Strenki, skolstvo... vzdealavat sa (ne)zaciname od skolky, preto sme najviac pomyleny narod v EU. Ak by sme zacali zajtra a nik to neprerusil, tak o 30 rokov zneme uspechy. S tym je spojena podpora skolstva, vedy a vyskumu zo strany statu. Vid priklad J. Korei a jej posun za posledne obdobie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A ake ine demokraticke riesenie existuje, ako presviedcanie ludi? To presviedcanie moze mat rozne formy od diskusie s ludmi s inym nazorom, bez pohodlneho oznacenia tychto ludi za nehodnych diskusie a plytvanie argumentmi atd., az po reformu skolskeho vzdelavania, kde sa bude detom na skolach vstepovat kriticke myslenie, aby si fakty overovali. Ano, niektori ludia su uz nepresvedcitelni - to je zial vysledok 30 rocneho marazmu, upadku skolstva a zdravej a otvorenej diskusie, acohentizmu, nenavistneho osocovania atd.
Aku alternativu ponukas ty? Fakt, aku? Zakazat ludom s nizkym IQ volit? Zakazat niektorym inym politikom, ako len tym pravoplatne odsudenym kandidovat? Preto ze su klamari? Pretoze su to blondinky, ktore veria v konspiracie a nenavidia kulturu, aj ked ju riadia? Ja vlastne neviem co ponukate, vy sa tu skoro vsetci tvarite ako milujete demokraciu, lenze naznacujete uplne totalitne riesenia.
Prosím napíš mi, ako chceš ty konkrétne presvedčiť ľudí, ktorí argumenty, vedu a fakty neuznávajú a ich názory si vytvorili na základe vlastných alternatívnych "faktov" (rozumej dezinfo, klamstvá, bludy), ako chceš presvedčiť ľudí, ktorí nenávidia všetkých úspešnejších (nie gaunerov), alebo ľudí, ktorí si nikdy v živote nepripustia, že sa mýlia, alebo že spravili chybu.
On konkretne hlasanim toho, ze Blaha alebo Kotleba, teda ludia podnecujuci k nenavisti alebo dokonca pravoplatne odsudeni, maju objektivne rovnake pravo rozhodovat za nas vsetkych, lebo vraj demokracia. Naco stracate cas tymito zbytocnymi diskusiami?
On konkretne hlasanim toho, ze Blaha alebo Kotleba, teda ludia podnecujuci k nenavisti alebo dokonca pravoplatne odsudeni, maju objektivne rovnake pravo rozhodovat za nas vsetkych, lebo vraj demokracia. Naco stracate cas tymito zbytocnymi diskusiami?
a) Maju objektivne rovnake pravo byt voleni, pokial niesu pravoplatne odsudeni. Ano, lebo demokracia. Poprosim, citat s porozumenim.
b) Kotleba v predposledych volbach v roku 2020 nebol pravoplatne odsudeny. To sa udialo az v '22. Poprosim, nesirit hoaxy.
mno, nie, myslimze sa velmi mýliš a urazas tym oboch
/ak nemam pravdu a potvrdi to jeden z nich, ze su 2in1,tak ako formu trestu si volim vyslap od Cerveneho mosta po Zeleznu studnicku po ceste s pouzitim iba 1 nohy, asi pravej/
Ak to spominany double potvrdi, tak klame. Ja to nepotvrdim, preto ze nim niesom. Takze uz teraz mas min 50% sancu, ze vyslap nebude. Ak by si si urcil podmienku, ze potvrdit musia obaja, tak by si mal 100%.
Čaute. Dal som pivo. Stratil som zábrany. Napíšem, čo som sa bál do teraz. blacksmith je izolát pod totálnym vplyvom dezinformácií a hybridnej vojny a došiel zasielať fórum, mútiť vodu a snažiť sa uloviť menej odolné ryby, aby padli do sračky
Sorry ale kokosové 18°
Dôjdite, pozývam. Bratislava, Štrkovec blacksmith teba ľúbime blackpyros si dezolát, oprav sa, prosím
Note: treba ventilovať najhoršiu dobu našich dejín
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aku alternativu ponukas ty? Fakt, aku? Zakazat ludom s nizkym IQ volit? Zakazat niektorym inym politikom, ako len tym pravoplatne odsudenym kandidovat? Preto ze su klamari? Pretoze su to blondinky, ktore veria v konspiracie a nenavidia kulturu, aj ked ju riadia? Ja vlastne neviem co ponukate, vy sa tu skoro vsetci tvarite ako milujete demokraciu, lenze naznacujete uplne totalitne riesenia.
a) Maju objektivne rovnake pravo byt voleni, pokial niesu pravoplatne odsudeni. Ano, lebo demokracia. Poprosim, citat s porozumenim.
b) Kotleba v predposledych volbach v roku 2020 nebol pravoplatne odsudeny. To sa udialo az v '22. Poprosim, nesirit hoaxy.
/ak nemam pravdu a potvrdi to jeden z nich, ze su 2in1,tak ako formu trestu si volim vyslap od Cerveneho mosta po Zeleznu studnicku po ceste s pouzitim iba 1 nohy, asi pravej/
ps,edit: bolo na foobara
to ZPH ( Deštruktor) je neuveriteľné, ľudia majú brutálne krátku pamäť
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pivo je fantasticé
Dôjdite, pozývam. Bratislava, Štrkovec
blacksmith teba ľúbime
blackpyros si dezolát, oprav sa, prosím
Note: treba ventilovať najhoršiu dobu našich dejín
Pivo je fantasticé
Uz je neskoro plakat nad rozliatym pivom, kedze uz aj blacksmith zareagoval.