svine
Ministerstvo obrany Ruskej federácie: cieľ úderu bol dosiahnutý, boli zasiahnuté všetky určené objekty.
V Kyjeve sú to kancelárske budovy, telocvičňa, ihrisko, cesta. V pláne Ruska bolo zasiahnuť čo najviac civilných objektov.
V kontexte predošlej debaty by som v rámci vyjednávacej pozície uvítal zapojenie drobnosti menom ATACMS, doručenie "mäsiarovi z Aleppa" by bol príjemný bonus.
Títo potomkovia príbuzenskej plemenitby splodení v etylickom excese a vyrastajúci v afunkčných rodinách bez akéhokoľvek náznaku perspektívnej budúcnosti , nám idú vládnuť ?! / video , kto sú obyčajní ruZZi pridávam dole / .S týmito hovadami má niekto vyjednávať , rešpektovať ICH a ospravedlňovať skutky ICH vládnucej triedy ?! Nie , ako bolo povedané , botoxový pacient je príčinou niekolko generačnej nenávisti tohto národa . My sme ju nevytvorili , ale ON...
No pozrem sem a vidim ze stale nechapete ze vojna sa musi skoncit co najskor inak to bude len a len horsie. Vcera ste sa tesili z mosta a troch mrtvych Rusov. Tak dnes prisla odpoved. Ked nasieras debila tak sa situacia len vyhrocuje a cakaj horsiu odpoved.
Treba to ukoncit hned a zacat vyjednavat.
Kto si mysli opak tak treba si potom zacat studovat toto video kedze nechapete dosledky nekonvencnych zbrani. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
jaj tááák, ty myslíš vyjednávať tak aby bol putin spokojný, a kolko tak približne ukrajiny by si navrhol aby zelensky pustil rusakom ? najlepšie by asi bolo celú - nech je istota že vyjednávanie skončí úspešne
Na mierne odlisnu (i ked suvisiacu,velmi) temu: isty RF, expremier,sa vxera v tv velmi stazoval,ako mu v NR SR neprešiel jeho navrh na uznesenie, ze EU predstavitelia maju vyjednavat s RF...
Prefikane skazene zmyslanie, win win pre neho v oboch pripadoch za to zbiera 'body'.
A dalsie podobne zlovestné bolo, ako by zakazal prieskumy verejnej mienky,ak by mohol ( a to je v strane, co ma v nazve ... Demokracia, heh)
Nko...
Posledné slovo Braňa Bezáka:
Ľuboš Blaha, Eduard Chmelár a ďalší fanúšikovia porážky Ukrajiny vydávanej za túžbu po mieri označili ruské vraždenie civilistov raketami za pochopiteľnú reakciu na ukrajinské provokácie.
Jednoducho povedané, obviňujú obete.
Som presvedčený, že keby za volantom auta, ktoré zabilo 5 ľudí na Zochovej, sedel Vladimir Putin, boli by títo ľudia schopní povedať, že tí študenti nemali stáť tak blízko pri ceste.
no niet sa co cudovat zase v hlavnej ulohe dnes double. ale toto socani robia stale. kazdy normalny inteligentny clovek riesi nejaky neziaduci stav tak, ze zanalyzuje problem, pomenuje priciny a urobi fix ak sa da - odstrani pricinu problemu. Ale socani to robia tak, ze vyuzivaju elementarnu stupiditu sirokej skupiny ludi - dodam, ze najlepsie tak aby oni sami profitovali.
Pár bláhových rečí o krajsich zajtrajskoch, pokoji a mieri u suseda, a naslubujeme pecene holuby rovno do papule. A hlavne socani vzdy vedia lepsie co by si mal robit ako ty sam. Ako oni vzdy vsetko zvladnu lepsie. Ak s nimi nesuhlasis, tak razom netreba odstranit problem, je treba odstranit Teba! A uplny gol je, ked seba postavia do pozicie obete. Je to od nich vzdy extremne vypocitave a podle.
Rovnako podle a vypocitave je od Ukrajiny ziadat aby rokovala o mieri s Putinom. Pretoze s teroristami sa nerokuje ani nevyjednava.
jaj tááák, ty myslíš vyjednávať tak aby bol putin spokojný, a kolko tak približne ukrajiny by si navrhol aby zelensky pustil rusakom ? najlepšie by asi bolo celú - nech je istota že vyjednávanie skončí úspešne
Alebo nech nemusime vyjednavat postupne na 3x...
