...Zároveň bude žiadať súd, aby zaviazal Blahu v budúcnosti sa zdržať krivých obvinení na jeho adresu a domáhať sa aj priznania náhrady nemajetkovej ujmy vo výške 100-tisíc eur. Túto sumu chce Naď venovať obetiam ruskej vojenskej agresie v Ukrajine.
Je to fajn, ale skonci to zial v kosi. Uz vacsi pani ako je Nad neuspeli proti Blahovi vdaka tomu, ze Smer ma este stale v strukture velke mnozstvo sudcov, ktori taketo aktivity blokuju. Co je ale nevyhnutne a uzitocne, je neustale Blahu (ale aj Chmelara, Draxlera, Fica, atd.) nahlasovat na FB. Facebooku by stacilo nieco cez tisic ludi ktori by nezavisle od seba nahlasovali tieto jeho prispevky, aby zacali nieco s Blahom a jemu podobnymi robit. Nezavisle myslim, ze ak by sa povedzme 1000 ludi dohodlo na nahlasovani blahu cez facebook event, skupinu, alebo inak cez niektoru z ich platfrom, facebook by to nevyhodnotil ako objektivne. Na blahu sa da pouzit kategoria hate speech ci false information/politics uplne objektivne, na Draxlera ci Chmelara hate speech asi nie, ale false information/politics urcite. Prosim nahlasujte tychto neskutocnych hajzlov (kym je cas) a nerobte im ziadnu publicitu.
tiež si myslím,že TO na Blahu nebudú mať úspech,ak by to aj nehodili do koša,pri tejto "rýchlosti" to príde na rad o rok,dva ...
takisto FB ho neblokne,platí im dosť vela,krédo majitela FB je, že o peniaze ide vždy až na prvom mieste
tu pomôže len úplná ignorácia toho smeráckeho hajzla,prípadne sa dá aspoň niečo napísať a ulaviť si tu:
sú tam velmi fajne komentáre,vždy keď ma nejakým debilným statusom naštve (nie že by som ich vyhladával) tak tam idem pozrieť,neberú si pri písaní servítky,napr:
Len je mi ľúto tých deciek, ktoré nemôžu za to, aký je foter arci***** Manželka asi tiež nebude úplne normálna, keď vlastné deti vystavuje takémuto nebezpečenstvu . Hééééj p.Blahová !!!! Nechajte toho chudáka vymáchať sa vo vlastných sračkách, zoberte decká a utekajte od neho.
Joe70, pozrel som si v akej vyske su tie gps satelity a vraj to je okolo 20 tis. km, takze mas pravdu, ze to nie je take jednoduche vypnut ich nad urcitym uzemim, lebo by asi stratila signal stvrtina zemegule ?. Takze som tiez zmateny ako sa da gps zakazat pre Rusko a celkom by ma zaujimalo technicke vysvetlenie. Chvilu som to skusal hladat, ale nenasiel som. No nemam ani velmi cas. Vecer to este pozriem
Lodičky NATO - USA sú už blízko ...rus serie kocky už teraz. A to je dobré , pes pozná tvoj strach , A preto ho nesmie z Vás vycitiť . rus je ako ten pes .
nechcem dehonestovat tvoj post bratu, ale to video je take ze jedna babka povedala. aj ked nieco zapad musi urobit, lebo Rusko zroluje Ukrajinu so zemou, alebo minimalne sposobi nezvratne skody
Kyjevčan, ktorého 25. februára na Obolone zrazil tank, bol prepustený z nemocnice.
Na fotke je Leonid. Veľa ľudí videlo toto strašné video, kde ruský tank presunul auto k Hrdinom Dniepru. Leonid bol vtedy vo vnútri auta a zázračne zostal nažive. Ľudia mu pomohli dostať sa von, s ťažkými zlomeninami ho previezli do nemocnice. Na jednej z fotiek môžete vidieť röntgen. A toto je len jedna z mnohých škôd.
