Kiska mal dobre informácie. Sme mafiánsky štát. Sme na rozhraní medzi skutočnou demokraciou a pseudodemokraciou. Viac menej sa ukazuje, že Fico si vybudoval mafiu bez kontroly.
Tak ako toto teraz u nás na Slovensku. Ale jak tak kukám, tak tak kukám, rozmýšľam všelijak ale o chvíľu aj ten čo príde potom nebude dobrý. Jednoducho dostane pod krk nôž a bude musieť zas len poslúchať...
Pre teba , alebo pre mňa to môže byť vražda len "bezvýznamného" novinára. V konečnom dôsledku to môže byť rozhodnutie medzi ruskou nadvládou alebo americkou nadvládou. To jest nôž na krk. Asi zvolíme Ameriku.
@corsair: Ale ja som nepísal o komunizme ako takom. Ja som písal o tom období, v ktorom sa podľa teba symbolicky štrngotalo kľúčmi. Počas tých pár mesiacov stačilo málo a vojaci by boli v uliciach s ostrými...
Edit: Manželku som poprosil aby vyhľadala jednu báseň...
Michelangelo Buanorroti: Veril by som (preklad Viliam Turčány)
....
Pri čistke čriev ťa môže premôcť mdloba.
No koľká potom príde poľahoba.
....
Prajem Slovensku aby ľudia nehľadali chyby len v tých druhých a začali si robiť názor. V rámci svojich možností, ale robiť si názor, ktorý vedia aj zdôvodniť bez nadávania. Potom príde aj tá poľahoba.
Dnes po pozretí relácie s kalim na stv1 som presvedčený, že to bude ešte ťažké! Ten človek je odhodlaný urobiť aj nemožné aby sa na poste udržal.
Ale v očiach mal strach.
dnes o 5 minút 12. Nicholsonová u mňa riadne klesla. Konkrétne tým,ako začala otĺkať Kaliňákovi fakt,že prizval zahraničný vyšetrovací tým. Pomenovala to ako : ´´za 10 rokov ste vytvorili prostredie,kde vraždia novinárov a na to ,aby sa to vyšetrilo,musíme pozývať z každého kúta sveta odborníkov...´´
ako WTF ?? ak by ficovláda tých odborníkov neprizvala,tak asi by bola prvá,ktorá by to kritizovala a otĺkala to Kaliňákovi o hlavu. Toto má byť protiklad Smeru? Takáto demagógia? DPČ,ja nie som jednoduchý ficovolič,alebo *****ovič,aby som toto mohol akceptovať... neskutočné priživovanie sa na tragédii...
dnes o 5 minút 12. Nicholsonová u mňa riadne klesla. Konkrétne tým,ako začala otĺkať Kaliňákovi fakt,že prizval zahraničný vyšetrovací tým. Pomenovala to ako : ´´za 10 rokov ste vytvorili prostredie,kde vraždia novinárov a na to ,aby sa to vyšetrilo,musíme pozývať z každého kúta sveta odborníkov...´´
ako WTF ?? ak by ficovláda tých odborníkov neprizvala,tak asi by bola prvá,ktorá by to kritizovala a otĺkala to Kaliňákovi o hlavu. Toto má byť protiklad Smeru? Takáto demagógia? DPČ,ja nie som jednoduchý ficovolič,alebo *****ovič,aby som toto mohol akceptovať... neskutočné priživovanie sa na tragédii...
"Polícia vyzýva občanov z okresov Galanta, Šaľa, Dunajská Streda, ale aj občanov, ktorí prechádzali týmito okresmi, aby si zálohovali dáta z kamerových záznamov z motorových vozidiel zo dňa 21.2.2018 v čase od 17:00 hod. do 22:00 hod.
V prípade, ak takýmito dátami disponujú tak informáciu o zálohovaní je potrebné zaslať e-mailom na adresu: [email protected]"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To nemyslíš vážne?!
Fico a Kali to pripískli.Prerastlo im to cez hlavu.
Tak ako toto teraz u nás na Slovensku. Ale jak tak kukám, tak tak kukám, rozmýšľam všelijak ale o chvíľu aj ten čo príde potom nebude dobrý. Jednoducho dostane pod krk nôž a bude musieť zas len poslúchať...
Pre teba , alebo pre mňa to môže byť vražda len "bezvýznamného" novinára. V konečnom dôsledku to môže byť rozhodnutie medzi ruskou nadvládou alebo americkou nadvládou. To jest nôž na krk. Asi zvolíme Ameriku.
Edit: Manželku som poprosil aby vyhľadala jednu báseň...
Michelangelo Buanorroti: Veril by som (preklad Viliam Turčány)
....
Pri čistke čriev ťa môže premôcť mdloba.
No koľká potom príde poľahoba.
....
Prajem Slovensku aby ľudia nehľadali chyby len v tých druhých a začali si robiť názor. V rámci svojich možností, ale robiť si názor, ktorý vedia aj zdôvodniť bez nadávania. Potom príde aj tá poľahoba.
Ale v očiach mal strach.
A to ani nebol v žiari reflektorov. Čisto psychika.
- bude aj preklad ?
pri vsetkej ucte si to zjavne nepochopil...
V prípade, ak takýmito dátami disponujú tak informáciu o zálohovaní je potrebné zaslať e-mailom na adresu: [email protected]"