presne tieto Smeracke machinacie uvadza prezidentka aj v navrhu ktory podala na Ustavny sud, takze je to teraz na US ako sa s tym vysporiada...
Rovnako tak môže predstavovať akt svojvôle, ktorú by vzhľadom na celý kontext veci formálne dodržanie poriadkových lehôt nemohlo zakryť. Bez ohľadu na lehoty sa totiž nedá nijako obhájiť ani logicky vysvetliť to, ak sa, na jednej strane, využíva skrátené legislatívne konanie bez zákonného dôvodu, výrazne sa skracuje rozprava v parlamente, ktorá z časti prebieha aj po nociach a, na strane druhej, následne sa na rozpätie týždňov naťahuje realizácia formálnych úkonov, ktoré je možné, obvyklé, no predovšetkým žiaduce vykonať v rozpätí hodín, najviac dní. Takéto konanie by podľa mňa bolo možné vnímať ako postup in fraudem constitutionis, teda taký, ktorý pod pláštikom formálneho dodržania zákonnej normy smeruje k tomu, aby sa poprela podstata a účel normy ústavnej.
Som si vedomá toho, že v bežných okolnostiach ústavný súd posudzuje až zákony, ktoré boli aj formálne uverejnené v Zbierke zákonov. V bežných okolnostiach sa však nedeje to, že sa uverejnenie zákona odďaľuje s pohnútkou, aby ústavný súd nemohol plniť úlohu, ku ktorej je povolaný a aby nemohol rozhodnúť v plnom rozsahu svojich právomocí, vrátane včasného predbežného prerokovania a prípadného pozastavenia účinnosti zákona. Takéto niečo považujem za neprijateľné v právnom štáte. Ústavný súd je nezávislým súdnym orgánom ochrany ústavnosti, ktorému neprináleží, obrazne povedané, čakať v kúte, či mu dovolí prehovoriť ten, koho má ústavný súd kontrolovať, prípadne kedy mu to dovolí.
Uvidíme, či sa z týmto špinavým Smeráckym podrazom ÚS vysporiada - ak áno, budú Smeráci vyzerať ako čuráci.
Ak nie,tak na tomto Slopensku bude koniec nádeje, že vagabundi nemôžu všetko
.
Keď sa zákon narýchlo prijímal, vtedy dôsledný byť nemuseli. Čuduj sa svete, teraz záleží na každej čiarke!!!
Aká starosť zrazu. Ešte príde pochvala pre Suska od precedu za kus dobre odvedenej roboty. Zberba jedna hnusná! Fuj.
Že sa ešte vôbec obťažujú s nejakým vysvetľovaním. S tým, ako tí zorientovanejší postupne odchádzajú dopreč, sa percento hlupákov v tejto krajine len zväčšuje, a preto by sa vláda nemusela obťažovať s akýmkoľvek vysvetľovaním čohokoľvek.
Keď budete ticho, tak Blaha tu ruSSa pozve. Stačí, keď dobro neurobí nič...
Toľko zla čo tu vyplávalo na povrch, v živote by sa mi ani nesnívalo, že to bude skutočnosť a ľudia budú dobrovoľne voliť systém, čo zavraždil Jána a Martinu 😭
Bláha je len obycajny pokrytec hrajuci sa na revolucionara aby ocaril jednobunkovych volicov, hra sa na udernika, obdivovaca lenina, chudoby, proletariatu ale nema problem zaplatit porod u Kocha, ved tradicna porodnica by bola pod jeho uroven a standard na aky je zvyknuty.. ti co volili toto čudo s kozou bradou, a umoznili mu tym pristup ku valovu musia byt mentalne opusteni ako ten kapitan semaforov..
Blaha sem nikoho nepozve. A ani IMHO vnútorne neverí tomu čo verejne prezentuje. Na to je až moc inteligentný. Bohužiaľ však svoju inteligenciu využíva k tomu, že si svojimi verejnými vyjadreniami získava body práve u tej širokej jednoduchšej voličskej základni. Práve u tých, u ktorých by so svojou inteligenciou nepochodil.
Neprečítal som celé /nemám chuť ani čas, úplne stacil náhľad a zopár viet z niektorých článkov.
Autori exkluzívni... A.Belousovova, M.Tkac, Niznansky (ak si dobre pamätám meno, byvaly novinár z Pravdy), rozhovor s Meciarom, foto Dzurindu so Sorosom z 1999, navazanie sa do novinárov, zoznam NGO ovplyvňujúcich politiku, vraj odhalenie rodinných put Korcoka no v článku okrem vymenovania zopár ľudí z MZV s preizviskami Lajčák(ova), Kiska, Caputova...nič o odhaleni Korcoka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/3841418/
Som si vedomá toho, že v bežných okolnostiach ústavný súd posudzuje až zákony, ktoré boli aj formálne uverejnené v Zbierke zákonov. V bežných okolnostiach sa však nedeje to, že sa uverejnenie zákona odďaľuje s pohnútkou, aby ústavný súd nemohol plniť úlohu, ku ktorej je povolaný a aby nemohol rozhodnúť v plnom rozsahu svojich právomocí, vrátane včasného predbežného prerokovania a prípadného pozastavenia účinnosti zákona. Takéto niečo považujem za neprijateľné v právnom štáte. Ústavný súd je nezávislým súdnym orgánom ochrany ústavnosti, ktorému neprináleží, obrazne povedané, čakať v kúte, či mu dovolí prehovoriť ten, koho má ústavný súd kontrolovať, prípadne kedy mu to dovolí.
Ak nie,tak na tomto Slopensku bude koniec nádeje, že vagabundi nemôžu všetko
.
Keď sa zákon narýchlo prijímal, vtedy dôsledný byť nemuseli. Čuduj sa svete, teraz záleží na každej čiarke!!!
Aká starosť zrazu. Ešte príde pochvala pre Suska od precedu za kus dobre odvedenej roboty. Zberba jedna hnusná! Fuj.
tak si počkáme na záznam
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
chytro, chytro, chytro, chytro, chytro, chytro,
a zrazu jooooooooooj spomaliiiiiiiime na slimaaacika
takto treba s komunistami
https://www.youtube.com/watch?v=KqBS4BrpwXo
Toľko zla čo tu vyplávalo na povrch, v živote by sa mi ani nesnívalo, že to bude skutočnosť a ľudia budú dobrovoľne voliť systém, čo zavraždil Jána a Martinu 😭
Neprečítal som celé /nemám chuť ani čas, úplne stacil náhľad a zopár viet z niektorých článkov.
Autori exkluzívni... A.Belousovova, M.Tkac, Niznansky (ak si dobre pamätám meno, byvaly novinár z Pravdy), rozhovor s Meciarom, foto Dzurindu so Sorosom z 1999, navazanie sa do novinárov, zoznam NGO ovplyvňujúcich politiku, vraj odhalenie rodinných put Korcoka no v článku okrem vymenovania zopár ľudí z MZV s preizviskami Lajčák(ova), Kiska, Caputova...nič o odhaleni Korcoka.
A že jedine jamkaty má na to poraziť ho.
Čítanie na vlastné riziko, varoval som vás.