Canopus,netvrdim že to nemôžeš vybrať keď potrebuješ a máš na to nárok,ale oni majú už prepočítané koľko dní budú doma z roku a ako to povyberať aj keď nepotrebujú (doktori sú známi...).A mám tri kusy doma a ako SZČO mám houno.Ale nesťažujem sa,vždy sa to dá nejako zariadiť keď sú chorý.
Pozeras na to uplne nespravne - tie odvody neplatis TY a zamestnavatel, ale len TY.
Zamestnavatel je ochotny za tvoju pracu zaplatit X eur, ale ty z toho dostanes len polovicu. Druhu polovicu ti zoberie stat.
Mimochodom, vychádza najavo, že sociálne odvody budú musieť platiť aj tí živnostníci, ktorí majú živnosť popri zamestnaní a nedosiahnu možný príjem, stanovený úre každý rok vládou (toho roku niečo vyše 9-tisíc eur). Kamenický to na tlačovke nespomenul a ani to nie je v žiadnych iných PR materiáloch, ale je o tom vetička vo včerajsom rokovaní vlády.
Skrátka, ak ste náhodou aktívny človek, tak vás štát za to po zásluhe (nielen týmto opatrením) potrestá.
Kto to kedy videl, aby si na Slovensku pracoval a podnikal legálne. V zamestnaní pekne minimálku a ostatné bokom a prípadné podnikanie popri zamestnaní urobiť kompletne na černotu. Presne tak ako to radil minister financií s tým džemom vyrobeným doma.
Zrovna som si to vypocul. Velmi triezvy pohlad na vec, hlavne ta cast, co sa rusom od mlada doma vtlka do hlav. Zial mnohym rusofilom to dojde, az ked im drbne rusky dron na barak, alebo im okupant znasilni zenu a popravi deti. Mnohi tu snivaju o nejakej slovanskej spolupatricnosti, ale faktom je, ze rus si plati severokorejskych zoldnierov, aby vrazdili slovanov na Ukrajine.
kebyze nie sme v EU,tak neboj sa,particka vysadkarov a tazkej techniky by zautocili na ukrainu zo zapadu,z nasej strany,a ver,ze by tie ukracke drony,rakety posielali aj na nas,aby sa branili,myslis,zeby tu rusi spravili nejaky obranny predvoj? Vysrali by sa na nas. Este by ich tato kolaborantska luza pozvala a privitila chlebom,stachanom
Pevne verim,ze by sa to prestalo pacit asi vela ludom,a bolo by to masivne povstanie voci nim.Vieme ako dopadol slavny rumun
jedna velka vyhoda by bola aj to,ze prelety k nam by isli s obrovskou tazkostou cez ine EU krajiny. Tak isto ako sem islo jadrove palivo krkahajmi
Môj preferenčný krúžok vo voľbách! Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Bol som na SNP aj pred tým chvíľu pred SNG. Najskazenejšie zloby mali vernisáž z diel a obrazov, ktoré doslova ukradli, resp. vystavujú bez súhlasu umelcov. Táto krajina je v takej riti, že dovidenia. To čo spôsobil volič koalície, toto sa bude opravovať 20-30 rokov...
otazka je, ci je to len kecal, alebo aj nieco vie (v politike). Jedneho kecala sme uz pemierom mali a nedopadlo to (nie ze by som cakal, ze Hlina bude premierom). Politika nema byt o vrieskani, ale o cinoch. Tak dufam, ze nesklame a reci premeni aj v skutky, ked bude pri moci.
otazka je, ci je to len kecal, alebo aj nieco vie (v politike). Jedneho kecala sme uz pemierom mali a nedopadlo to (nie ze by som cakal, ze Hlina bude premierom). Politika nema byt o vrieskani, ale o cinoch. Tak dufam, ze nesklame a reci premeni aj v skutky, ked bude pri moci.
Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
A medzitým krajina v totálnej prdeli
Rážove ministerstvo dopravy:
Lietadlo za 13,5 milióna € pre štátny podnik.Kožené sedačky , mahagónový nábytok a účet, ktorý zaplatíme my všetci .A teraz to najlepšie: rovnaký kus sa pred pár mesiacmi predával na internete za 4,38 milióna. Kto na tom opäť zarobil? Český zbrojár Strnad. https://www.facebook.com/reel/2970382589808230
Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
Lietadlo za 13,5 milióna € pre štátny podnik.Kožené sedačky , mahagónový nábytok a účet, ktorý zaplatíme my všetci .A teraz to najlepšie: rovnaký kus sa pred pár mesiacmi predával na internete za 4,38 milióna. Kto na tom opäť zarobil? Český zbrojár Strnad. https://www.facebook.com/reel/2970382589808230
ze je dobry podnikatel neznamena, ze bude aj dobry politik. Ze vie vykrikovat, neznamena, ze to vie aj pretavit do cinov. Krikluni maju vacsinou vela slov, ale malo cinov. Ak je Hlina vinimka, budem rad. Ale k takymto ludom sa skratka staviam rezervovane. Lebo napriklad aj za covidu najviac kricali "kotlarovi experti". Rad sa budem v Hlinovi mylit, ale radsej si najskor pockam na vysledky. Potom roztrham pred mediami svoj vestecky diplom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a inak zo zvedavosti k tomu zvyšovaniu odvodov pre szčo som si pozrel koľko platím ja a koľko môj zamestnávateľ ... a chce sa mi plakať
Zamestnavatel je ochotny za tvoju pracu zaplatit X eur, ale ty z toho dostanes len polovicu. Druhu polovicu ti zoberie stat.
Skrátka, ak ste náhodou aktívny človek, tak vás štát za to po zásluhe (nielen týmto opatrením) potrestá.
smeráci sú tí, ktorí majú odísť!
S poradcom českého prezidenta Petrom Kolářom sme sa rozprávali o dnešnom narušení poľského vzdušného priestoru Ruskom a o mnohom ďalšom.
https://www.youtube.com/watch?v=DybrW-QuCG4
Pevne verim,ze by sa to prestalo pacit asi vela ludom,a bolo by to masivne povstanie voci nim.Vieme ako dopadol slavny rumun
jedna velka vyhoda by bola aj to,ze prelety k nam by isli s obrovskou tazkostou cez ine EU krajiny. Tak isto ako sem islo jadrove palivo krkahajmi
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Bol som na SNP aj pred tým chvíľu pred SNG. Najskazenejšie zloby mali vernisáž z diel a obrazov, ktoré doslova ukradli, resp. vystavujú bez súhlasu umelcov. Táto krajina je v takej riti, že dovidenia. To čo spôsobil volič koalície, toto sa bude opravovať 20-30 rokov...
ze je dobry podnikatel neznamena, ze bude aj dobry politik. Ze vie vykrikovat, neznamena, ze to vie aj pretavit do cinov. Krikluni maju vacsinou vela slov, ale malo cinov. Ak je Hlina vinimka, budem rad. Ale k takymto ludom sa skratka staviam rezervovane. Lebo napriklad aj za covidu najviac kricali "kotlarovi experti". Rad sa budem v Hlinovi mylit, ale radsej si najskor pockam na vysledky. Potom roztrham pred mediami svoj vestecky diplom