Igor Matovic
1h
PELLEGRINI OPÄŤ DRŽÍ CHRBÁT MAFII
… v piatok, 9.2.2024, mal Pellegrini ako predseda NR SR poslať schválenú mafiánsku novelu trestného zákona prezidentke. NEPOSLAL. Dnes je pondelok, 12.2.2024 a mafiánsku novelu kandidát mafie na prezidenta stále zadržiava v parlamente. Každým dňom takto ukrajuje šancu Ústavného súdu, aby stihol posúdiť jej prípadnú protiústavnosť. Tým opäť sluha mafie koná v jej prospech a snaží sa obštrukciou natiahnuť čas k 15. marcu, kedy čo i len sekundou platnosti a účinnosti bude navždy zvavený trestu za branie úplatkov a rozkrádanie verejných financií.
to isté platí aj opačne mám iný názor ale neplatí ma Ruska ambasáda, odsudzujem vpadnutie Ruska na Ukrajinu ,nemám Rusku vlajku nad posteľou, mám rád demokraciu a slobodu. Ale tiež je to jedno, keďže si idete svoje.
To sedí, súhlasím. Ale keď raz Chmelár je ruSSofil a ty fandíš Chmelárovi, zdieľaš jeho názory a hodnoty, nechodíš voliť (to nahráva Ficovi) tak mi tvoje tvrdenia, že ty máš rád demokraciu sú protichodné. ruSSi majú propagandu pre každého, od Uhríka, Radačovského, Blahu až po Chmelára.
Problém je, že ja reagujem na fakty a ty a môj svokor nie. Svokor: Denník N je platený americkou ambasádou. Poslal som mu faktúru za 2 ročné predplatné. Svokor: ty si nič nepochopil, platia to američania. Hotovo, vybavené. Fakty vyhodil vo oknom. Denník N platí USA a PS je zlo. Proste lobotómia ... neskutočne ako vás dokážu opantať.
Strenki, ty si ho zle pochopil. On ma rad svoju slobodu - ta ostatnych ludi ho netrapi pokial si on moze chodit kam a robit co chce, specialne do kapitalistickych rezortov/skol/investovania/obchodov. Priam naopak, rad a bez problemov obetuje inych aby sa on mal co i len o zdibicek lepsie. Nie raz to tu napisal
Obdobne je to s tou demokraciou - jeho demokracia je dobra, ale ked sa niekto opovazi povedat a dokazat ze klame/zavadza, tak toho uz "na sibir by hnal" a krici tu na nas aky sme fuj fuj slnieckari co nenavist sirime.
Ten policajný prezident je tragédia. Nič nevie, nevyzná sa, nevie povedať. Oproti Hamranovi
Ak by predvolebné bilboardy vraveli pravdu a nie klamstvá, falošné sľuby a populizmus:
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ked je niekto na infovojne 4 hodiny denne plus dalsie algoritmy podsúvaju aby čítal dalšie štyri hodiny to čo chce počuŤ , keďže dôchodca má čas tak sa ani nedivím... a to ešte ani umela inteligencia neprišla, kde tváre či slova sa nebudu dat rozpoznat od toho čo bude fikcia a pravda. nejaký Šaun ma 20k pozretí a video nahral dnes ráno, do toho mi svokra zahlási ,že nám američania poslali teplé počasie, potom pridem sem na forum a stačí mi prečítat stanosa aky som ja vlastne človek, či pozriet protesty aj v západnej europe tak ja nemám žiaden dôvod bojovat pre nejaku lepšiu budúcnost. Chápem, že ste to nevzdali, možno aj Vy prídete do toho stavu ale neprajem Vám ho. Takže pochopitelne, ak môžem , som zdravý, tak využívam čas strávený na bicykli alebo s rodinou.
Haha, takze popieras ze si apeloval ze ukrajinci sa maju vzdat svojej slobody aj kvoli tomu aby si ty mohol mat plyn za "5.50"? Ked tu vyhadzujes/naznacujem ze ta neferovo "skatulkujem"?
Možno je to len taktika na zlepšenie imidžu.... po vrátení zákona prezidentkou upravia detaily, napr. pri znásilneniach a urobia si na tom PR, a samozrejme tí, s krátkou pamäťou, im ešte budú tlieskať....na korupčníkov sa už zabudne
Mam pocit, ze tu pomoze uz len jedine, ale ani si to nedovolim explicitne napisat, aby ma potom niekto niekde nepredvolaval. Fakt je, ze ked pri hlasovani v ramci prelamovania veta nebude v sale pritomnych aspon 76 hlasujucich "za", zakon neprejde.