Kyjevčan si prešiel ťažkou cestou a v nemocnici preukázal neskutočnú odvahu. A tak 18. marca som už prepustil a išiel domov sa zotaviť.
Osobne som sa dnes rozprával s Leonidom a rozprával sa s hrdinskými lekármi, ktorí ho doslova dali dokopy Veľká vďaka patrí lekárom, ktorí aj v takýchto ťažkých podmienkach robia svoju prácu a robia najviac všetko, čo od nich závisí. Ste hrdinovia! A Leonidovi som poprial skoré uzdravenie od nás všetkých. Čaká ho dlhá cesta k uzdraveniu, ale odvahu ducha a vieru v našich obrancov mu nemožno vziať! Stále budeme spolu oslavovať víťazstvo!
Naši ľudia sú nezlomní! Okupanti budú znášať straty znova a znova, kým sa nedostanú z našej zeme! Nepriateľ si zaslúži iba hniť v našej zemi! Určite vyhráme!
P.S. Pýtajú sa v komentároch - a ja som fakt zabudol napísať. Samozrejme, že tento tank bol spálený v rovnakom čase
Ramon1 postol si nejake video,kde je vysadkova vrtulnikova lod australskeho namornictva triedy Canberra,kde lietaju aj japonske lietadla,dokonca je tam aj japonska lodicka, cvicenie je z 2020
ale mam jednu spravu, rusaci maju hypersonicku protilietadlovu zbran triedy Zircon v kaliningradskej oblasti. Do baltickeho mora moze prist "hocico"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://domov.sme.sk/c/22865969/nad-podal-zalobu-na-ochranu-osobnosti-proti-blahovi.html?ref=trz
...Zároveň bude žiadať súd, aby zaviazal Blahu v budúcnosti sa zdržať krivých obvinení na jeho adresu a domáhať sa aj priznania náhrady nemajetkovej ujmy vo výške 100-tisíc eur. Túto sumu chce Naď venovať obetiam ruskej vojenskej agresie v Ukrajine.
Je to fajn, ale skonci to zial v kosi. Uz vacsi pani ako je Nad neuspeli proti Blahovi vdaka tomu, ze Smer ma este stale v strukture velke mnozstvo sudcov, ktori taketo aktivity blokuju. Co je ale nevyhnutne a uzitocne, je neustale Blahu (ale aj Chmelara, Draxlera, Fica, atd.) nahlasovat na FB. Facebooku by stacilo nieco cez tisic ludi ktori by nezavisle od seba nahlasovali tieto jeho prispevky, aby zacali nieco s Blahom a jemu podobnymi robit. Nezavisle myslim, ze ak by sa povedzme 1000 ludi dohodlo na nahlasovani blahu cez facebook event, skupinu, alebo inak cez niektoru z ich platfrom, facebook by to nevyhodnotil ako objektivne. Na blahu sa da pouzit kategoria hate speech ci false information/politics uplne objektivne, na Draxlera ci Chmelara hate speech asi nie, ale false information/politics urcite. Prosim nahlasujte tychto neskutocnych hajzlov (kym je cas) a nerobte im ziadnu publicitu.
takisto FB ho neblokne,platí im dosť vela,krédo majitela FB je, že o peniaze ide vždy až na prvom mieste
tu pomôže len úplná ignorácia toho smeráckeho hajzla,prípadne sa dá aspoň niečo napísať a ulaviť si tu:
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/
sú tam velmi fajne komentáre,vždy keď ma nejakým debilným statusom naštve (nie že by som ich vyhladával) tak tam idem pozrieť,neberú si pri písaní servítky,napr:
Len je mi ľúto tých deciek, ktoré nemôžu za to, aký je foter arci***** Manželka asi tiež nebude úplne normálna, keď vlastné deti vystavuje takémuto nebezpečenstvu . Hééééj p.Blahová !!!! Nechajte toho chudáka vymáchať sa vo vlastných sračkách, zoberte decká a utekajte od neho.
