Laci nazdar...stazuje sa tu niekto..ta iba "vy"!!! myslim vas co tu placete nad tym ako sa na SVK plano zije...nehovorim, ze je tu super ale preco nie??
..a ti dvaja abo kolki ti dali like na tvoju otazku pre mna...to ani hlava ani pata
jurajc v pravnom state media hraju velmi dolezitu rolu - reprezentuju nas, obcanov v kontakte s politikmi. Pretoze, asi je nerealne aby politici odpovedali na otazky kazdemu jednemu cloveku co ma zaujem im pokladat otazky. Vsakze? A kto rozhoduje kto su tie media co maju pravo klast otazky? No zvacsa sa to nejak vyprofiluje asi, napriklad citatelnostou danych medii, alebo tym ake relevantne, kvalitne otazky zurnalista kladie. Cize sup sup, vybavit si preukaz reportera a klast otazky...
a teraz, ty tu furt nieco vymyslas, veci ako "protislovenske prostitutky" - na zaklade coho? A na zaklade coho hovoris ktore su zle media a ktore dobre? tie ktore pisu prakticky len pozitivne o putinovi, kotlebovi, trumpovi a inych a davaju neoverene info su dobre? Alebo su uuuuplne vsetky media a-priory zle? Z kade vlastne cerpas informacie?? Stylom JPP (jedna "pani" povedala?). A ak cerpas info z nejakych zdrojov a nezijes v jaskyni, tak preco veris tymto zdrojom viacej ako inym zdrojom ktore podkladaju svoje tvrdenia dokazmi/evidenciou?
Napriek tomu, Fico, Kalinak, Danko a mnoho inych odmietaju odpovedat na relevantne otazky a namiesto toho obvinuju a utocia na kazdeho kto sa ich nepyta iba a len na to aka bola tento rok zatva. Ano, tito ludia maju povinnost odpovedat na otazky ktore im novinari kladu a nie robit saskarne ako predstavuju, ze nejake tlacove vyhlasenie namiesto poriadnych tlacoviek.
A preco sa to pytam? Pride mi, ze ty a ini ludia napriklad odmietaju argumentaciu, informacie zalozene na dokazoch - co to znamena? Ty tu tvrdis, v tomto konkretnom pripade, ze media a opozicia "zneuzivaju" smrt dvoch mladych ludi pre svoje vlastne, sebecke ciele. Dokonca z tvojich vyjadreni citit naladu akoby za tou vrazdou bola snad aj ta opozicia: "ten cin praveze pomaha opozicii... ktora nekryje mafiu ". Mozes mi pls povedat co u teba predeluje hranicu zneuzivania a informovania? Nehovoriac o tom, ze v tomto pripade su najvyssie politicke spicky napojene na organizovany zlocin (ci uz je to tal. mafia, alebo najvyssi sud, alebo celkova nefunkcnost systemu) a bol profesionalne zavrazdeny clovek co tieto prepojenia studoval. Uz bez samotnej vrazdy by tieto informacie v kazdej krajine s fungujucou politickou kulturou znamenali, ze politicke spicky do toho namotane (R. Fico si asistentku vyberal osobne, tak isto aj nasho komunistickeho ucenca Jasana) odstupili. Tak isto, pytam sa, R. Kalinak x krat verejne povedal ze policia je nezavisla, do vysetrovania nezasahuje, a podobne - ako je potom mozne ze aj on a aj Fico su tak dobre informovani o vysetrovani ktore sa tyka osobne aj ich? Toto je nezavisla policia ked minister vnutra prezentuje informacie o vysetrovani (po tom co generalny prokurator verejne vyhlasil embargo na informovanie politikov a policajny prezident ho verejne odmietol dodrzat kym mu nepride papierik) s policajnym prezidentom?
