Samozrejme ze to chcu hodit na fetakov.... a takto to ututlat. Toto by mal podla mna vysetrovat nejaky medzinarodny team vyšetrovateľov pretoze ak sa to necha na "nasich" tak to dopadne ako s vysetrovanim meciarovych kauz...
Keď prepukla kauza Gorila, zdržiaval som sa viac v zahraničí a tam mi jeden kolega povedal vetu, ktorú si pri každej politickej kauze zopakujem....a platí to aj pri tejto...."Ak je na tom len polovica pravdy, je to zlé, horšie je však to, že to nie je ani polovica pravdy! "
Môj názor (budete ho považovať za konšpiráciu) ako myslí Fico: Novinár objavil niečo, čo by sa nedalo už len tak ľahko ututlať, hoci máme na polícií, súdoch a prokuratúre svojich ľudí, lebo toto by si dočítali ľudia aj v zahraničí. Takže tohto človeka odstránime, urobíme okolo toho poprask, populistické gestá (milión na stole, rozpútanie pekla atď.), niekoho pošlem dolu vodou (Maďarič), vytiahneme cez políciu nejaké sračky (drogy, vybavovanie si účtov medzi dí dílermi), chytíme páchateľa, ktorému náhodou ***** v hlave a zabil dvoh neviných ľudí, ktorých ani nepoznal, zavrieme ho a získame späť popularitu. A budeme sledovať spokojne s mafiánmi ako nám to Slovač všetko zožerie a ***** sa na tom...
Maďarič je z Ficovho pohľadu chyba v programe. Nezabúdajme, že aj keď roky kolaboroval s touto lúzou, v posledných rokoch sa v ňom niečo pohlo (možno svedomie) a posúva sa stále viac do opozície. Je zrejmým oponentom zotrvania Kaliho a narúša socanský jednotný front, na ktorom Fikovi dosť záleží.
Po prečítaní článku čo k hneď po mne postol Srsen, si položme otázku:
Kto vytvára štát v štáte? Komu patria privátne banky, nemocnice, poisťovne, právne inštitúcie, ekonomické inštitúcie?
Dostať súdnictvo pod kontrolu by bola bodka, respektíve začiatok nekonečnej slobody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To skôr aktéri už zverejnených odhalení (Penta, J&T apod.):
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nesledujte-jen-italskou-stopu-vrazda-jana-kuciaka-prisla-odj/r~41a0f8941c8011e8a44c0cc47ab5f122/
Kto vytvára štát v štáte? Komu patria privátne banky, nemocnice, poisťovne, právne inštitúcie, ekonomické inštitúcie?
Dostať súdnictvo pod kontrolu by bola bodka, respektíve začiatok nekonečnej slobody.