netreba zabudat, ze az na JEDNEHO sudcu, boli vsetci na ustavny sud dosadeni za ficovlad... a to take exemplare ako Mojmir Mamojka a Jana Lassakova su uz prec, otazne je co tam ostalo.
jj, ale toto vsetko sa dalo samozrejme po volebnom vysledku cakat, ba este horsie. dolezite je, aby sa pred dalsimi volbami opat realizovali nejaki ambiciozni idioti bez stipky sebareflexie, ktori su z nejakeho astralneho dovodu presvedceni o svojej charizme a ze ich strana, ktora samozrejme neponuka nic ani nove, je ta spasa na ktoru cakame 2000 rokov od smrti krista. vid teraz heger, nad, dzurinda predtym kiska, beblavy, sliepka blahova, este davnejsie simko, martinakova atd atd. a mnozstvo stran ako demokrati, modri, za ludi, slobodne forum, demokraticka unia atd atd. musi byt asi az tak zle ako za meciara, aby im to docvaklo.
Pri tej "vyberanej spolocnosti" by som dal meno syna Božieho s veľkým "K". Ostatní môžu ostať ako sú.
Aby som nebol OT tak napíšem, že ja osobne som niekde v hĺbke duše dúfal že sa po Matovičovom bláznivom výlete do vysokej politiky nejaká nová strana na obzore objaví. Ale Strana. Nie hnutie, nie združenie alebo spolok škôlkarov. Nestalo sa a myslím, že éra nejakých silných strán už pomaly ale isto končí. Smer je posledný mohykán, ktorého ale držia pokope len záujmové skupinky. Nik už nemá víziu, nik už nemá plán A. Všetci sa len vezú.
A aj vtedy sa lidrom stal nevyrazny dzurinda … aj ked to spolu s miklosom nakoniec dobre tahali
Omyl, Dzurinda verzia 1998 bol rešpektovaný líder schopný spájať aj naoko nezlučiteľné strany, osloviť veľmi široké spektrum voličov a doslova dostať slovensko na mapu Európy a sveta. Ta súčasná verzia je zapšklý dedko za zenitom, ktorý sa snaží vyhoniť zašlú slávu. Nesie aj s miklosom svoj podiel viny na ficovom viacnásobnom a úplne zbytocnom znovuzrodení, v ktoré ani on sam nedufal.
Strašne ťažko sa to číta, aj formou (preklepy) aj obsahovo (bez dôkazov, iba závery). Netvrdím,že sú to výmysly, no kvalitatívne na úrovni toho 'non plus extra exhzds' plátku čo som dával včera, s tým rozdielom, že oni to robia ako platený team a toto je satirická stránka jednotlivcov
Co som ja pozeral ten rozhovor s Janom Mazakom, tak som mal skor pocit, ze US da za pravdu prezidentke, tiez vravel, ze nevidi dovod preco by rozhodnutie nemalo spadnut do 15. Marca a navyse, ze ani nemusi byt ten zakon uverejneny v zbierke zakonov, tak neviem. Uvidime, kazdopadne ak im to prejde tak si tu Fikova banda uz bude robit naozaj co chce a Pelle v palaci im na vsetko poslusne prikyvne.
Jana Ďurková - sestra vyšetrovateľa Pavla Ďurku, Jarmila Koteková - manželka policajta Ladislava Koteka a Natália Svítková - manželka policajta Juraja Svítka vyvracajú neutíchajúce klamstvá, ktoré zaznievajú na adresu policajtov NAKA a UIS.
Mna udivuje Hlas. Predpokladal som, ze ten volili ludia, ktori chceli socialnu demokraciu, ale nie Fica. Ale Hlas fakticky ovlada Fico, napriek tomu im preferencie neklesaju. Cakal som, ze padnu pod 10%.