Inak povedane, nekale prepojenia z kazdej strany, ale ty zastavas nazor, ze media a opozicia zneuzivaju vrazdu. To mi pride zvlastne, lebo potom asi podobnym sposobom zneuzivali obvinenie (aspon zatial) nevinneho podnikatela Basternaka z danovych podvodov, ci? Alebo tak isto zneuzivaju aktualne informacie o prepojeni na mafiu pripadne korupciu na niektorom zo sudov? Alebo tak isto zneuzivali media len a ciste len na zvysenie svojej sledovanosti/citanosti aj vrazdu Remiasa tajnou sluzbou pod vedenim politickych s*****ek?
Alebo je tu mozno aj trosicka ine vysvetlenie: bezny johny ako ja, alebo kopu inych clenov fora je uz roky nasratych na ludi ako fico, pravdepodobne si nemysli nic ruzove ani o velkej casti opozicie, a nejak sa proste krotili, ze vsak ved mozno volby, alebo to ze sa o tom porozpravam s babkou, "kamaratom", a pod.... A pri veciach za ktore sa odovzdavali ocenenia ako biela vrana a pod. si velmi silno kusali do jazyka len. Lenze vrazda, fuh clovece, to je uz ine kafe. Bez ohladu na to kde je objednavatel tejto vrazdy, tak je to velmi silne kafe, kvoli tomu o koho islo (btw, napriklad aj o takom Valkovi a ofiko verzii mam, nom,.... lupezne prepadnutie? co ti zlodejickovia chceli ukradnut ked ani penazenku nevzali? To to az tak zvorali?). A teraz, predstav si, ze co by sa stalo keby o tom media neinformovali? No ja neviem, ale asi by sa kludne uchytila verzia o tych drogovych "dileroch" ktorych podozrievali par dni dozadu. Cize z mojho pohladu, ano, musime pochodovat, pochodujem, alebo teda stal som pri ambsade zo svojho vlastneho presvedcenia, za svoje vlastne peniaze, vo svoj vlastny volny cas, pretoze vysetrovanie pod touto vladou ma velmi velku sancu na to aby zlyhalo (skus si pohladat nieco o NKU, ktory aj ked povie ze sa konalo nezakonne, tak akteri nie su potrestani, prave naopak, ludia ktori pomahali NKU/informovali o kauzach su vyhodeni z roboty, sikanovani a podobne). Aj ked ty si asi itak budes mysliet ze to Soros ma tam dotiahol.
Dneska si tak kracam Tatrami a rozmyslam, ci uz Kali podal demisiu. Hovorim si ze isto nie, ved to by uz trubili z Lomnicaku a snad aj zem by sa zatriasla. Ale tak v kutiku duse som stale dufal. Pridem domov, zapnem pc, nacitam spravy a tajne dufam v titulok "Rober Kalinak odstupuje", stranka sa pomalicky nacita a zrazu boom "Kaliňák nemieni odstúpiť." Ten chlap musi byt snad "dolezitejsi" ako Fico, lebo toto mi hlava neberie ...
mne nejde o to sa tu s nim hadat, ani s corsair -om. Kazdy ma pravo na nazor, ak niekto podporuje nieco ok, podporuj to. Ak je to +- v sulade s tym comu "verim ja", tak sa s tym clovekom budem bavit o roznych problemoch, mozme mat iny nazor na riesenie daneho problemu a pod.. Avsak ak niekto pojde proti niecomu co povazujem za "zivotne dolezite" (napr. zakladne ludske prava, politicke zriadenie,...), tak nech si to bud vie dobre zdovodnit a podlozit argumentami, alebo nech prehodnocuje svoj nazor. Ak je to nieco proti-zakonno/moralne a svoj nazor nie je ochotny zmenit, tak eventualne jeden z nas za ten nazor ma "trpiet" - zalezi od nastavenia spolocnosti ci to budem ja, alebo ten druhy, pravdaze.
corsair ked sa tu uz angazujes, co myslis pod tym ze kauzy sa budu vymyslat vzdy? Co povazujes za vymyslene kauzy a co povazujes za realne kauzy ktore treba riesit? Btw, nenarazam na to ze nechodis volit - podla mna aj nevolit je volba (v pripade relevantnych dovodov - co su to relevantne dovody, to uz je tiez dalsia tema...), ale ak ta od toho ist volit odradzaju len MEDIA, tak prosimta co sledujes? Ty nefiltrujes, nedokazes rozoznat ze toto je (pre mna) dolezite, ale toto nie? Nedokazes rozoznat rozumne kvalitne zdroje informacii od balastu?
