NO, som zvedavy, ci nieco z toho, co sa v tom clanku pise, sa objavi v nejakych spravach v telke.....Ak nie, tak vlastne sa tym potvrdi jeho pravdivost...Ci??? Inak to je pekne vymyslene...Justicna mafia zabije Kuciaka a upriami pozornost na Talianov, alebo dakych kocnerovcov ci koho......A ich nikto nikde "zatial" nespomina...okrem teda portalu zpravy.aktualne.cz. Pockajme, uvidime....alebo aj nie..
Zle si myslíš. Ani tomu, že upaľujú ľudí nikto neveril. Celý štát je v područí mafii. Ruka v ruke. Aj Černák bol členom väčšej skupine ako iba tej našej, slovenskej.
Ako fungujú tieto mafie? Dám reálny konkrétny prípad môjho známeho:
1.
Na jeho firmy skočila finančná správa, dvadsať ľudí, vrátane ozbrojených policajtov. Razia trvala dva dni, zabavili počítače a všetky dokumenty.
2.
Jedna jeho firma mala dodávateľa – stavebnú firmu, ktorá skončila v konkurze. Konkurzný správca špekulatívne rozporoval zaplatenie dávno uhradených faktúr (správca nie je povinný zložiť obvyklú zábezpeku, súdny poplatok žalovanej sumy).
3.
Dôkazy o tom, že stavebná firma dostala všetko zaplatené, boli predsa zabavené pri razii, teraz sa zrazu ako keby ukázal jej dôvod.
4.
Na pojednávaní sa môj známy nemohol zúčastniť pre chorobu a právnik sa ospravedlnil kvôli inému pojednávaniu. Sudkyňa na prvom pojednávaní priklepla bez účasti žalovanej strany konkurznému správcovi nárok na žalovanú 2 miliónovú sumu. Ešte raz upozorňujem, že všetko bolo reálne zaplatené.
Vynechám detaily o tom, že ten môj známy ignoroval v nultom bode vydierača, ktorý ho pred začiatkom kauzy navštívil a priateľsky upozornil, že za miernu sumu pol milióna eúr sa vyhne blížiacim sa ťažkostiam, lebo on mu to "vybaví". Ani nejdem objasňovať, ako tento útok odrazil, ale trvalo to 2 a pol roka a stálo veľa neproduktívneho úsilia.
Veľmi temná, temná story...
Takýchto prípadov poznám viac a nad takouto eštebácko-súdno-policajno-konkurznou mafiou drží ochrannú ruku klika napojená na našu štátostranu a nečudoval by som sa, keby ich záujmy chránili aj najatí pištoľníci.
Zle si myslíš. Ani tomu, že upaľujú ľudí nikto neveril. Celý štát je v područí mafii. Ruka v ruke. Aj Černák bol členom väčšej skupine ako iba tej našej, slovenskej.
ja sa môžem na politikov akurát tak vysrať.To,že to hneď dávajú dokopy s makarónmi je logické,ale nemusí to byť pravda.Ja si to rozoberám sám pre seba z toho čo je zverejnené.
Kaliňáka nepustia k vode. On je hlava toho všetkého. K tomu, čo povie Fico ešte toľko. On a polícia čokoľvek povedia, nemá to kto dokázať, lebo si navzájom kryjú chrbát. Tá tajná verzia je záhadná, lebo podľa Gašpara nemá mať Fico prístup k vyšetrovaniu. Tak odkiaľ to vzal? Toto si vymysleli ako plán záchrany a ako som písal vyššie, hľadajú už iba baránka, na koho to hodiť a potom bude nasledovať bombastická populistická oslava, ako sme to všetko dokázali objasniť aj bez napojenia na mafiu aj bez pomoci EÚ. A na Troškovu a mafiu sa zabudne.
a mozno ani sam kuciak nevedel na co prisiel. a zasa sa vymysli zopar pribehov, prepojeni ..... a do pol roka sa na to zabudne ako so vsetkym. lebo pridu ine kauzy o ktorych sa bude pisat a atd. ako vsetko doteraz. v tomto prehnitom state sa pravdu nedozvieme lebo nieje od koho. fiktivne prepojenia, platby, dokazy ... ked je v tom policia, justicia, politici - by sem musel prist niekto z vonka - inak si vymyslia vsetko od dokazov a z po pachatela ktoreho si odsudia aleto to len ututlaju.