Ja tam vidím: 57% SMER, 15% farizeji, klérofašisti a blázni, 6% mestskí liberáli z 90.rokov a 22% zväčša rozumní ľudia, za ktorých by som ale tiež ruku do ohňa nedal ani náhodou.
ja vidím 70% dezolatov a 30% slušných a rozumných. Ale Korčok to nejak pospája podla billboardov. Dobre bude:)
alebo po tom, co sme od toho druheho dostali lacnejsie potraviny a energie, zabezpeci ze mafia bude mat konecne pokoj od Slovenska, ci ako to tam mal napisane...
samozrejme že som dezolát:) som si už nato zvykol ,že niektorí obmedzili kvôli tomu kontakt so mnou. Som ako Fico - už bez chrbtovej kosti, čím viac do teba hustia, tým si odolnejší a bez zábran:)
Počkajte keď tu budú vládnuť huliakovci a mazurekovci, to si možno spomeniete ,že som bol ešte ten dobrý dezolat:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hotove
jj, ale toto vsetko sa dalo samozrejme po volebnom vysledku cakat, ba este horsie. dolezite je, aby sa pred dalsimi volbami opat realizovali nejaki ambiciozni idioti bez stipky sebareflexie, ktori su z nejakeho astralneho dovodu presvedceni o svojej charizme a ze ich strana, ktora samozrejme neponuka nic ani nove, je ta spasa na ktoru cakame 2000 rokov od smrti krista. vid teraz heger, nad, dzurinda predtym kiska, beblavy, sliepka blahova, este davnejsie simko, martinakova atd atd. a mnozstvo stran ako demokrati, modri, za ludi, slobodne forum, demokraticka unia atd atd. musi byt asi az tak zle ako za meciara, aby im to docvaklo.
Aby som nebol OT tak napíšem, že ja osobne som niekde v hĺbke duše dúfal že sa po Matovičovom bláznivom výlete do vysokej politiky nejaká nová strana na obzore objaví. Ale Strana. Nie hnutie, nie združenie alebo spolok škôlkarov. Nestalo sa a myslím, že éra nejakých silných strán už pomaly ale isto končí. Smer je posledný mohykán, ktorého ale držia pokope len záujmové skupinky. Nik už nemá víziu, nik už nemá plán A. Všetci sa len vezú.
Omyl, Dzurinda verzia 1998 bol rešpektovaný líder schopný spájať aj naoko nezlučiteľné strany, osloviť veľmi široké spektrum voličov a doslova dostať slovensko na mapu Európy a sveta. Ta súčasná verzia je zapšklý dedko za zenitom, ktorý sa snaží vyhoniť zašlú slávu. Nesie aj s miklosom svoj podiel viny na ficovom viacnásobnom a úplne zbytocnom znovuzrodení, v ktoré ani on sam nedufal.
Inštalácia russofilizacii a roz-ebat západ
Ohľadom toho prečo sa veci dejú
Strašne ťažko sa to číta, aj formou (preklepy) aj obsahovo (bez dôkazov, iba závery). Netvrdím,že sú to výmysly, no kvalitatívne na úrovni toho 'non plus extra exhzds' plátku čo som dával včera, s tým rozdielom, že oni to robia ako platený team a toto je satirická stránka jednotlivcov
https://www.youtube.com/watch?v=Gt9tDp3Wx-8
https://svet.sme.sk/c/23286496/ruskemu-ministrovi-zahranicia-odmietli-v-brazilii-dotankovat-lietadlo.html
alebo po tom, co sme od toho druheho dostali lacnejsie potraviny a energie, zabezpeci ze mafia bude mat konecne pokoj od Slovenska, ci ako to tam mal napisane...
samozrejme že som dezolát:) som si už nato zvykol ,že niektorí obmedzili kvôli tomu kontakt so mnou. Som ako Fico - už bez chrbtovej kosti, čím viac do teba hustia, tým si odolnejší a bez zábran:)
Počkajte keď tu budú vládnuť huliakovci a mazurekovci, to si možno spomeniete ,že som bol ešte ten dobrý dezolat:)
Putin sa vyžíva v tom že on si ako jeden z mála panovníkov sveta môže robiť len to čo chce.
Taký Trump je oproti nemu vlastne úbožiak.
24=2*12 ?
no konecne 👍