"spasiteľ" podobne ako putler (ešte stále) nepochopil, že prehral, na celej čiare, (a sám sa tam svojou neschopnosťou "úspešne" vmanipuloval) v oboch prípadoch je to len otázka času
Ale tak Šulino neopustil vládu len preto aby mal viac času na Plačkovej Instagram. Začala predvolebná kampaň. Dokonca aj PS sa po strašne dlhej objavilo v médiách. Dokonca viac krát. Síce iba tliachali ako je všetko zle, ale dali aspoň najavo, že existujú.
Sulík aj Matovič sú na uterák. Treba to trápenie čo najskôr ukončiť.
aky prieskum? SaS pocas "ultimata" rastli preferencie
"Viac ako polovica voličov SaS si myslí, že strana Richarda Sulíka by nemala opustiť vládu Eduarda Hegera. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre reláciu TV Joj Na hrane." (SME, 23. 8. 2022)
Podle všeho skutečně russácké jednotky na pravém břehu Dněpru začaly s ukrajinskými silami vyjednávat o kapitulaci. Ve hře je údajně odchod vojáků a ponechání těžkých zbraní na místě. Uvidíme ráno. Mosty nejsou a Dněpr nepřeplaveš...😉 https://twitter.com/DarPutinovi/status/1569424408569069568
"Viac ako polovica voličov SaS si myslí, že strana Richarda Sulíka by nemala opustiť vládu Eduarda Hegera. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre reláciu TV Joj Na hrane." (SME, 23. 8. 2022)
Podj*bnutie vlády bude hit.
Aby sa "Igorkovci" v najbližších voľbách dostali do parlamentu. Myslím, že ho má veľa ľudí už plné zuby!
nimm_zwei na zaklade tvojich prispevkov (aj tuzbe po otvoreni schodze) by som ta tipol (neuraz sa ak sa mylim) k lsns/republike. Preto je tvoja starost o buducnost sas a ich volicov okuzlujuca a viac ako dojemna;)
Dúfam, že sa nechceme tváriť že prieskum AKO starý cca. mesiac je vzhľadom na udalosti a komunikáciu najvyššieho v posledných dňoch stále aktuálny. Nemôžem SaS ani jej voličov preceňovať, ale z historických dôvodov pochybujem, že zotrvanie v koalícii v úlohe fackovacích panákov a napr. bezpodmienečné akceptovanie „šialeného desatora“ má stále prednosť pred odchodom do opozície ...
ja som (alebo len bol?) volič sas, už posledné voľby som si nebol istý či naozaj ... a teraz už vôbec nie ... lenže ak nie ich tak koho? Nikto iný ani vzdialene pripomínajúci pravicových liberálov (ekonomických liberálov) nejestvuje ...
podla mna by sa kazdemu rozumnemu cloveku patrilo v urcitej faze vyrast z predstavy, ze sa vzdy v kazdej situacii 100% stotozni s nazorom hocijakeho politika/strany. Taky svet nezijeme. Hlavne malokto z nas nemoze povedat, ze vidi do "backstage".
Aj mne na Sulikovi vadi hned niekolko veci. Ale robit tak dlho fackovacieho panaka cloveku co je zrely na psychiatra... Chapem ze odisli.
Sulik je trosku podobna povaha ako IM, je vztahovacny, trosku zakerny a chybu si uznava v style...uhm pomylil som sa, no a co. Mam osobnu skusenost, je jeden z mala politikov, ktory s vami bude komunikovat (to si na nom cenim).
To su jeho ludske vlastnosti, ale co mne vadilo v sucasnosti bola jeho odborna sposobilost a kedze zlyhal ako minister hospodarstva (u mna) silne pochybujem uz aj o jeho ekonomickych schopnostiach.
Keby je Edo pricetny povie IM (ja viem, ze nemoze), Igorko robis tu bordel, Risko ty tiez, takze vyjedte z baaru a skuste robit potom z pozadia ako predsedovia stran mensie dusno ako robite vo vlade...my tu musime riesit naozaj vazne veci.
Ale Edo nemoze/nechce. V tomto mi bol Pele sympaticky, ze sa dokazal (aspon ciastocne) vzopriet Ficovi, ked bol premierkom.
Inak novy Cernobyl sa zatial odklada.
Druhé záložné elektrické vedenie do ZAES bolo obnovené, čo umožňuje prevádzkovateľovi ponechať si jedno vedenie v zálohe a pomocou druhého poskytovať elektrárni elektrinu potrebnú na chladenie reaktorov a ďalšie dôležité bezpečnostné opatrenia v prípade odstavenia elektrárne,“ uvádza sa v správe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sulík aj Matovič sú na uterák. Treba to trápenie čo najskôr ukončiť.
bez...
https://dennikn.sk/2938001/prehovoril-admin-stranky-armada-ruskej-federacie-tlacila-na-nas-aj-ruska-ambasada-vojna-zmenila-moje-nazory/
edit: chvíľami je to silný tabak
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1569424408569069568
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aby sa "Igorkovci" v najbližších voľbách dostali do parlamentu. Myslím, že ho má veľa ľudí už plné zuby!
https://www.facebook.com/100013903415979/videos/458977946161076/?idorvanity=657647482211311
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj mne na Sulikovi vadi hned niekolko veci. Ale robit tak dlho fackovacieho panaka cloveku co je zrely na psychiatra... Chapem ze odisli.
To su jeho ludske vlastnosti, ale co mne vadilo v sucasnosti bola jeho odborna sposobilost a kedze zlyhal ako minister hospodarstva (u mna) silne pochybujem uz aj o jeho ekonomickych schopnostiach.
Keby je Edo pricetny povie IM (ja viem, ze nemoze), Igorko robis tu bordel, Risko ty tiez, takze vyjedte z baaru a skuste robit potom z pozadia ako predsedovia stran mensie dusno ako robite vo vlade...my tu musime riesit naozaj vazne veci.
Ale Edo nemoze/nechce. V tomto mi bol Pele sympaticky, ze sa dokazal (aspon ciastocne) vzopriet Ficovi, ked bol premierkom.
Inak novy Cernobyl sa zatial odklada.