Ale nie je sa čo diviť, sám hranol je stelesnená dezinformácia.
Slovač bude ešte sprostejšia
Na Slovensku sme realne v informacnej vojne vedenej Ruskom proti zapadu.
Je to boj o mysle volicov. Na roznych urovniach - od uplnych sprostosti az po velmi inteligentne poukazovanie na chby zapadu a tahanie na ich stranu. Kazdu nasu chybu sa snazia zneuzit.
Tu nejde o to, ze slovac bude sprostejsia. Tu ide o to, aby presvedcili dostatok ludi, co bude volit rusky svet. Dobyju krajinu cez standardne demokraticke mechanizmy.
Co sa u nas, zial, uz stalo. Dufam, ze to pojde zvratit, ale bude to tazke.
Predseda vlády Robert Fico chce zvýšiť platy členov vlády a ich nízke odmeňovanie označil za „neprijateľný stav“. Vo videu povedal, že vyššie odmeny ako členovia vlády majú aj poslanci parlamentu a veľa úradníkov ministerstiev.
„Na jednej strane ja osobne žiadam od členov vlády vysoké výkony, prijímanie vážnych rozhodnutí s osobnou zodpovednosťou, časté návštevy regiónov, kde si hradia všetky svoje výdavky a na druhej strane mám rešpektovať skutočnosť, že radový poslanec Národnej rady bez právnej a ekonomickej zodpovednosti má podstatne vyššie odmeňovanie ako člen vlády. Nehovoriac o tom, že na ministerstvách je veľa úradníkov, ktorí majú vyššie platy ako radoví ministri,“ povedal Fico vo videu zverejnenom na Facebooku s tým, že je pripravený to riešiť.
Zaujímavé by bolo, keby strany hospodárili s daňami, ktoré odviedli ich voliči.
Čiže koalícia by mala k dispozícii to čo štátu odviedla dezole parta
a opozícia by mala k dispozícii dane od svojich voličov
Tak tak, všetko to platia len občania a nik iný len občania, zvyšok krajiny by bez nich bol stratený. Takíto borci mi pripomínajú jedného obyvateľa čo mi vyhadzuje v práci na oči že mám každý jeho dopyt riešiť obratom, lebo som platený z JEHO daní. Akurát stálu prácu nemá odhadom 20 rokov a 17,43 € za rodičovský dom a priľahlú záhradu mu reálne stačí tak na tretinu doobedia počas nestránkového dňa ...
„Výzva pre ľudí, keď chcú odísť zo súkromného sektora. Túto pán minister prvý mesiac v úrade dáva plat 4 tisíc eur, a odmenu 4 tisíc eur. Čiže 8 tisíc eur dáte nejakej vašej úradníčke, zatiaľ čo zmrazíte platy učiteľom a všetkým štátnym zamestnancom,“ uviedla Remišová.
Šéf envirorezortu Taraba informáciu nepoprel a stojí si za odmenou, ktorú zamestnankyni dal. „Tá pani má na starosti celý audit dohodárov, čo bola predošlej vlády najväčšia disciplína. Pre ministerstvo životného prostredia pracuje 650 kmeňových ľudí a popri tom je tam zamestnaných 400 dohodárov,“ vysvetlil. Podľa Tarabu zistili, že niektoré osoby mali 3,4 dohody a mali robiť 20 hodín denne. Vec údajne plánuje preverovať aj na Najvyšší kontrolný úrad.
Dalsi priklad hovnometu. Zaujimave, este počas skusobnej lehoty hned odmena... Kde ten blbec zije.
Je kvantum firem s vacsim poctom zamestnacov (aj externych), kde HR si to cele kontroluje a riadi- a to bez 4000 odmeny.
Klon sameho kpt plg, ten tiez nikde poctivo nepracoval, len bol ocinkom dosadeny do firmy ktoru zlikvidovali. Typicke statne pijavice.
Kde si prišiel na to, že Matoviča volili väčšinovo rozumní ľudia? Väčšina voličov Matoviča aj Fica sa rozhoduje na základe emócii.
K Matovičovi to úplne vystihlo zomri:
Bavime sa nie o poslednych volbach… matovica volili ludia z dovodu ze to bola strana ktora mala realnu sancu porazit fica (a to sa aj podarilo) bola to volba rozumu ako porazit smeromafiu…bohuzial teraz nad rozumom vyhrali emocie… a jednoduchsia cast slovenska emocne zvolila smer 🤦♂️
Uz som ti to pisal X krat a ty si ides dokola ako pokazeny verklik to svoje…to ze matovic nevladol perfektne ani dobre, nevratilo fica k moci. Fica k moci vratili ludia.
bohuzial teraz nad rozumom vyhrali emocie… a jednoduchsia cast slovenska emocne zvolila smer 🤦♂️ Uz som ti to pisal X krat a ty si ides dokola ako pokazeny verklik to svoje…to ze matovic nevladol perfektne ani dobre, nevratilo fica k moci. Fica k moci vratili ludia.
