Pred časom tu bola debata o Murzovi a jeho článku. Tu je k dispozícii jeho český preklad. Veľmi odporúčam prečítať každému, kto chce mať aspoň trochu prehľad o tom, ako vidia vojnu na Ukrajine Rusi (Murz je vojenský bloger, nacionalista, ktorý si želá víťazstvo Ruska): https://kechlibar.net/2022/12/23/takova-neschopnost-neexistuje-je-to-zrada/
Zaujimave citanie, vdaka za link. Metallica na konci potesila
No pekné vianoce.
Pustim radio - oslavuju ovečkina
Pustim telku - mrazik
Pustim mtbiker(vtipkar) - airbilly
Aspoňže vonku nieje zima ako v ruskom filme.
Ja hlavne nechápem tie ďalšie ruSSké rozprávky a dokonca filmy, ktoré sa začínajú objavovať v programe. Nie je to náhodou tak, že za ich vysielanie musíme ruSSkej filmovej spoločnosti platiť?
Niektorí tunajší jedinci nechcú byť rušený počas sviatkov a niekto nemá na výber....
Vo všetkých regiónoch Ukrajiny vyhlásili letecký poplach, nad Bieloruskom zaznamenali ruské stíhačky MiG-31, ktoré nosia aj rakety Kinžal. (unian)
Teroristický štat začal “upratovať “ dôkazy vojnového zločinu … kkt mu je to platne , cely príčetny svet vie čo sa tam stalo a nikto im to zverstvo nikdy neodpustí ! ⬇️
V okupovanom Mariupole začali búrať divadlo, ktoré v marci zničilo ruské ostreľovanie. Budova, v ktorej sa skrývali civilisti a deti, sa stala jedným zo symbolov ruskej brutality na Ukrajine. Pri útoku na ňu zomrelo podľa ukrajinských predstaviteľov niekoľko stoviek ľudí.
Ešte v piatok poradca prokyjivského primátora mesta Mariupol Petro Andriuščenko povedal, že okupačné úrady demolujú zadnú a strednú časť divadla. Čelný múr ponechali ako základ pre rekonštrukciu.
Podľa Andriuščenka demontujú iba tie časti budovy, ktoré by mohli poslúžiť ako dôkaz, že divadlo bolo bombardované.
Organizácia Amnesty International dospela k záveru, že ruská armáda si zrejme zámerne vybrala ako terč útoku divadlo a s vysokou pravdepodobnosťou naň 16. marca z vojenského lietadla zhodila dve 500-kilogramové bomby, ktoré vybuchli takmer súčasne. AI toto konanie kvalifikovala ako vojnový zločin. (tasr)
toto je nadherna ukazka modernych russkych technologii
a rovnako je to krasna symbolika toho, co vlastne so sebou prinasa rusky svet pri svojich nenutenych oslobodzovacich misiach...len skoda, ze tie svoje sratschky dokazu pomerne efektivne sirit najma v ramci online sveta https://twitter.com/StaryBlazen/status/1606978923111321601
Asi sem
Pár minút dozadu som prešiel okolo TV ( STV1) a zachytil som len jeden záber ako nejaký princ kričí na nejakú dievčinu - vieš kto ja som ?
- hovorím si - to som už naživo počul veľa krát
- pýtam sa dcéry - to je slovenská rozprávka ?
- odpoveď - áno
proste taký slovenský štandard
Ešte doplním - voľný preklad
vieš kto ja som = ja sa môžem (a budem) správať a konať ako totálne hovädo a nehrozí mi za to žiadny postih
a standard.sk - majú tam riadne eso - daga danisa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pustim telku - mrazik
Zaujimave citanie, vdaka za link. Metallica na konci potesila
Pustim telku - mrazik
Ja hlavne nechápem tie ďalšie ruSSké rozprávky a dokonca filmy, ktoré sa začínajú objavovať v programe. Nie je to náhodou tak, že za ich vysielanie musíme ruSSkej filmovej spoločnosti platiť?
Vo všetkých regiónoch Ukrajiny vyhlásili letecký poplach, nad Bieloruskom zaznamenali ruské stíhačky MiG-31, ktoré nosia aj rakety Kinžal. (unian)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
V okupovanom Mariupole začali búrať divadlo, ktoré v marci zničilo ruské ostreľovanie. Budova, v ktorej sa skrývali civilisti a deti, sa stala jedným zo symbolov ruskej brutality na Ukrajine. Pri útoku na ňu zomrelo podľa ukrajinských predstaviteľov niekoľko stoviek ľudí.
Ešte v piatok poradca prokyjivského primátora mesta Mariupol Petro Andriuščenko povedal, že okupačné úrady demolujú zadnú a strednú časť divadla. Čelný múr ponechali ako základ pre rekonštrukciu.
Podľa Andriuščenka demontujú iba tie časti budovy, ktoré by mohli poslúžiť ako dôkaz, že divadlo bolo bombardované.
Organizácia Amnesty International dospela k záveru, že ruská armáda si zrejme zámerne vybrala ako terč útoku divadlo a s vysokou pravdepodobnosťou naň 16. marca z vojenského lietadla zhodila dve 500-kilogramové bomby, ktoré vybuchli takmer súčasne. AI toto konanie kvalifikovala ako vojnový zločin. (tasr)
Viem, pista mi to hneď zazdieľal cez fb. 😇
Now the beaten Sarmatushka is being taken to Moscow, because doctors in Donetsk and Rostov do not dare to perform surgery because of its complexity.
https://www.facebook.com/nexta.tv/photos/a.1936631369922687/3254765301442614/?type=3
a rovnako je to krasna symbolika toho, co vlastne so sebou prinasa rusky svet pri svojich nenutenych oslobodzovacich misiach...len skoda, ze tie svoje sratschky dokazu pomerne efektivne sirit najma v ramci online sveta
https://twitter.com/StaryBlazen/status/1606978923111321601
https://www.facebook.com/1730007730/videos/883730452761900/
https://echo24.cz/a/H6yFs/zpravy-svet-dobrovolnice-bachmut-raneni-ukrajinci
Odomknuté:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bachmut-ukrajina-valka-rusko-vojaci.A221223_141050_zahranicni_jhr&h=4E9F39629273618A90AD5EC4A0FDB424
Pár minút dozadu som prešiel okolo TV ( STV1) a zachytil som len jeden záber ako nejaký princ kričí na nejakú dievčinu - vieš kto ja som ?
- hovorím si - to som už naživo počul veľa krát
- pýtam sa dcéry - to je slovenská rozprávka ?
- odpoveď - áno
proste taký slovenský štandard
vieš kto ja som = ja sa môžem (a budem) správať a konať ako totálne hovädo a nehrozí mi za to žiadny postih
a standard.sk - majú tam riadne eso - daga danisa