Kopírujem z Diskusie na SME ( dôvodov by sa našlo aj viac )
Tri dovody na to, preco musi Kalinak odstupit:
1. Slovenska policia je na poslednom mieste v doveryhodnosti policie v celej Europe
2. Novinari musia vysetrovat to, co by mala vysetrovat kalinakova skorumpovana a neschopna policia. Za to su vrazdeni a napadani (pricom policia im neposkytuje ziadnu ochranu - kasle na ich bezpecnost)
3. Bezpecnostne zlozky statu, za ktore je zodpovedny Kalinak dovolili, aby sa na Urade vlady SR pohybovali a boli v intimnej blizkosti premiera SR osoby, ktore maju kontakt na taliansku mafiu
Balkánsky cigáň nemá chrbtovú kosť. Je to hnusné prasa, ktoré sa podieľa na tom, že sa o nás bude zase hovoriť ako o čiernej diere strednej Európy. Je to presne ako napísal Srsen a to musíme k tomu prirátať množstvo káuz, ktoré sa spájajú s jeho menom. V západnej Európe nemysliteľné... Politická korektnosť a kultúra sa u nás neudomácnili ani po 25 rokoch. Je to smutné. Onoho času som písal diplomovú prácu na tému "Problém legitimity v modernom politickom systéme" a táto vláda teda legitímna nie je. Jedna vec je byť legitímne zvolený a druhá aj legitímne vládnuť, čo je oveľa dôležitejšie...
Tak ale sa necudujme ked tu mame ludi ako napr jurajc ktori proste nechcu vidiet a pocut a akurat bluznia o nejakom spiknuti medii, sorosovi a podobne. Tam je hlavny problem, ze Smer ma aj napriek tym kauzam 20+ percent. Politici robia len to co im volici dovolia, a smerakom dovolia toho velmi vela.
System menit netreba. Len sa treba naucit ho pouzivat. Odjakziva tvrdim, ze nie je mozne prist do pralesa, navstivit primitivny kmen, zastrelit samana a nacelnika a potom vyhlasit slobodne volby. K demokracii treba dorast - mysleli sme naivne, ze to pojde rychlejsie.
Ja verím tomu že onedlho príde zmena systému. Ale aká to neviem. Bude to ako keď ste (o generáciu starší) boli symbolicky zaštrngotať kľúčmi.
Vidím, že tvoj príspevok mal dve vety a potom si pridal tú tretiu. Váž svoje slová. Správaš sa ako malé vyšklebené decko, čo nedostalo dobrú hračku. Súdiš dobu, o ktorej evidentne nič nevieš.
V kasíne v ktorom som slúžil čakali lampasáci na rozkaz páskovať ostré a vyraziť do mesta. Poznali sme aj to mesto a nejeden tvoj vrstovník mohol vyrastať ako sirota.
presne, žadna sranda to teda nebola, keby niekomu vtedy ruplo v bedni bol by to riadny masaker, netuším ako by sa zachovala väčšina, ale v takej situácii ísť proti rozkazu ....
Vidím, že tvoj príspevok mal dve vety a potom si pridal tú tretiu. Váž svoje slová. Správaš sa ako malé vyšklebené decko, čo nedostalo dobrú hračku. Súdiš dobu, o ktorej evidentne nič nevieš.
V kasíne v ktorom som slúžil čakali lampasáci na rozkaz páskovať ostré a vyraziť do mesta. Poznali sme aj to mesto a nejeden tvoj vrstovník mohol vyrastať ako sirota.
