tie peticie boli vzdy na 2 veci,nikdy nic nevyriesili.
Na porovnanie, petíciu za zrušenie Mečiarových amnestií podpísalo za dva týždne 76 500 občanov. Výsledkom bolo prijatie zákona o ich zrušení, za ktorý hlasovalo 129 poslancov.
Pellegrini sa len pár dní pred oznámením kandidatúry vyfotografoval s ruským veľvyslancom Igorom Bratčikovom. Analytik Milan Nič je presvedčený, že to urobil v rámci kampane. „Ruský veľvyslanec sa snaží dostať k všelikomu a predseda parlamentu s ním nemá žiadnu reálnu agendu. Je to čisto politický signál.“
Osobne mi je z toho hajzla až zle, koľko lží vtrepal do toho oznámenia o kandidatúre
Pellegrini vo videu tvrdil, že upokojil situáciu v čase, keď v spoločnosti boli „nedobré“ vášne. Video bolo plné záberov z jeho stretnutí so svetovými lídrami, spomenul, že sa stretol s americkým, čínskym aj ruským prezidentom – sprevádzal to aj záber, na ktorom si podáva ruku s Vladimirom Putinom. Pomerne veľký priestor venoval aj audiencii u pápeža Františka z roku 2019.
Danko včera u Bielika teraz už so 100% istotou zopakoval, že semafor nie je verejnoprospešné zariadenie a chystá sa aj zmena zákona, aby občania neboli vystavení podobnej traume ako on. Vo väčšine prípadov sa podľa všetkého bude môcť od nehody beztrestne zdrhnúť.
Arogantný Šukaj u Dibákovej zase celkom jasne naznačil, kam vedie vyšetrovanie. Skutok sa nestal. A sám Danko ho údajne poprosil, aby nijako neboli potrestaní chudáci radoví policajti za svoje zlyhanie. Asi nemyslel tých, ktorých poslal do Šimkovičovej. Tých nejako evidentne upratali, lebo včera to nebol ten krotký Šukaj, čo v pondelok pokorne žiadal novinárov o 24h času, kým zverejnia videá a minútový timetable celej akcie semafor. V pondelok ešte evidentne nevedeli ako z toho von. Včera už mali jasno.
KDH o protestoch Ak sa budú otvárať kultúrno-etické témy, tak z protestov vycúvame...
KRADNUTIE,DEMONTÁŽ ŠTÁTU,HOAXY -KDH,to im nevadí...ale KORČOK,MINISTERSTVO KULTÚRY,LGBTI zo včerajšieho protestu im už vadia...
Total ultra lúza takýto kresťania.
KDH o protestoch Ak sa budú otvárať kultúrno-etické témy, tak z protestov vycúvame...
KRADNUTIE,DEMONTÁŽ ŠTÁTU,HOAXY -KDH,to im nevadí...ale KORČOK,MINISTERSTVO KULTÚRY,LGBTI zo včerajšieho protestu im už vadia...
Mne zase vadi KDH na protestoch ale aj napriek tomu ze tam su tam chodim a neprestanem aj ked tam budu... ako vidno da sa na to nazerat aj z tejto strany ale KDH ako vzdy ukazuje preco budu naveky 5% strana.
KDH som nikdy neprisiel na chut. Vlastne mi je proti srsti kazda strana, ktora ma v nazve "krestanstvo", lebo su to vsetko pokrytci, ktori namiesto toho, aby spajali (vsak alah nas ma vsetkych rovnako rad, bez rozdielov, nie?), tak spolocnost iba viac rozdeluju.
kdh je predsa poistka keby sa ficovi nahodou ta dankova sebranka rozpadla pod rukami...
preto sa az tak nehrnu do podpory korcoka a podobne to bolo aj s caputovou (ktora je sama krestanka).
mozno by mohli postavit aj svojho kandidata - napriklad taky miklosko s tym uz ma ake-take skusenosti...
Máme tu Alkoholika, ktorý mohol zabiť. Špinavca, ktorý to označil za obyčajný ľudský príbeh. Podržtašku, ktorý vyzval Alkoholika na vyvodenie politickej zodpovednosti až vtedy, keď zistil, že mu to môže prihrať body v kampani na prezidenta. A Podržtašku Podržtažky, ktorý kryl svojich podriadených, ktorí dali Alkoholikovi fúkať až po 15 hodinách.
K tomu KDH, kresťanstvo je super myšlienka, kto potrebuje takéto vysvetlenie existencie sveta, nemám k tomu žiadne výhrady, hmatateľné dôkazy na riešenie tejto otázky nie sú.