Fica vratili k moci ludia, ktorych emocie boli hnev a frustracia zo psychopatickeho spravania ZPH. Sputnik je dobry priklad - nielenze zobkal z ruky ruskej propagandy (to by sa dalo naivitou ospravedlnit) , ale nasledne sa ublne zbytocne a choro odbavoval na sefke SUKL. Aj Matovicova vystizna skratka ZPH (zbabele psychopaticke hovno) je prave z tohto pribehu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/3807591/kym-internet-zahlcuju-deepfake-videa-vlada-paralyzovala-boj-proti-nim/?ref=inc&cst=b77e4d3d9a47e825eb107157177ae264bb06217644c4e5a386f0caf2b1a86eec
Ale nie je sa čo diviť, sám hranol je stelesnená dezinformácia.
Slovač bude ešte sprostejšia
Na Slovensku sme realne v informacnej vojne vedenej Ruskom proti zapadu.
Je to boj o mysle volicov. Na roznych urovniach - od uplnych sprostosti az po velmi inteligentne poukazovanie na chby zapadu a tahanie na ich stranu. Kazdu nasu chybu sa snazia zneuzit.
Tu nejde o to, ze slovac bude sprostejsia. Tu ide o to, aby presvedcili dostatok ludi, co bude volit rusky svet. Dobyju krajinu cez standardne demokraticke mechanizmy.
Co sa u nas, zial, uz stalo. Dufam, ze to pojde zvratit, ale bude to tazke.
Predseda vlády Robert Fico chce zvýšiť platy členov vlády a ich nízke odmeňovanie označil za „neprijateľný stav“. Vo videu povedal, že vyššie odmeny ako členovia vlády majú aj poslanci parlamentu a veľa úradníkov ministerstiev.
„Na jednej strane ja osobne žiadam od členov vlády vysoké výkony, prijímanie vážnych rozhodnutí s osobnou zodpovednosťou, časté návštevy regiónov, kde si hradia všetky svoje výdavky a na druhej strane mám rešpektovať skutočnosť, že radový poslanec Národnej rady bez právnej a ekonomickej zodpovednosti má podstatne vyššie odmeňovanie ako člen vlády. Nehovoriac o tom, že na ministerstvách je veľa úradníkov, ktorí majú vyššie platy ako radoví ministri,“ povedal Fico vo videu zverejnenom na Facebooku s tým, že je pripravený to riešiť.
Čiže koalícia by mala k dispozícii to čo štátu odviedla dezole parta
a opozícia by mala k dispozícii dane od svojich voličov
no ostava len dufat ze co najskor nam EU zablokuje eurofondy a Slovensko zbankrotuje, nic ine uz asi s tymto dementnym narodom nepohne
Nemzabudni že im platí soroš😃
Je smutne ze sas by mali rovnako kresiel ako sns dezole.
https://www.aktuality.sk/clanok/2MYL16r/tomas-taraba-dal-zamestnankyni-niekolkotisicovu-odmenu-ma-pre-mna-velku-hodnotu-reaguje-minister/
Šéf envirorezortu Taraba informáciu nepoprel a stojí si za odmenou, ktorú zamestnankyni dal. „Tá pani má na starosti celý audit dohodárov, čo bola predošlej vlády najväčšia disciplína. Pre ministerstvo životného prostredia pracuje 650 kmeňových ľudí a popri tom je tam zamestnaných 400 dohodárov,“ vysvetlil. Podľa Tarabu zistili, že niektoré osoby mali 3,4 dohody a mali robiť 20 hodín denne. Vec údajne plánuje preverovať aj na Najvyšší kontrolný úrad.
Dalsi priklad hovnometu. Zaujimave, este počas skusobnej lehoty hned odmena... Kde ten blbec zije.
Je kvantum firem s vacsim poctom zamestnacov (aj externych), kde HR si to cele kontroluje a riadi- a to bez 4000 odmeny.
Klon sameho kpt plg, ten tiez nikde poctivo nepracoval, len bol ocinkom dosadeny do firmy ktoru zlikvidovali. Typicke statne pijavice.
K Matovičovi to úplne vystihlo zomri:
Bavime sa nie o poslednych volbach… matovica volili ludia z dovodu ze to bola strana ktora mala realnu sancu porazit fica (a to sa aj podarilo) bola to volba rozumu ako porazit smeromafiu…bohuzial teraz nad rozumom vyhrali emocie… a jednoduchsia cast slovenska emocne zvolila smer 🤦♂️
Uz som ti to pisal X krat a ty si ides dokola ako pokazeny verklik to svoje…to ze matovic nevladol perfektne ani dobre, nevratilo fica k moci. Fica k moci vratili ludia.
Fica vratili k moci ludia, ktorych emocie boli hnev a frustracia zo psychopatickeho spravania ZPH. Sputnik je dobry priklad - nielenze zobkal z ruky ruskej propagandy (to by sa dalo naivitou ospravedlnit) , ale nasledne sa ublne zbytocne a choro odbavoval na sefke SUKL. Aj Matovicova vystizna skratka ZPH (zbabele psychopaticke hovno) je prave z tohto pribehu.
Fotky az na prvom mieste, odbornost počká.
https://icjk.sk/298/Ficov-najhorucejsi-kandidat-na-sefa-SIS-Gaspar-ako-policajny-prezident-asi-nariadil-aj-lustraciu-Jana-Kuciaka
https://twitter.com/HanesMiki/status/1754102849850454314