Vieš, tak ti poviem... akí ľudia, takí štát... ja poviem za seba úprimne, že som nikomu nedal úplatok za nič, ani za lepšiu známku na skúške, ani všimné pri pôrode, ani na žiadnom úrade, či policajtom ale koľkí na Slovensku môžu povedať to isté? Napríklad, úplne verejne sa vedú debaty na internete, koľko dať peňazí za pôrod primárovi pôrodnickej kliniky v Šaci a je to úplne normálne, nikto to nerieši a väčšina matiek sa bije do pŕs ako zabezpečili najlepšiu starostlivosť... viem, toto je téma na okraj súčasných problémov, ale ľudia si zato môžu sami... korupcia v tomto štáte je neskutočne veľká.. a čím väčšia moc, tým väčšia korupcia... takže, pokiaľ ľudia nebudú rozumní a nezačne sa boj proti korupcii na všetkých frontoch tak sa nič nezmení... keď v našom štáte vrahovia dostatnú 4 roky a po 2 rokoch sú za dobré správanie vonku, keď sa u nás kradne a ***** na všetkom, čo sa len dá, tak si takúto vládu aj zaslúžime... ale aby ľudia začali od seba to nie... sorry, ak off-topic, ale nedalo mi...
@Arcey, žiaden OT. Vystihol si podstatu. Ziaľ, je to tak. Vraví sa, že nádej umiera posledná, preto sa natíska otázka - Dá sa to ešte nejako zmeniť? Obávam sa, že nie.
Prestal som to sledovat po 24 hodinach kedy som pochopil ze sa v tejto krajinke nikdy nic nezmeni k lepsiemu... uz verim tomu ze ti "rovnejsim" ktori nam vladnu ( robia si z nas p... ) prejde uplne vsetko a snad aj vrazda v priamom prenose by sa pretriasala maximalne tyzden, psy by zastekali a karavana by isla dalej. Ale v kutiku duse stale trosicku dufam ze sa mylim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1.
Na jeho firmy skočila finančná správa, dvadsať ľudí, vrátane ozbrojených policajtov. Razia trvala dva dni, zabavili počítače a všetky dokumenty.
2.
Jedna jeho firma mala dodávateľa – stavebnú firmu, ktorá skončila v konkurze. Konkurzný správca špekulatívne rozporoval zaplatenie dávno uhradených faktúr (správca nie je povinný zložiť obvyklú zábezpeku, súdny poplatok žalovanej sumy).
3.
Dôkazy o tom, že stavebná firma dostala všetko zaplatené, boli predsa zabavené pri razii, teraz sa zrazu ako keby ukázal jej dôvod.
4.
Na pojednávaní sa môj známy nemohol zúčastniť pre chorobu a právnik sa ospravedlnil kvôli inému pojednávaniu. Sudkyňa na prvom pojednávaní priklepla bez účasti žalovanej strany konkurznému správcovi nárok na žalovanú 2 miliónovú sumu. Ešte raz upozorňujem, že všetko bolo reálne zaplatené.
Vynechám detaily o tom, že ten môj známy ignoroval v nultom bode vydierača, ktorý ho pred začiatkom kauzy navštívil a priateľsky upozornil, že za miernu sumu pol milióna eúr sa vyhne blížiacim sa ťažkostiam, lebo on mu to "vybaví". Ani nejdem objasňovať, ako tento útok odrazil, ale trvalo to 2 a pol roka a stálo veľa neproduktívneho úsilia.
Veľmi temná, temná story...
Takýchto prípadov poznám viac a nad takouto eštebácko-súdno-policajno-konkurznou mafiou drží ochrannú ruku klika napojená na našu štátostranu a nečudoval by som sa, keby ich záujmy chránili aj najatí pištoľníci.
že by..?
https://slovensko.hnonline.sk/1703132-tri-kavy-na-stole-fico-predstavil-tajnu-verziu-kuciak-mohol-vraha-poznat-pisu-cesi
https://zpravy.idnes.cz/jan-kuciak-vrazda-novinar-mafie-slovensko-vysetrovani-pg2-/zahranicni.aspx?
c=A180228_204748_zahranicni_evam
https://zpravy.idnes.cz/jan-kuciak-rozhovor-sefredaktor-aktuality-sk-peter-bardy-pma-/zahranicni.aspx?
c=A180228_105849_zahranicni_PAS
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nesledujte-jen-italskou-stopu-vrazda-jana-kuciaka-prisla-odj/r~41a0f8941c8011e8a44c0cc47ab5f122/