Komárov neobhajujem ak to tak vyznelo. Ale počul som o tom dosť, aj od chlapa čo sedel lebo ho chytili. Dostal sa cez draty a chcel preplavat Moravu. Nevyšlo a išiel si to odsedieť. Hovoril aj že sa strieľalo na všetko "podozrivé". Keď som sa nedavno presťahoval zas počúvam že byty sa dostávali, deti sa rodili a stavalo sa "zadarmo" . "Zlatý komunisti" počúvam od starších teraz.
A možno aj bude to čo tu v Rumunsku. Pozatvaraju komplet celý parlament do žalára, toby bolo!!!
No a to hovorím, pol Bukurešti bolo na jednom mieste, zhodov okolností aj ja ?
Ale meni sa aj zmyslanie a pohlad ficovolicov, mam znameho nie je zrovna prototyp /cerveny diplom,stredna trieda atd/ ale ohladom politiky cele zle.Fico a jeho druzina su top pre SVK, a dnes som neveril vlastnym usiam, Kali musi odist, ten drzi fica za gule, ako je mozne ze ho este neodvolal atd, chalan zacina premyslat a nejako mu vychadza, ze Smer nie je policka strana ale business spolocnost s menezmentom ktorych tvare nepoznaju z akcii smeru
Dúfam, že si uvedomuješ, že to bolo pekne naplánované.
Tak ako toto teraz u nás na Slovensku. Ale jak tak kukám, tak tak kukám, rozmýšľam všelijak ale o chvíľu aj ten čo príde potom nebude dobrý. Jednoducho dostane pod krk nôž a bude musieť zas len poslúchať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..a ti dvaja abo kolki ti dali like na tvoju otazku pre mna...to ani hlava ani pata
a teraz, ty tu furt nieco vymyslas, veci ako "protislovenske prostitutky" - na zaklade coho? A na zaklade coho hovoris ktore su zle media a ktore dobre? tie ktore pisu prakticky len pozitivne o putinovi, kotlebovi, trumpovi a inych a davaju neoverene info su dobre? Alebo su uuuuplne vsetky media a-priory zle? Z kade vlastne cerpas informacie?? Stylom JPP (jedna "pani" povedala?). A ak cerpas info z nejakych zdrojov a nezijes v jaskyni, tak preco veris tymto zdrojom viacej ako inym zdrojom ktore podkladaju svoje tvrdenia dokazmi/evidenciou?
Napriek tomu, Fico, Kalinak, Danko a mnoho inych odmietaju odpovedat na relevantne otazky a namiesto toho obvinuju a utocia na kazdeho kto sa ich nepyta iba a len na to aka bola tento rok zatva. Ano, tito ludia maju povinnost odpovedat na otazky ktore im novinari kladu a nie robit saskarne ako predstavuju, ze nejake tlacove vyhlasenie namiesto poriadnych tlacoviek.
A preco sa to pytam? Pride mi, ze ty a ini ludia napriklad odmietaju argumentaciu, informacie zalozene na dokazoch - co to znamena? Ty tu tvrdis, v tomto konkretnom pripade, ze media a opozicia "zneuzivaju" smrt dvoch mladych ludi pre svoje vlastne, sebecke ciele. Dokonca z tvojich vyjadreni citit naladu akoby za tou vrazdou bola snad aj ta opozicia: "ten cin praveze pomaha opozicii...
Inak povedane, nekale prepojenia z kazdej strany, ale ty zastavas nazor, ze media a opozicia zneuzivaju vrazdu. To mi pride zvlastne, lebo potom asi podobnym sposobom zneuzivali obvinenie (aspon zatial) nevinneho podnikatela Basternaka z danovych podvodov, ci? Alebo tak isto zneuzivaju aktualne informacie o prepojeni na mafiu pripadne korupciu na niektorom zo sudov? Alebo tak isto zneuzivali media len a ciste len na zvysenie svojej sledovanosti/citanosti aj vrazdu Remiasa tajnou sluzbou pod vedenim politickych s*****ek?
