Ja na politiku kašlem už pár rokov, doterazto bude 15rokou čo som nebol ani pri voľbách. Zistil som, že nadávať na politikov jaký sú zlodeji sa bude aj keď tam bude sám pán Boh. Kauzy a blbosti sa vymýšľať budú stále a kto vtom má prsty? MEDIA!!!
Teraz do mňa...
..spravne!!...toto co tu pisu poniektori z "ef-bii-aj..kaa-gee-bee" a bohvie z kadial, ktori maju dvestopercentne a hlavne "presne" info .. tych si proste nevsimaj .. myslia si, ze lem oni(!!!!) maju spravny nazor...
..je to smutne co sa stalo, uprimnu sustrast :/ ale takto hnusne vyuzivat to dokaze iba tato opozicia a ...zrahzu su pochody po calym svete - ta toto je uz bars podozrive!!!
A hen, zas sem prisiel najvacsi odbornik z topiek a hlavnych sprav. Majdan majdan! Soros soros!
Vsetci ste tam rovnaki. Tak vedzte, ze takychto pochodov bude este vela, nech vas aj roztrhne od jedu.
Najblizsie je nedelu velky Pohoda koncert o piatej na Hlavnom.
hej Putin s Ficom a Kotlebom to zorganizovali..vsak Srsen?!....nemate jeden dokaz ale mudrujete jak stare tetky pletkarky...efbiaj sa moze ucit!!..pri vas
Iron - klasika...neboj, mna neroztrhne...mozem ***** dajake pochody...
Kotlebu do toho nemiesaj, vsak ten by netrafil ani do toho spravneho domu.
A co sa tyka fica, nikto tu netvrdi ze prikaz na vrazdu vydal on. Ani v mediach sa nic take nevyskytuje. "Iba" to ze kryje mafiu.
Som inak fakt zvedavy co nam zajtra povie prezident.
..vies..som len narazal na to, co napisal Srsen...my nemame sajnu, ze co..kto..kedy..ako.. ale kazdy ma pravo a moznost niekoho podozrievat... ale iste je, ze tento cin najmenej prospieva nasmu premierovi a vlade...ten cin praveze pomaha opozicii... ktora nekryje mafiu
A nie je to tak, všetko na tomto svete sa riadi chamtivostou a túžbou po moci... Normálni ľudia sa vládnuť nehrnú, skončili by, ako ten novinár...
Chamtivost je extremom ale tuzbu mat sa lepsie ma kazdy. Tuzba po moci - spomen si ked si bol decko, kazdy si bojoval o svoje miesto v parte. Jedno aj druhe je prirodzenou vlastnostou cloveka. Len musis k tomu pribalit moresy. Viediet to mat pod kontrolou a dodrziavat primerane pravidla.
Ja na politiku kašlem už pár rokov, doterazto bude 15rokou čo som nebol ani pri voľbách. Zistil som, že nadávať na politikov jaký sú zlodeji sa bude aj keď tam bude sám pán Boh. Kauzy a blbosti sa vymýšľať budú stále a kto vtom má prsty? MEDIA!!!
Teraz do mňa...
Cize media mozu za to ze klany za Ficom systemovo rozkradaju eurofondy?
A to aj vdaka TEBE. Kedze nevolenim si daval hlasy SMERu.
Mage..teba fakt ***** po tom ako ludia volia...nechaj si svoj svetonazor pre seba a neber ho druhym.... my ti nas tiez nevnucujeme...
..je fakt humus ako media vyuzili smrt dvoch mladych ludi...na organizovanie jakaskych pesich turistik mestami sveta... a o "sledovanosti divakov" nehovoriac a pre svoju reklamu nakoniec...
zas si sa natrudzil? este mam velmi dobre v pamati, ako si tu stale tapetoval vsetko Kotlebom a propagoval nacizmus hlava nehlava...tak zacat v prvom rade od seba... napr. obmedzenim alkoholu, urobil by si tym pre tuto krajinu a svoje okoli podstatne viac ako stovkami dementnych kotlebovskych prispevkov...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
..a sme doma.....preco vy tahate teraz sem Kalinaka??
...ste takí isti ako media...vyuzivaju vsetko dobre a paradoxne glavne utrpenie ludi na svoj prospech a svoje"chutky"..fuuuj...cholera...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz do mňa...
..spravne!!...toto co tu pisu poniektori z "ef-bii-aj..kaa-gee-bee" a bohvie z kadial, ktori maju dvestopercentne a hlavne "presne" info ..
..je to smutne co sa stalo, uprimnu sustrast :/ ale takto hnusne vyuzivat to dokaze iba tato opozicia a ...zrahzu su pochody po calym svete - ta toto je uz bars podozrive!!!
Vsetci ste tam rovnaki. Tak vedzte, ze takychto pochodov bude este vela, nech vas aj roztrhne od jedu.
Najblizsie je nedelu velky Pohoda koncert o piatej na Hlavnom.
Prečo?
Iron - klasika...neboj, mna neroztrhne...mozem ***** dajake pochody...
A co sa tyka fica, nikto tu netvrdi ze prikaz na vrazdu vydal on. Ani v mediach sa nic take nevyskytuje. "Iba" to ze kryje mafiu.
Som inak fakt zvedavy co nam zajtra povie prezident.
Chamtivost je extremom ale tuzbu mat sa lepsie ma kazdy. Tuzba po moci - spomen si ked si bol decko, kazdy si bojoval o svoje miesto v parte. Jedno aj druhe je prirodzenou vlastnostou cloveka. Len musis k tomu pribalit moresy. Viediet to mat pod kontrolou a dodrziavat primerane pravidla.
A ešte otázka je čo je to mať sa lepšie
Teraz do mňa...
Cize media mozu za to ze klany za Ficom systemovo rozkradaju eurofondy?
A to aj vdaka TEBE. Kedze nevolenim si daval hlasy SMERu.
..je fakt humus ako media vyuzili smrt dvoch mladych ludi...na organizovanie jakaskych pesich turistik mestami sveta... a o "sledovanosti divakov" nehovoriac a pre svoju reklamu nakoniec...
Humus je snad ze sa tie veci vobec deju, nie ze o tom pisu media
Čo si nedefenestrujeme sami, nikto nedefenestruje za nás.
vsetko dalej sa od toho uz len odvija...
...ste takí isti ako media...vyuzivaju vsetko dobre a paradoxne glavne utrpenie ludi na svoj prospech a svoje"chutky"..fuuuj...cholera...