btw, na FB som len s prieskumných dôvodov, reálne ho nepoužívam, konto mám fake,
pár krát som pozrel dezinfo správy a dlhodobo mi ich ponúka pravidelne,
a od zverejnenia toho masakru, stúpla aktivita trollov mnohonásobne
to množstvo sračiek ma fakt prekvapilo a vyvrátilo akékoľvek pochybnosti a beriem to ako potvrdenie genocídy na UA.
ani z prieskumnych nie (teda neviem o tom...) ale ked uz aj Policia SR oficialne tvrdí/informuje o tom, ze zaznamenali mnohonasobne zvysenu aktivitu trollov,tak asi to musi byt tak...
Marli, ide o to, poznaj svojho nepriateľa, sem tam čítam aj ruské fóra,
len momentálny trend sú siahodlhé videá s dezinfo kecami plné nenávisti, na ktoré nemám chuť, ani ochotu obetovať toľko času.
To chápem a ocenujem,en na to nemam cas ani chut prilis, aj nejaky obcasny 'vyluh' mi staci na zaludocne problemy a krutenie hlavou koldokola. Cize neviem objektivne posudit,o kolko/nasobne sa zvysila ich aktivita.
Hrozné už len z výpovedí ľudí. Mne to nejde dokopy s tým ako sa zajatí rusi robili zmenenými, keď tu robili masaker.
Ale je ešte horšie, že ľudia na SVK nedokážu uveriť tomuto zlu. Tak prajem im nech si to prežijú na vlastnej koži. Keď tu vyhrá o dva roky Fico a hnedí, tak prášim odtiaľto preč aj s rodinou...
Modelár strávil stovky hodín stavbou veľkého modelu stíhačky a spáli ho na poli, len aby spravil lacnú fejkovú fotku. Kua toho chalana museli Rusi riadne vytočiť. Ja by som nemal srdce rozšliapnuť ani plastového Lavočkina.
Modelár strávil stovky hodín stavbou veľkého modelu stíhačky a spáli ho na poli, len aby spravil lacnú fejkovú fotku. Kua toho chalana museli Rusi riadne vytočiť. Ja by som nemal srdce rozšliapnuť ani plastového Lavočkina.
To ma byt akoze vtipne ci co?
iMHO nie je.
Nezacinaj dezinfo/hoaxy.
a si este prekvapeny? strasne je, ze oni to uz aj realizuju, od zaciatku invazie behaju za frontovou liniou jednotky Rosgvardia a FSB a la Einsatzgruppen SS alebo NKVD za 2.sv., predpokladam, ze ten masaker v Buci nebude posledny, mozno sa to akurat naucia lepsie maskovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pár krát som pozrel dezinfo správy a dlhodobo mi ich ponúka pravidelne,
a od zverejnenia toho masakru, stúpla aktivita trollov mnohonásobne
to množstvo sračiek ma fakt prekvapilo a vyvrátilo akékoľvek pochybnosti a beriem to ako potvrdenie genocídy na UA.
ani z prieskumnych nie (teda neviem o tom...) ale ked uz aj Policia SR oficialne tvrdí/informuje o tom, ze zaznamenali mnohonasobne zvysenu aktivitu trollov,tak asi to musi byt tak...
len momentálny trend sú siahodlhé videá s dezinfo kecami plné nenávisti, na ktoré nemám chuť, ani ochotu obetovať toľko času.
Hrozné už len z výpovedí ľudí. Mne to nejde dokopy s tým ako sa zajatí rusi robili zmenenými, keď tu robili masaker.
Ale je ešte horšie, že ľudia na SVK nedokážu uveriť tomuto zlu. Tak prajem im nech si to prežijú na vlastnej koži. Keď tu vyhrá o dva roky Fico a hnedí, tak prášim odtiaľto preč aj s rodinou...
https://t.me/bbcrussian/26232?fbclid=IwAR1pYOC0GpP3h9CsGUAaVB9rojcbfc-mWIjw1UiV3xunbqgfStNp3ygkcIU
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/222411000370404/
To ma byt akoze vtipne ci co?
iMHO nie je.
Nezacinaj dezinfo/hoaxy.
https://t.me/bbcrussian/26232?fbclid=IwAR1pYOC0GpP3h9CsGUAaVB9rojcbfc-mWIjw1UiV3xunbqgfStNp3ygkcIU
Dobre, sice len 0,1% podielu, ale ako didzej a autotuner... pozoruhodne.
Edit, nech je uplne: prevod zatial neprešiel
https://dennikn.sk/2797307/zabit-alebo-prevychovat-ruska-statna-agentura-zverejnila-plan-na-uplnu-likvidaciu-ukrajiny/?p=2797307
🔓 : https://e.dennikn.sk/2797363/ekonomicky-newsfilter-namiesto-rublov-pre-putina-nachystajme-eura-pre-ludi-ktori-neutiahnu-zdrazovanie/?cst=e9022e769d7363b6055de622f28c5b2f2ebff3b7
iMHO nie je.
Nezacinaj dezinfo/hoaxy.
To je náš anglicky slováčik mútiaci hovnovo kalné ruZké vody politických konšpirácii .