tiez som tak na tom - nikdy som nechcel odtialto odist no posledny rok nad tym intenzivne uvazujem. prestavam sa tu citit dobre. Novy Zeland? Island? JAR?
V Australii ta chce vsetko zabit - tam nie
tiez som tak na tom - nikdy som nechcel odtialto odist no posledny rok nad tym intenzivne uvazujem. prestavam sa tu citit dobre. Novy Zeland? Island? JAR?
Konecne sa niekto trafil aj do krajiny na ktoru som pozeral aj ja ( len nam treba este viza / a kriminality by som sa az tak nebal, ide o to vyhybat sa miestam kde sa "nechodi" )
NZ a Island by boli super, len neuživia 300 miliónov utečencov...
ten netflix kludne mohli nechat, len pre rusky trh vymazat komplet databazu a nahrat tam jedno video o situacii na ukrajine....ak by sa to teda dalo a nazvat to ruska vojnova lod, chod do ****
Neviem,či ste si všimli bol v tom príspevku smailik. To je každého vec ako sa zachová ako si to vlastne predstavujete, že tu necháte rodičov a ich rodičov? A v tých krajnách budú vítať utečencov s otvorenou náručou? Uvidíte ako to bude vyzerať s Ukrajincami u nás o pár týždňov. Už teraz sa to bolševikom u nás nepáči.
A nezabudnime na jednu vec putlerovi tá migračná vlna hrá do karát a on s ňou ráta. Poškodzuje ekonomiku EU znižuje morálku ludí.
Vikino - ja sa tiez nikam nechystam, to len som napisal nieco k tomu, co ste tu viaceri riesili
btw majte realisticke ciele, na Novy Zeland sa len tak nedostanete
Toto som sa pýtal ženy, keď vravela rýchlo pôjdeme preč. A kam ? Myslíš že všade čakajú na nás s otvorenou náručou ?
Naj by bolo mať jachtu a ísť kam chces, ale zase mať na jachtu, tak ma budí vítať hocikde
budem uprimny - za vsetky tie nastenkove tendre, interblue, kradnutie buducich dochodkov, Kocnerovcov, Bodorovcov, Kicurovcov, Kvietikovcov a Ficovej mafii vo vsetkych statnych sferach, nie som absolutne ochotny branit Slovensko so zbranou v ruke. Este ked tretina populacie chce Ficov navrat. Za CIVILIZOVANU krajinu zapadnej alebo severnej Europy by som bol ochotny, za Slovensko nie, a urcite by som zdrhal kym by sa dalo. Nech si to tu Blahovci uziju.
Zvlasny postoj,divim sa ze ti za to niekto da aj páčik...
Maš snad nejake ine Slovensko ktore si ochotny branit? Na Ukrajine je tebou popisany stav nasobne horsi a ani nemozem napisat ,ze ich obdivujem ako sa brania,lebo mi to pride normalne.Ved nemozu vsetci utiect do Nemecka a Svedska.
Ale asi zijem v inom svete...
Slava Ukraini !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
..no neviem, nepredchádzalo tomu ešte nejaký ten rok dva dozadu nepodpísanie asociačnej dohody s EÚ, na nátlak Ruska?
je niekde dostupný aj originál?
general svr sa vyjadril, že Putin má rakovinu v štádiu, keď nie je šanca na uzdravenie
Konecne sa niekto trafil aj do krajiny na ktoru som pozeral aj ja ( len nam treba este viza / a kriminality by som sa az tak nebal, ide o to vyhybat sa miestam kde sa "nechodi" )
https://www.facebook.com/vladimir.osechkin/posts/4811633942268327
NZ a Island by boli super, len neuživia 300 miliónov utečencov...
Snivajte s nami
Ved ale ja som tiez nemyslel Australia ako destnaciu
A nezabudnime na jednu vec putlerovi tá migračná vlna hrá do karát a on s ňou ráta. Poškodzuje ekonomiku EU znižuje morálku ludí.
btw majte realisticke ciele, na Novy Zeland sa len tak nedostanete
Naj by bolo mať jachtu
Zvlasny postoj,divim sa ze ti za to niekto da aj páčik...
Maš snad nejake ine Slovensko ktore si ochotny branit? Na Ukrajine je tebou popisany stav nasobne horsi a ani nemozem napisat ,ze ich obdivujem ako sa brania,lebo mi to pride normalne.Ved nemozu vsetci utiect do Nemecka a Svedska.
Ale asi zijem v inom svete...
Slava Ukraini !
ja som už preč bol, ale kvôli rodičom som sa vrátil. Londýn mal byť iba "medzipristátie", pôvodný cieľ bol NZ... osud to zariadil ináč...