Spravodlivosť a polícia totiž nie sú zďaleka jediné prostredia, kde kameň na kameni nezostáva. Kultúra (nielen rušenie fondov), životné prostredie, verejné financie (ignorovanie výdavkových limitov je fiškálny prevrat), koniec zahraničnopolitického konsenzu, zdravotníctvo, hospodárstvo, úplné podriadenie (aspoň doteraz kvázi) nezávislých úradov a orgánov (ÚRSO atď.), odoberanie kompetencií samospráv (školstvo), kriminalizácia účastníkov vojen policajtov a prokurátorov (Lipšic) – a určite sa nespomenulo všetko – to všetko sú kocky do čoraz vyrysovanejšej koláže „iliberálnej demokracie“.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1h
PELLEGRINI OPÄŤ DRŽÍ CHRBÁT MAFII
… v piatok, 9.2.2024, mal Pellegrini ako predseda NR SR poslať schválenú mafiánsku novelu trestného zákona prezidentke. NEPOSLAL. Dnes je pondelok, 12.2.2024 a mafiánsku novelu kandidát mafie na prezidenta stále zadržiava v parlamente. Každým dňom takto ukrajuje šancu Ústavného súdu, aby stihol posúdiť jej prípadnú protiústavnosť. Tým opäť sluha mafie koná v jej prospech a snaží sa obštrukciou natiahnuť čas k 15. marcu, kedy čo i len sekundou platnosti a účinnosti bude navždy zvavený trestu za branie úplatkov a rozkrádanie verejných financií.
---
To sedí, súhlasím. Ale keď raz Chmelár je ruSSofil a ty fandíš Chmelárovi, zdieľaš jeho názory a hodnoty, nechodíš voliť (to nahráva Ficovi) tak mi tvoje tvrdenia, že ty máš rád demokraciu sú protichodné. ruSSi majú propagandu pre každého, od Uhríka, Radačovského, Blahu až po Chmelára.
Problém je, že ja reagujem na fakty a ty a môj svokor nie. Svokor: Denník N je platený americkou ambasádou. Poslal som mu faktúru za 2 ročné predplatné. Svokor: ty si nič nepochopil, platia to američania. Hotovo, vybavené. Fakty vyhodil vo oknom. Denník N platí USA a PS je zlo. Proste lobotómia ... neskutočne ako vás dokážu opantať.
Obdobne je to s tou demokraciou - jeho demokracia je dobra, ale ked sa niekto opovazi povedat a dokazat ze klame/zavadza, tak toho uz "na sibir by hnal" a krici tu na nas aky sme fuj fuj slnieckari co nenavist sirime.
Ak by predvolebné bilboardy vraveli pravdu a nie klamstvá, falošné sľuby a populizmus:
rektalny alpinizmus-hlboky uklon
.. asi tak..
(TMBK: Takhle vypadá Slovensko z vesmíru po nástupu Fica do funkce)
https://blog.sme.sk/lubosdobrota/zabava/vystraha-pre-vsetkych-zlodejov-a-nasilnikov
Asi hodinky mu idu 2 mesiace pozadu.
https://twitter.com/MeitPastorek/status/1757122058918428897 co sa tu chysta za pasce...
Riadne do tu ide so zumpy. Az z toho nemozem!
Viac tu napr. A aj diskusia kultivovaná
https://domov.sme.sk/c/23281286/trestny-zakon-novela-caputova-fico.html
https://dennikn.sk/3824757/fico-uz-natahuje-cas-s-trestnym-zakonom-nepodpisal-ho-a-prezidentka-nemoze-rozhodnut-ci-ho-vetuje/?ref=tit
Mam pocit, ze tu pomoze uz len jedine, ale ani si to nedovolim explicitne napisat, aby ma potom niekto niekde nepredvolaval. Fakt je, ze ked pri hlasovani v ramci prelamovania veta nebude v sale pritomnych aspon 76 hlasujucich "za", zakon neprejde.
https://www.instagram.com/reel/C3LaJX9CCSm/?igsh=MWswb3cwMHF4dmxqcg==
P. Schutz:
https://komentare.sme.sk/c/23281596/fico-meni-spolocenske-usporiadanie-doslednejsie-ako-nezna-revolucia-komentar.html
Spravodlivosť a polícia totiž nie sú zďaleka jediné prostredia, kde kameň na kameni nezostáva. Kultúra (nielen rušenie fondov), životné prostredie, verejné financie (ignorovanie výdavkových limitov je fiškálny prevrat), koniec zahraničnopolitického konsenzu, zdravotníctvo, hospodárstvo, úplné podriadenie (aspoň doteraz kvázi) nezávislých úradov a orgánov (ÚRSO atď.), odoberanie kompetencií samospráv (školstvo), kriminalizácia účastníkov vojen policajtov a prokurátorov (Lipšic) – a určite sa nespomenulo všetko – to všetko sú kocky do čoraz vyrysovanejšej koláže „iliberálnej demokracie“.