Akoze fakt nechapem ludi ktori davaju "rozumy" o nejakom vyjednavani s rusmi aby bol "klud a mier". Ak sa kazdemu normalnemu este stale nerozsvietila v hlave kontrolka ze tadeto cesta nevedie, tak skoda drat klavesnicu. Co asi urobi agresor ak sa mu ustupi? No iba to, ze si oddychne, naberie sily a neskor zautoci opat! A medzi tym si bude samozrejme neustale mysliet ze on je tu pan, on je tu vitaz. Nik tu nejde zrovnavat so zemou Moskvu ( zatial ), nikto nejde vyhladzovat rusov, jedine co chce civilizovany svet je to, aby rusaci napochodovali naspat za svoje hranice a tam si uzivali tu svoju "velku maticku Ruzz". Samozrejme s tym dodatkom ze cela zapadna hranica Ruska bude nasledne civilizovanom svetom tak vojensky strazena ze ani stahovavych vtakov nenapadne letiet tymto smerom...
A take nezmysly "ala Musk" ze Krym nechat ruzzom a v ostatnych okupovanych regionoch urobit referenda? Zabudnite! Ukrajinu prijat do EU struktur, Krym naspat Ukrajine a referendum si urobte leda tak v Machackale. Ak si "velky vlastenec ruzz" a nechces zit na Ukrajine, nech sa paci, tam smerom na vychod je hranica.
A ze si budeme za toto vsetko musiet utiahnut opasky? Nech, mne osobne to stoji za to aby moje deti zili v civilizovanom svete. Kto ma pozna, vie ze velmi rad cestujem a rad spoznavam rozne kuty nasej planety. A sam tomu neverim, ale od zaciatku covidu som zo Slovenska este nevytiahol paty. Ano, priznavam, chyba mi to, ale su chvile v zivote kedy si treba urcit priority... ( a frustrovany z toho teda nie som )
Pokial mam iny nazor ako len znicit Rusko som troll
...
Pojde to do toho stavu ze sa pouziju nekonvencne zbrane a ste tomu dokonca radi. Radi ze stratite vsetko co ste doteraz ziskali a budovali. Miesto toho aby ste sa snazili mier.
...
Tato diskusia so mnou naznacuje ze v spolocnosti je to velmi zle a vieto to aj vy a aj to ze nic dobre nas necaka.
...
Kazdodenne citanie sprav o vojne Vas nici a je to zo dna na den horsie.
...
Ja chcem aby vojma skoncila bohuzial vela Vas nie a tesite sa.na.jej pomracovanie co Vam davam za chybu.
Tak, ale davam mu bobrika odvahy, podobne zmyslajucich je tu viacej, len sa boja sem prispievat. Nastastie, lebo z pocitu ze v tejto spolocnosti je to zle by som zacal potom bytasi naozaj frustrovany.
Takto sa to robí do psej matere... okupanti strielaju civilistov , mosty pre peších civilistov , obytné domy a detské ihriská ...UA armáda ro***** " inteligentnými zbraňami " akýkolvek vojenský ciel v svojom dosahu , ako tu dole túto vojenskú kolonu obrnencov .
Aáááá už aj triVAJOtri došiel ako dopomoc , keď sme mu kámoša doublepenetrejšn rozobrali , ako UA armada ruZZov na hornom videu. Vedel som že šváb tu bude keď mu " kámoš " zlyhá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ministerstvo obrany Ruskej federácie: cieľ úderu bol dosiahnutý, boli zasiahnuté všetky určené objekty.
V Kyjeve sú to kancelárske budovy, telocvičňa, ihrisko, cesta. V pláne Ruska bolo zasiahnuť čo najviac civilných objektov.
otrasné fotky:
https://twitter.com/GoncharenkoUa/status/1579421387227533312
https://twitter.com/ChrisO_wiki/status/1579480666282287104?s=20&t=ohr8XK0z_AH8IJ2iS6pdAg
treba zvuk..
https://blog.sme.sk/valchar/politika/ked-putin-udiera-pastickami
https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/pfbid0NE9x4czrmaBRtbuhMnbjr8fprWzT8bC6D67qgPa41sKsNCHMfrqVPMuHCxbQBtSFl
A na zachytavanie divnych profilov nemusia ani daleko, staci tamojsia diskusia
Policia nie je taka hlupa,ako by podaktori mysleli
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Treba to ukoncit hned a zacat vyjednavat.
Kto si mysli opak tak treba si potom zacat studovat toto video kedze nechapete dosledky nekonvencnych zbrani.
Prefikane skazene zmyslanie, win win pre neho v oboch pripadoch za to zbiera 'body'.
A dalsie podobne zlovestné bolo, ako by zakazal prieskumy verejnej mienky,ak by mohol ( a to je v strane, co ma v nazve ... Demokracia, heh)
Posledné slovo Braňa Bezáka:
Ľuboš Blaha, Eduard Chmelár a ďalší fanúšikovia porážky Ukrajiny vydávanej za túžbu po mieri označili ruské vraždenie civilistov raketami za pochopiteľnú reakciu na ukrajinské provokácie.
