Úlohou obhajcu je obhajoba obžalovaného, tak členovia únie obhajcov asi nebudú namietať zákon v prospech obžalovaných. Sa mohli opýtať aj Paru, čo si myslí o tom zákone. Tiež je nepochybne expert na trestné právo.
strasne slabi su ti moderatori, preco napriklad toho sudruha pri kecoch o tom, ako tie tresty a lehoty nastavuju podla ostatnych krajin v EU, nezastavila, rezia jej nehodila nejaku jednoduchu grafiku s porovnanim a nehustila do neho, kym by to nevysvetlil a ak by sa aj vykrucal, tak by som mu vypol mikrofon a prihovoril sa divakom, toto a toto su oficialne udaje
ved to dezole opakuje furt to iste dookola, ten isty MO, opakovne to uz niekto vyvratil, nemusia robit ani nejaky obrovsky fact checking, rozumiem, ze nie kazdy je Vaclav Moravec, ale maju tyzden na nastudovanie temy, co viac chcu
Lebo by im tam ti smradi viac neprisli. Preco sa im najlepsie "diskutuje" na dezole portaloch a ignoruju niektore media? Lebo akonahle ich niekto konfrontuje, oduju sa a medium zacnu ignorovat. Osobne tieto medikove diskusie vobec nesledujem, lebo je mi z toho blivno. To je propaganda a nie diskusia
Pelle sa ich nezucastni, nema preco. Mozno sa zucastni az debaty pred druhym kolom. Od Korcoka mu totiz nebude hrozit, ze ho vyzve na priznanie sa k orientacii
Takze debaty pred prvym kolom budu vyzerat tak, ze sami dezolati verzus jeden Korcok to bude totalna zumpa, mozno ani on by sa ich nemal zucastnit, nech sa tam pobiju dezolati s matovicom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no konecne 👍
moj prvý like v tejto téme. Dakujem:)
blbá monča....
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/119426-na-hrane-michelko-i-hlina
presnejšie 31:40
https://www.sme.sk/minuta/23286972/aktivisti-vyklopili-hnoj-pred-ruskeho-velvyslanctvo-vo-varsave
Krista
https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/119426-na-hrane-michelko-i-hlina
presnejšie 31:40
strasne slabi su ti moderatori, preco napriklad toho sudruha pri kecoch o tom, ako tie tresty a lehoty nastavuju podla ostatnych krajin v EU, nezastavila, rezia jej nehodila nejaku jednoduchu grafiku s porovnanim a nehustila do neho, kym by to nevysvetlil a ak by sa aj vykrucal, tak by som mu vypol mikrofon a prihovoril sa divakom, toto a toto su oficialne udaje
ved to dezole opakuje furt to iste dookola, ten isty MO, opakovne to uz niekto vyvratil, nemusia robit ani nejaky obrovsky fact checking, rozumiem, ze nie kazdy je Vaclav Moravec, ale maju tyzden na nastudovanie temy, co viac chcu
Takze debaty pred prvym kolom budu vyzerat tak, ze sami dezolati verzus jeden Korcok
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mám dojem že prezident debaty nejsú bo pele by zhorel.
komentár