Alebo je tu mozno aj trosicka ine vysvetlenie: bezny johny ako ja, alebo kopu inych clenov fora je uz roky nasratych na ludi ako fico, pravdepodobne si nemysli nic ruzove ani o velkej casti opozicie, a nejak sa proste krotili, ze vsak ved mozno volby, alebo to ze sa o tom porozpravam s babkou, "kamaratom", a pod.... A pri veciach za ktore sa odovzdavali ocenenia ako biela vrana a pod. si velmi silno kusali do jazyka len. Lenze vrazda, fuh clovece, to je uz ine kafe. Bez ohladu na to kde je objednavatel tejto vrazdy, tak je to velmi silne kafe, kvoli tomu o koho islo (btw, napriklad aj o takom Valkovi a ofiko verzii mam, nom,.... lupezne prepadnutie? co ti zlodejickovia chceli ukradnut ked ani penazenku nevzali? To to az tak zvorali?). A teraz, predstav si, ze co by sa stalo keby o tom media neinformovali? No ja neviem, ale asi by sa kludne uchytila verzia o tych drogovych "dileroch" ktorych podozrievali par dni dozadu. Cize z mojho pohladu, ano, musime pochodovat, pochodujem, alebo teda stal som pri ambsade zo svojho vlastneho presvedcenia, za svoje vlastne peniaze, vo svoj vlastny volny cas, pretoze vysetrovanie pod touto vladou ma velmi velku sancu na to aby zlyhalo (skus si pohladat nieco o NKU, ktory aj ked povie ze sa konalo nezakonne, tak akteri nie su potrestani, prave naopak, ludia ktori pomahali NKU/informovali o kauzach su vyhodeni z roboty, sikanovani a podobne). Aj ked ty si asi itak budes mysliet ze to Soros ma tam dotiahol.
corsair ked sa tu uz angazujes, co myslis pod tym ze kauzy sa budu vymyslat vzdy? Co povazujes za vymyslene kauzy a co povazujes za realne kauzy ktore treba riesit? Btw, nenarazam na to ze nechodis volit - podla mna aj nevolit je volba (v pripade relevantnych dovodov - co su to relevantne dovody, to uz je tiez dalsia tema...), ale ak ta od toho ist volit odradzaju len MEDIA, tak prosimta co sledujes? Ty nefiltrujes, nedokazes rozoznat ze toto je (pre mna) dolezite, ale toto nie? Nedokazes rozoznat rozumne kvalitne zdroje informacii od balastu?
Tri dovody na to, preco musi Kalinak odstupit:
1. Slovenska policia je na poslednom mieste v doveryhodnosti policie v celej Europe
2. Novinari musia vysetrovat to, co by mala vysetrovat kalinakova skorumpovana a neschopna policia. Za to su vrazdeni a napadani (pricom policia im neposkytuje ziadnu ochranu - kasle na ich bezpecnost)
3. Bezpecnostne zlozky statu, za ktore je zodpovedny Kalinak dovolili, aby sa na Urade vlady SR pohybovali a boli v intimnej blizkosti premiera SR osoby, ktore maju kontakt na taliansku mafiu
Komárov neobhajujem ak to tak vyznelo. Ale počul som o tom dosť, aj od chlapa čo sedel lebo ho chytili. Dostal sa cez draty a chcel preplavat Moravu. Nevyšlo a išiel si to odsedieť. Hovoril aj že sa strieľalo na všetko "podozrivé". Keď som sa nedavno presťahoval zas počúvam že byty sa dostávali, deti sa rodili a stavalo sa "zadarmo" . "Zlatý komunisti" počúvam od starších teraz.
A možno aj bude to čo tu v Rumunsku. Pozatvaraju komplet celý parlament do žalára, toby bolo!!!
No a to hovorím, pol Bukurešti bolo na jednom mieste, zhodov okolností aj ja ?
Tak ako toto teraz u nás na Slovensku. Ale jak tak kukám, tak tak kukám, rozmýšľam všelijak ale o chvíľu aj ten čo príde potom nebude dobrý. Jednoducho dostane pod krk nôž a bude musieť zas len poslúchať...