Jednoducho povedané, obviňujú obete.
Som presvedčený, že keby za volantom auta, ktoré zabilo 5 ľudí na Zochovej, sedel Vladimir Putin, boli by títo ľudia schopní povedať, že tí študenti nemali stáť tak blízko pri ceste.
Pár bláhových rečí o krajsich zajtrajskoch, pokoji a mieri u suseda, a naslubujeme pecene holuby rovno do papule. A hlavne socani vzdy vedia lepsie co by si mal robit ako ty sam. Ako oni vzdy vsetko zvladnu lepsie. Ak s nimi nesuhlasis, tak razom netreba odstranit problem, je treba odstranit Teba! A uplny gol je, ked seba postavia do pozicie obete. Je to od nich vzdy extremne vypocitave a podle.
Rovnako podle a vypocitave je od Ukrajiny ziadat aby rokovala o mieri s Putinom. Pretoze s teroristami sa nerokuje ani nevyjednava.
PS. A podly hnusny hajzel je aj Fico.
Alebo nech nemusime vyjednavat postupne na 3x...
Akoze fakt nechapem ludi ktori davaju "rozumy" o nejakom vyjednavani s rusmi aby bol "klud a mier". Ak sa kazdemu normalnemu este stale nerozsvietila v hlave kontrolka ze tadeto cesta nevedie, tak skoda drat klavesnicu. Co asi urobi agresor ak sa mu ustupi? No iba to, ze si oddychne, naberie sily a neskor zautoci opat! A medzi tym si bude samozrejme neustale mysliet ze on je tu pan, on je tu vitaz. Nik tu nejde zrovnavat so zemou Moskvu ( zatial ), nikto nejde vyhladzovat rusov, jedine co chce civilizovany svet je to, aby rusaci napochodovali naspat za svoje hranice a tam si uzivali tu svoju "velku maticku Ruzz". Samozrejme s tym dodatkom ze cela zapadna hranica Ruska bude nasledne civilizovanom svetom tak vojensky strazena ze ani stahovavych vtakov nenapadne letiet tymto smerom...
A take nezmysly "ala Musk" ze Krym nechat ruzzom a v ostatnych okupovanych regionoch urobit referenda? Zabudnite! Ukrajinu prijat do EU struktur, Krym naspat Ukrajine a referendum si urobte leda tak v Machackale. Ak si "velky vlastenec ruzz" a nechces zit na Ukrajine, nech sa paci, tam smerom na vychod je hranica.
A ze si budeme za toto vsetko musiet utiahnut opasky? Nech, mne osobne to stoji za to aby moje deti zili v civilizovanom svete. Kto ma pozna, vie ze velmi rad cestujem a rad spoznavam rozne kuty nasej planety. A sam tomu neverim, ale od zaciatku covidu som zo Slovenska este nevytiahol paty. Ano, priznavam, chyba mi to, ale su chvile v zivote kedy si treba urcit priority... ( a frustrovany z toho teda nie som )
...
Pojde to do toho stavu ze sa pouziju nekonvencne zbrane a ste tomu dokonca radi. Radi ze stratite vsetko co ste doteraz ziskali a budovali. Miesto toho aby ste sa snazili mier.
...
Tato diskusia so mnou naznacuje ze v spolocnosti je to velmi zle a vieto to aj vy a aj to ze nic dobre nas necaka.
...
Kazdodenne citanie sprav o vojne Vas nici a je to zo dna na den horsie.
...
Ja chcem aby vojma skoncila bohuzial vela Vas nie a tesite sa.na.jej pomracovanie co Vam davam za chybu.
Tak, ale davam mu bobrika odvahy, podobne zmyslajucich je tu viacej, len sa boja sem prispievat. Nastastie, lebo z pocitu ze v tejto spolocnosti je to zle by som zacal potom bytasi naozaj frustrovany.
A ako bonus este jeden takmer 20rocny dokument z krajiny bojujucej proti dekadencii zapadu
Děti ze stanice Leningradská https://www.youtube.com/watch?v=mqqGaORvx-E
https://dennikn.sk/3047138/sef-bellingcatu-do-roka-budeme-mat-protivojnovy-kremel-z-putina-je-klaun-stale-sa-vsak-moze-pokusit-o-sialeny-tah/?ref=tit
Odomknuté
https://dennikn.sk/3047138/sef-bellingcatu-do-roka-budeme-mat-protivojnovy-kremel-z-putina-je-klaun-stale-sa-vsak-moze-pokusit-o-sialeny-tah/?cst=9c113d28350962ad0278fd5b900d2be2730eb1e1