Penziónová kauza, v ktorej sa penzióny financované z eurofondov záhadne menia na súkromné haciendy, si už žije vlastným životom. Vládna koalícia sa ju však snaží popierať a kritikov – či dokonca kontrolórov, škandalizovať. „Ukazuje sa, že mnohé tieto penzióny si postavili ľudia napojení na SMER, či vplyvného oligarchu Norberta Bödöra,“ vysvetľuje šéfka Nadácie Zastavme korupciu Zuzana Petková.
Tu Fico tak krasne nahral a autor to nevyuzil. Stacilo dat to Rakusko do paralely s Ukrajinou a poukazat na to, ze o Ukrajine sa takto Fico nikdy nevyjadril, pricom je to nasobne väcsia tragedia.
V pripade KDH a pomoci pri zmene ustavy je namieste len jedna otazka - vytiahnutim akej spiny sa Majerskemu vyhrazaju. Neexistuje, aby za toto isiel dobrovolne hlasovat, pretoze ani jeho volici to takto nechcu.
Nepodceňuj tmárstvo a presvedčenie. Tu nemôžeš rozmýšľať ako fanúšik liberálneho zmýšľania. Tu idú rozumné argumenty bokom. Oni to tak naozaj chcú. A sú ochotní presvedčiť o tom aj svojich voličov a keď nie, tak ich pokojne vymeniť za tých, ktorí im to zožerú.
A to píšem ako nepraktizujúci kresťan, ktorý má všetky cirkevné sviatosti. Pred dvomi týždňami som bol po dlhšej dobe v kostole, lebo dcéra mala birmovku a pri niektorých slovách biskupa, mi vlasy stávali dupkom.
Pravdupovediac, keby to nebolo také strašné, tak je to naozaj na smiech, ten návrh, že "Slovenská republika uznáva len pohlavie muža a ženy." Zatiaľčo tie ostatné navrhované zmeny sú predsa len zložitejšie formulované a ich sprostosť nebije až tak do očí, tak toto je verejné priznanie, že vláda a poslanci, ktorí za to zdvihnú ruku, sú totálne pod vplyvom dezolátov - pre získanie pozornosti a hlasov dezolátov sú tí ľudia skrátka schopní všetkého, aj svojho poníženia.
Môžeme čakať, že ďalší návrh bude Slovenská republika uznáva, že voda je mokrá?
Total odpad. Žumpa. Tupota.
Zas odrby, že na poslednú chvíľu pichnu do návrhu nejakú hajzlovinu... Čiže nejaké pohlavia je len obálka, reálny prúser bude skrytý vnútri....
Už to nie raz spravili
Tak to aj robia. Najpr udička o pohlaviach a zrazu je tam zrušenie jedného volebného obvodu a nadradenie nad EU právom, ešte k tomu s veľmi fádnou formuláciou. A vykosťovači z KDH sú spokojní.
Som zvedavý. Majerský niekkde povedal, že zahlasujú za hocičo, ale zrušenie jedného obvodu je červená čiara, za ktorú určite nepôjdu. To som fakt zvedavý.
Hej, ale v nejakom video rozhovore povedal, že teraz to nepodporil, lebo to nie je pripravené, ci také niečo. Som sa čudoval... Asi týždeň dozadu to bolo?
Človeku (Majerský), ktorý v nieco prisahal pred bohom, v ktoreho veri (aspon sa teda tak tvari), aby to neskor s kamennym ksichtom porusil - tak takemu nieco verit je naivne.
17. november priniesol demokraciu, osobné a politické slobody, ekonomické reformy, integráciu do medzinárodných organizácií, zlepšenie životnej úrovne a slobodu kultúry či vzdelávania.
„Ekonomické dáta jednoznačne potvrdzujú, že sloboda nám priniesla prosperitu a lepší život pre ľudí. V našej banke každý deň vyše 3 500 kolegov a kolegýň pracuje na tom, aby ľudia a firmy na Slovensku prosperovali, boli finančne zdraví, rovnako aby prosperovala aj naša krajina. Verím v budúcnosť Slovenska ako modernej a najmä demokratickej krajiny. Preto počas Dňa boja za slobodu a demokraciu ostanú všetky naše pobočky zatvorené, rovnako tak aj naša centrála. Je to naše gesto, ktorým chceme vyjadriť úctu hodnotám, na ktorých je postavená Slovenská sporiteľňa, skupina Erste, rovnako tak naša krajina,“ povedal Peter Krutil, CEO Slovenskej sporiteľne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/wV3EHJh/penzionova-kauza-ukazuje-ze-system-nasich-ludi-vobec-nevymizol-presahuju-aj-vlady-tvrdi-zuzana-petkova-podcast/
Ešte ako sa škerí, náboženský terorista 👎
sounds legit 👍
aj ked, potom by vlastne mali nase myslienky a modlitby smerovat k rodinam strelcov ci? nejako mi to nevychadza 🙂
Tu Fico tak krasne nahral a autor to nevyuzil. Stacilo dat to Rakusko do paralely s Ukrajinou a poukazat na to, ze o Ukrajine sa takto Fico nikdy nevyjadril, pricom je to nasobne väcsia tragedia.
A to píšem ako nepraktizujúci kresťan, ktorý má všetky cirkevné sviatosti. Pred dvomi týždňami som bol po dlhšej dobe v kostole, lebo dcéra mala birmovku a pri niektorých slovách biskupa, mi vlasy stávali dupkom.
Môžeme čakať, že ďalší návrh bude Slovenská republika uznáva, že voda je mokrá?
Total odpad. Žumpa. Tupota.
Už to nie raz spravili
https://kdh.sk/volebny-program-kdh/
https://www.aktuality.sk/clanok/Md2a59N/blizke-kontakty-filipa-sulika-s-mladymi-vlkmi-smeru-vyvolavaju-otazky/
„Ekonomické dáta jednoznačne potvrdzujú, že sloboda nám priniesla prosperitu a lepší život pre ľudí. V našej banke každý deň vyše 3 500 kolegov a kolegýň pracuje na tom, aby ľudia a firmy na Slovensku prosperovali, boli finančne zdraví, rovnako aby prosperovala aj naša krajina. Verím v budúcnosť Slovenska ako modernej a najmä demokratickej krajiny. Preto počas Dňa boja za slobodu a demokraciu ostanú všetky naše pobočky zatvorené, rovnako tak aj naša centrála. Je to naše gesto, ktorým chceme vyjadriť úctu hodnotám, na ktorých je postavená Slovenská sporiteľňa, skupina Erste, rovnako tak naša krajina,“ povedal Peter Krutil, CEO Slovenskej sporiteľne.
https://x.com/FildaSrp/status/1932334452681637988 V Maďarsku policie zastavila sanitku, aby slovenský premiér Fico mohl bez zastavení projet.
No co, na ludskom zivote nezalezi...
https://x.com/gl_sk/status/1932158327397707985
ale prachy z unie za ničrobenie su im dobré....
https://x.com/TomasZdechovsky/status/1933191117102608591