Daniel6669 ked to vytiahne niekto relevantny pre mna, cim Eurorespekt nie je a ani nebude kym neda do clanku hole fakty tak je cela debata bezpredmetna. Nechapem preco mali problem napisat dlhy clanok aj s detailami. Nerobim si iluzie, ze tato vlada nebude kradnut. Ale imho budu lepsi ako ti predtym. Nabuduce hadam zvolime este lepsie. Nemozme byt naj krajina na svete zo dna na den. A ano, korona je odpoved na vsetko momentalne.
Turbi co som naposledy kontroloval Fico nemal ani 7%. Usmievat sa moze ale za chvilu mimo parlamentu.
Je to idealne co tam teraz je? Nie je. Je to lepsie ako predtym? Je. Nabuduce si hadam zvolime este lepsie.
ten transsexual chodi za nim tiez hej?
Nie to nie je na smiech, je mi z toho do placu.
Cesky minister Prymula odstupil za ovela mensi prehresok nez je toto. Kollar by mal letiet jak spinava handra, ale matovic ho potrebuje tak to blahosklonne prehliada. Aj vcera v telke sa ho na to moderatorka spytala, no on odvetil ze ma dohodu s koalicnymi partnermi, ze sa vzajomne nebudu komentovat. Sulika si vsak furt berie do huby.
v denníku N práve teraz krátka správa:
V Digital parku, kde sídli finančná skupina Penta, prebieha zásah polície. Do budovy vošli desiatky policajtov so samopalmi.
žeby si šli pre Haščáka ?
nic sa nedeje - udeje sa az ked bude udiate - este aby sme im neplatili odskodne
ja som z tohto chytania az tak nadseny neni - ok je tu pokus o nieco, to je pekne - ale som zvedavy na vysledok, potom zatlieskam - v piatok vecer o 19-tej z okna.
Keby Hascakovi zavolali nech sa dostavi rano na kriminalku ta verim ze tam bude. Tieto ozbrojene manevre su len divadelna fraska.
No vidis, sak aj dosiel, a po vysluchu ho obvinili, zadrzali a zobrali na "domovu" prehliadku.
To ci je adekvatne ze kolko a ako vybvenych policajtov je mzono/asi otazne, na druhu stranu, pri predoslych zasahoch, slovenskym policajtom usiel nie jeden obvineny, napriklad cez zachodove okienko ked dom bol plny policajtov tusim, nie?
Pamatam si 90te roky, kedy mafia mala potrebu roznymi sposobmi demonstrovat verejne svoju silu... bolo to posobive, no malo to kratke trvanie... teraz sa o to pokusa statny aparat...
(Tym sa samozrejme zadrzanych v poslednom case nezastavam, len to ma taku trpku prichut.)
Úplne zbytočná demonštrácia sily, to je prvá možnosť. Alebo išli na istotu, nenechali si ujsť tie ľudové tančeky s ťažkoodencami v plnej paráde. A teda sa pán Haščák na slobodu už vôbec nedostane. Opatrne si trúfnem povedať, že skôr to prvé. Haščák určite skladuje všetky kompro materiály vo svojej centrále 16 rokov po tom, čo sa deje opísané v operatívnom spise údajne diali a stali. A na to bolo treba desiatky ťažkoodencov, aby ho predviedli, naspäť odviedli, medzitým to "prehľadali" a následne zadržali. Ach jaj, ako tu kolega nado mnou píše, je to taký bittersweet moment. Uverím, až keď bude vo vyšetrovačke niekoľko mesiacov s tým, že sa budú priebežne vykonávať dôkazy a spracúvať viaceré obvinenia zo všetkého, čo je mu za tie roky pripisované.
pokiaľ tomuto Moskovskému šmejdovi nebude hroziť aspoň 20 rokov tak nezačne ani náhodou rozprávať.Lebo ak by začal tak si pyžamo môže baliť nielen Fico,ale aj Dzurinda a spol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Turbi co som naposledy kontroloval Fico nemal ani 7%. Usmievat sa moze ale za chvilu mimo parlamentu.
Je to idealne co tam teraz je? Nie je. Je to lepsie ako predtym? Je. Nabuduce si hadam zvolime este lepsie.
Nie to nie je na smiech, je mi z toho do placu.
Cesky minister Prymula odstupil za ovela mensi prehresok nez je toto. Kollar by mal letiet jak spinava handra, ale matovic ho potrebuje tak to blahosklonne prehliada. Aj vcera v telke sa ho na to moderatorka spytala, no on odvetil ze ma dohodu s koalicnymi partnermi, ze sa vzajomne nebudu komentovat. Sulika si vsak furt berie do huby.
V Digital parku, kde sídli finančná skupina Penta, prebieha zásah polície. Do budovy vošli desiatky policajtov so samopalmi.
žeby si šli pre Haščáka ?
ja som z tohto chytania az tak nadseny neni - ok je tu pokus o nieco, to je pekne - ale som zvedavy na vysledok, potom zatlieskam - v piatok vecer o 19-tej z okna.
No vidis, sak aj dosiel, a po vysluchu ho obvinili, zadrzali a zobrali na "domovu" prehliadku.
To ci je adekvatne ze kolko a ako vybvenych policajtov je mzono/asi otazne, na druhu stranu, pri predoslych zasahoch, slovenskym policajtom usiel nie jeden obvineny, napriklad cez zachodove okienko ked dom bol plny policajtov tusim, nie?
(Tym sa samozrejme zadrzanych v poslednom case nezastavam, len to ma taku trpku prichut.)