Ruští špioni a slovenští šašci. Složení odhalených agentů Moskvy je nebezpečnější, než se zdá
Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/rusti-spioni-a-slovensti-sasci-slozeni-odhalenych-agentu-moskvy-je-nebezpecnejsi-nez-se-zda.A220320_145136_ln_nazory_rkj
Vzdy to bola komunisticka oportunisticka svina.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1712316785777229&id=100009967713130
Národný bezpečnostný úrad vykonáva blokovanie škodlivého obsahu alebo škodlivých aktivít v kybernetickom priestore Slovenskej republiky.
Blokovanie je vykonané rozhodnutím podľa zákona o kybernetickej bezpečnosti s dočasnou platnosťou do 30. júna 2022.
NBÚ vykonáva rozhodnutia v spolupráci s bezpečnostnými zložkami štátu a Národným bezpečnostným analytickým centrom (NBAC).
hlavnespravy.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
armadnymagazin.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
hlavnydennik.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
infovojna.bz zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
https://www.nbu.gov.sk/urad/o-urade/hybridne-hrozby-a-dezinformacie/zoznam-blokovanych-subjektov/index.html
...aj tak su to autá na pi+cu
Národný bezpečnostný úrad vykonáva blokovanie škodlivého obsahu alebo škodlivých aktivít v kybernetickom priestore Slovenskej republiky.
Blokovanie je vykonané rozhodnutím podľa zákona o kybernetickej bezpečnosti s dočasnou platnosťou do 30. júna 2022.
NBÚ vykonáva rozhodnutia v spolupráci s bezpečnostnými zložkami štátu a Národným bezpečnostným analytickým centrom (NBAC).
hlavnespravy.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
armadnymagazin.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
hlavnydennik.sk zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
infovojna.bz zákon č. 69/2018, § 27b škodlivá aktivita 30. 06. 2022
https://www.nbu.gov.sk/urad/o-urade/hybridne-hrozby-a-dezinformacie/zoznam-blokovanych-subjektov/index.html
infovojna.bz ide stale
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:18.126/centery:59.344/zoom:16
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:18.126/centery:59.344/zoom:16
tak beriem spat
Kyjevčan, ktorého 25. februára na Obolone zrazil tank, bol prepustený z nemocnice.
Na fotke je Leonid. Veľa ľudí videlo toto strašné video, kde ruský tank presunul auto k Hrdinom Dniepru. Leonid bol vtedy vo vnútri auta a zázračne zostal nažive. Ľudia mu pomohli dostať sa von, s ťažkými zlomeninami ho previezli do nemocnice. Na jednej z fotiek môžete vidieť röntgen. A toto je len jedna z mnohých škôd.
Kyjevčan si prešiel ťažkou cestou a v nemocnici preukázal neskutočnú odvahu. A tak 18. marca som už prepustil a išiel domov sa zotaviť.
Osobne som sa dnes rozprával s Leonidom a rozprával sa s hrdinskými lekármi, ktorí ho doslova dali dokopy Veľká vďaka patrí lekárom, ktorí aj v takýchto ťažkých podmienkach robia svoju prácu a robia najviac všetko, čo od nich závisí. Ste hrdinovia! A Leonidovi som poprial skoré uzdravenie od nás všetkých. Čaká ho dlhá cesta k uzdraveniu, ale odvahu ducha a vieru v našich obrancov mu nemožno vziať! Stále budeme spolu oslavovať víťazstvo!
Naši ľudia sú nezlomní! Okupanti budú znášať straty znova a znova, kým sa nedostanú z našej zeme! Nepriateľ si zaslúži iba hniť v našej zemi! Určite vyhráme!
P.S. Pýtajú sa v komentároch - a ja som fakt zabudol napísať. Samozrejme, že tento tank bol spálený v rovnakom čase
Otvoriť v novom okne thumb_up-2thumb_down
Majitelia Decathlonu nie len ze ostavaju, ale chystaju zaplnit dieru na ruskom trhu...
ale mam jednu spravu, rusaci maju hypersonicku protilietadlovu zbran triedy Zircon v kaliningradskej oblasti. Do baltickeho mora moze prist "hocico"