Asi to vyznie naivne, ale ano, takyto hurikan som necakal. A urcite nie pred volbami prezidenta. Cakal som skor nieco, ako Kali povedal: "to si ludia ani nevsimnu".
Parlament opätovne neotvoril mimoriadnu schôdzu k odvolaniu Martiny Šimkovičovej, prítomných bolo len 43 poslancov. Tak ako v pondelok, aj teraz v parlamente chýbali koaliční poslanci, neprítomní však boli aj niekoľkí poslanci opozície.
Predseda parlamentu skúsi schôdzu otvoriť ešte o hodinu, ak sa to opäť nepodarí, čo je pravdepodobné, schôdza k odvolávaniu Šimkovičovej nebude.
to je ozaj taky problem sa tam dostavit? rozumiem, ze nic z toho nebude, ale aj tak
a btw, tento argument by uz fakt mohol ist do zabudnutia, budem parafrazovat obzalovaneho Maka, fakt si myslis, ze hoc aj priemerny manazer/riaditel pojde robit za 5ku v hrubom, ked v sukromnej sfere dostane 15-20?
Jeden zo statnych "benefitov" ako mozme teraz vidiet, je udrbat si nieco do vacku zo statneho, to v sukromnej firme s riadnym uctovnictvom sa neda
Keby to bolo take zle tak nikdo nema zaujem byt poslancom...
Na jednej strane je strašné, že kandidát na prezidenta sa uchýli k takejto šaškárni, zvlášť keď je to jednak blbosť, a druhak by medzi adresátmi "výzvy" určite nemal chýbať ani C. Ramsay [del]G. Ramsay[/del]. Na druhej je ale krásne, že sa rozvíja tzv. "opozičný paradox", keď strany PS a SaS majú zároveň zanedbateľný vplyv a ešte zanedbateľnejšiu podporu, ale zároveň majú pod palcom a na povel desaťťisíce ľudí na Slovensku, cca. 500 poslancov Europarlamentu, médiá, mimovládky a teraz ešte aj hokejistov (teda nie všetkých, IIHF ešte musia dať trochu do laty)
Ta zberba programovo zahlcuje priestor takymito nezmyslami kazdy den. Stavim sa ze fico im kazde rano rozosle maily, co a kto ma ten den akurat vyparatit, a oni to vzdy do bodky splnia. Stavim sa ze aj gluckovi napisal ten bullshit o znasilneni sam fico, aby zo seba mlady spravil este vacsieho idiota nez dovtedy bol. A ten zakerny mafian sa len kazdy den na tom vsetkom rehoce, ako sa nam pomstieva.
A cele to sluzi len na to, aby zakryl svoje vacsie spinavosti a aby zahltil priestor. Vyhovuje mu ked sa kazdy den riesi akurat ozran retardanko, vymleta bosorka simko*****va, bolsevicky parazit blaha, poslusny mopslik sukaj, podrztaska pelle, dezolati taraba, huliak a kotlar, primitiv gluck, instagramova pizda dolinkova, atd atd...
On sa naschval obklopil takymito idiotmi
Jančkárová a Makara z RTVS, bolo vám to treba? Teraz ich má v zuboch aj tábor voličov opozície (z dôvodu servility a nekompetentnosti) a aj voliči koalície (z rovnakých dôvodov len zrkadlovo vid Danko dnes). A takto dopadne aj Pellegrini.
v tom videu s hlasákmi je "najlepšia" prorektorka Ekonomickej univerzity Puškárová,
krúti sa jak had, snaží sa vykecať ako nepripravená študentka na maturite https://youtu.be/_KJ7lAUW5bU?t=56
Zmurkaju ockami, kokokoktaju, hlasivky roztrasene, intonacia, .... pohladom by zabijali pri stiplavych otazkach..
Zaujimave ze odpad moderatorov z tv sa ocita v poslaneckych laviciach....
Ja ju svojim spôsobom chápem, chuderu. Je dnu. Keby chcela von, tak za to v lepšom prípade zaplatí kariérou. Keďže sme ale na športovom fóre, je smutné, že ma nenapadá ani jeden slovenský športovec, ktorý vie, kde je sever (že Vlček, či ako sa volá).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Predseda parlamentu skúsi schôdzu otvoriť ešte o hodinu, ak sa to opäť nepodarí, čo je pravdepodobné, schôdza k odvolávaniu Šimkovičovej nebude.
to je ozaj taky problem sa tam dostavit? rozumiem, ze nic z toho nebude, ale aj tak
a btw, tento argument by uz fakt mohol ist do zabudnutia, budem parafrazovat obzalovaneho Maka, fakt si myslis, ze hoc aj priemerny manazer/riaditel pojde robit za 5ku v hrubom, ked v sukromnej sfere dostane 15-20?
Keby to bolo take zle tak nikdo nema zaujem byt poslancom...
Peter Pellegrini vyzval Slovenský zväz ľadového hokeja, aby pustil hráčov z ruskej KHL na hokejové majstrovstvá.
(pozor,video pozerať len z prázdnym žalúdkom,prípadne lepšie nepozerať
M. Š. Eštok v Na telo PLUS: Som presvedčený, že opozícia rieši znásilnenia na pokyn Korčoka
Zdroj: https://tvnoviny.sk/na-telo/clanok/880318-m-s-estok-v-na-telo-plus-som-presvedceny-ze-opozicia-riesi-znasilnenia-na-pokyn-korcoka?campaignsrc=tn_clipboard
A cele to sluzi len na to, aby zakryl svoje vacsie spinavosti a aby zahltil priestor. Vyhovuje mu ked sa kazdy den riesi akurat ozran retardanko, vymleta bosorka simko*****va, bolsevicky parazit blaha, poslusny mopslik sukaj, podrztaska pelle, dezolati taraba, huliak a kotlar, primitiv gluck, instagramova pizda dolinkova, atd atd...
On sa naschval obklopil takymito idiotmi
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1757110347687669878
krúti sa jak had, snaží sa vykecať ako nepripravená študentka na maturite
https://youtu.be/_KJ7lAUW5bU?t=56
Zaujimave ze odpad moderatorov z tv sa ocita v poslaneckych laviciach....