Ale cirkev, špeciálne katolícka a špeciálne katolícka cirkev u nás je ..., aktuálne by upálili aj pápeža,
česť výnimkám je to samý pokrytec, a tento štandard plne spĺňa aj aktuálny šéf KDH
Priatelia, potrebujem pomoc 🙏
Objavil sa falošný profil „Ivan Korčok offical“ (bit.ly/fakeIvan 🔗), ktorý sa za mňa vydáva a masovo rozposiela žiadosti o priateľstvo, pravdepodobne s cieľom nejakého podvodu. Spojme sily a pošlime ho na smetisko digitálnych dejín ☝️🤨
Za žiadnych okolností neprijímajte jeho ponuku o priateľstvo a NAHLÁSTE HO ako falošný profil.
Ako na to❓
Môj tím pre vás pripravil krátky návod...
Ďakujem za pomoc 🙂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na porovnanie, petíciu za zrušenie Mečiarových amnestií podpísalo za dva týždne 76 500 občanov. Výsledkom bolo prijatie zákona o ich zrušení, za ktorý hlasovalo 129 poslancov.
Osobne mi je z toho hajzla až zle, koľko lží vtrepal do toho oznámenia o kandidatúre
Pellegrini vo videu tvrdil, že upokojil situáciu v čase, keď v spoločnosti boli „nedobré“ vášne. Video bolo plné záberov z jeho stretnutí so svetovými lídrami, spomenul, že sa stretol s americkým, čínskym aj ruským prezidentom – sprevádzal to aj záber, na ktorom si podáva ruku s Vladimirom Putinom. Pomerne veľký priestor venoval aj audiencii u pápeža Františka z roku 2019.
https://dennikn.sk/3784626/pellegrini-ohlasil-kandidaturu-v-opere-bez-otazok-a-s-demonstrantmi-pred-dverami/?cst=75dc84b978996c24040acd411277371f8ce0464cba52038e4cdb854a981fa508
https://blog.sme.sk/marianletko/politika/ak-spinavec-podrztaska-a-alkoholik-chceli-na-slovensku-nastolit-pokoj
Arogantný Šukaj u Dibákovej zase celkom jasne naznačil, kam vedie vyšetrovanie. Skutok sa nestal. A sám Danko ho údajne poprosil, aby nijako neboli potrestaní chudáci radoví policajti za svoje zlyhanie. Asi nemyslel tých, ktorých poslal do Šimkovičovej. Tých nejako evidentne upratali, lebo včera to nebol ten krotký Šukaj, čo v pondelok pokorne žiadal novinárov o 24h času, kým zverejnia videá a minútový timetable celej akcie semafor. V pondelok ešte evidentne nevedeli ako z toho von. Včera už mali jasno.
Mne zase vadi KDH na protestoch ale aj napriek tomu ze tam su tam chodim a neprestanem aj ked tam budu... ako vidno da sa na to nazerat aj z tejto strany ale KDH ako vzdy ukazuje preco budu naveky 5% strana.
preto sa az tak nehrnu do podpory korcoka a podobne to bolo aj s caputovou (ktora je sama krestanka).
mozno by mohli postavit aj svojho kandidata - napriklad taky miklosko s tym uz ma ake-take skusenosti...
https://blog.sme.sk/marianletko/politika/ak-spinavec-podrztaska-a-alkoholik-chceli-na-slovensku-nastolit-pokoj
Suhlas, pravdu ma.
Citujem zaver:
Máme tu Alkoholika, ktorý mohol zabiť. Špinavca, ktorý to označil za obyčajný ľudský príbeh. Podržtašku, ktorý vyzval Alkoholika na vyvodenie politickej zodpovednosti až vtedy, keď zistil, že mu to môže prihrať body v kampani na prezidenta. A Podržtašku Podržtažky, ktorý kryl svojich podriadených, ktorí dali Alkoholikovi fúkať až po 15 hodinách.
Ale cirkev, špeciálne katolícka a špeciálne katolícka cirkev u nás je ..., aktuálne by upálili aj pápeža,
česť výnimkám je to samý pokrytec, a tento štandard plne spĺňa aj aktuálny šéf KDH
Zaujímavé...z jeho pozície, cohoze je minister? ani zahraničných veci ani hospodárstva...
Priatelia, potrebujem pomoc 🙏
Objavil sa falošný profil „Ivan Korčok offical“ (bit.ly/fakeIvan 🔗), ktorý sa za mňa vydáva a masovo rozposiela žiadosti o priateľstvo, pravdepodobne s cieľom nejakého podvodu. Spojme sily a pošlime ho na smetisko digitálnych dejín ☝️🤨
Za žiadnych okolností neprijímajte jeho ponuku o priateľstvo a NAHLÁSTE HO ako falošný profil.
Ako na to❓
Môj tím pre vás pripravil krátky návod...
Ďakujem za pomoc 🙂
https://www.facebook.com/ivan.korcok/posts/pfbid02DMVRG6dmp97ACc8Qb4r5BDv6Aj6k4YBJHujjTMsZZq5XWoxCHMFHaMTXuoyLN9z8l