločnosti je sa navždy zbaviť politikov ktorých mame aktuálne vo vedení štátu a poslať ich a im podobnych ( aj z aktuálnej opozície ) konecne na smetisko dejín.
..Pali...volil som Kisku ...tot bol moj najvacsi omyl v zivote!!!..bohuzial...konkretne teraz, pri tejto "veci"drzim palce Ficovi aj Kalinakovi...a sranda je, ze uz sickych "podozrivych mafianov" prepustili
..a tie media...ta co ti poviem..pisu v nich take p.coviny a v tv to iste, ze ich pouzivam na rozrabanie ohna vo viadruske...a fakt daktore horia vyborne
..tak pekny vecer... jasa nechcem hadat..ale nazory si povedat mozme..
..Pali...volil som Kisku ...tot bol moj najvacsi omyl v zivote!!!..bohuzial...konkretne teraz, pri tejto "veci"drzim palce Ficovi aj Kalinakovi...a sranda je, ze uz sickych "podozrivych mafianov" prepustili
Tak ked este teraz drzis palce Ficovi tak to uz si jednoducho zly clovek. By ma zaujimalo co take podla teba Kiska spravil, ze to je podla teba horsie ako dotiahnut mafiu na urad vlady, do bezpecnostnej rady a nechat nasu krajinu rozkradat cudzincami?
Nevidím lepšiu variantu. Je to len z blata do kaluže. S tým, že ak sa Sulík fakt dostane na čelo vlády, tak si myslím, že reálne hrozí, že skončíme ako Bielorusko. Je jedno, čo sa bude snažiť teraz hovoriť, realitu už ukázal.
BTW, pár strán dozadu som sa pýtal, aké ma tento humbuk pozitívne riešenie. Pýtal som sa preto, lebo žiadne nevidím. Pár rokov dozadu, by som sa tešil z predčasných volieb. Teraz sa mi akosi nedá.
Hmm. Čo tak neísť voliť všetci? Ja som názoru že keď chcem slivovicu a majú len vodku a rum tak si nedám nič. Dobré porovnanie? Alebo v budúcnosti dám hlas cigáňom nech je sranda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kiska naziva veci pravím menom. Aj keď sa ti to nepaci je to najlepší možný prezident.
Prosím vás ľudia, kde na tieto demagogické informácie chodíte? Názor môžeš ma aký chceš, ale toto sú presne tie ***** Ficovké reči...
No, nejako tak. Ale hlavne si všetci musíme uvedomiť že nas na počkanie nespasí ani stádo politikov aj keby boli najmoralnejsi z morálnych. Aj keby išlo všetko odteraz tak ako ma, vo vláde, parlamente, v samosprávach a aj na tých najposlednejšich úradoch sa to prečistí možno tak za 10 rokov.
Najskôr sa musíme vedieť správať slušne voči sebe navzájom a nie sa riadiť rokmi zakoreneným pravidlom v spoločnosti že keď mne zdochla koza, tak nech susedovi zdochnu dve ( a ideálne úplne všetky... :/ ). Ak sa zbavíme takéhoto myslenia, až potom tu raz môže byt dobre.
Samozrejme ale ako prvé co treba urobiť na nakopnutie celej spoločnosti je sa navždy zbaviť politikov ktorých mame aktuálne vo vedení štátu a poslať ich a im podobnych ( aj z aktuálnej opozície ) konecne na smetisko dejín.
..tak pekny vecer... jasa nechcem hadat..ale nazory si povedat mozme..
Tak ked este teraz drzis palce Ficovi tak to uz si jednoducho zly clovek. By ma zaujimalo co take podla teba Kiska spravil, ze to je podla teba horsie ako dotiahnut mafiu na urad vlady, do bezpecnostnej rady a nechat nasu krajinu rozkradat cudzincami?
Nevidím lepšiu variantu. Je to len z blata do kaluže. S tým, že ak sa Sulík fakt dostane na čelo vlády, tak si myslím, že reálne hrozí, že skončíme ako Bielorusko. Je jedno, čo sa bude snažiť teraz hovoriť, realitu už ukázal.
BTW, pár strán dozadu som sa pýtal, aké ma tento humbuk pozitívne riešenie. Pýtal som sa preto, lebo žiadne nevidím. Pár rokov dozadu, by som sa tešil z predčasných volieb. Teraz sa mi akosi nedá.