Fakt? A čo povieš zabitým a ich rodinám? Ivan už raz podpísal celistvosť Ukrajiny. Porušil ju už niekoľko krát. Neviem si predstaviť za akých podmienok by Putler vrátil Krym a územia čo obsadil.
Na druhej strane Rusi nemajú z čoho "zafinancovať" ani obnovu vlastnej krajiny.
Zabitým už nepovieš nič, to je fakt. Čítaj s porozumením....píšem že tam niekde sa dá začať uvažovať o podmienkach, nie že ich Ukrajina má bezvýhradne prijať...
A čo povieš ty rodinám tých, čo ešte len budú zabití???
Že Rusko už nepustí Krym, Donecko a Luhansko je hádam každému jasné....
Ukrajina má veľmi ťažkú pozíciu.....asi zostáva len bojovať a vydržať....ale dokedy???
Zabitým už nepovieš nič, to je fakt. Čítaj s porozumením....píšem že tam niekde sa dá začať uvažovať o podmienkach, nie že ich Ukrajina má bezvýhradne prijať...
Ukrajina má veľmi ťažkú pozíciu.....asi zostáva len bojovať a vydržať....ale dokedy???
Dokedy bude vôľa. To je snáď jasné. Ale na základe tých prasačín čo robia Rusi civilistom si neviem predstaviť ako by sa len tak vzdali a súhlasili s Putinom...
Teraz bude v Ukrajincoch kolovať príliš veľa nenávisti. Aj keď to tam zrovnajú zo Rusi zemou, nikdy sa Ukrajinci nestotožnia s nejakými požiadavkami, takéto veci sa jednoducho nezabúdajú. A osobne som za, aby im západ pomohol aj za cenu, že sa nás to dotkne, ale ak chcem zastávať nejaké hodnoty vo svete a v Európe, tak krajina nie je Irak, Afganistan, Sýria a pod. je to náš európsky sused - ešte donedávna tam predsa ľudia normálne žili...
Keby už z nejakého dôvodu malo dôjsť k jednaniam o Kryme a Donecku/Luhansku, minimálne by som trval na referendách, aby sa rozhodli sami ľudia (pod medzinárodným dohľadom, samozrejme). A vôbec by som sa nečudoval, keby dopadli v prospech Ukrajiny. Aj tamojší ľudia mali možnosť zažiť, čo znamená otvorená náruč ruského medveďa...
S týmto sa dá len súhlasiť....nemožno ustupovať nezmyselným Putinovým požiadavkám a výhražkám, aj keď vieme,, že má jadrové zbrane....ak sa začne ustupovať, to ho len podporí a požiadavky bude stupňovať....a keď mu už celkom preskočilo, snáď ho stopnú vlastní...
mathoso a cim budeme kurit? bicyklami? som proti vojne,ale CZ su najvacsi odberatel plynu v EU, SK su najvacsi odberatelia ropy v EU .... v tomto som zasadne proti stopnutiu energii z ruska, tak isto ako aj palivo do nasich reaktorov
sme totalne zavisli na rope/plyne/palive z Ruska,takisto aj vnutroreaktorove casti nam setuju rusi
Treba odscrollovast tu temu nizsie: https://dennikn.sk/minuta/tema/9422/energetika a najdete tam pomerovu zavislost krajin, t.j. Slovensko je zda sa 100% zavisle na Ruskej rope. Predpokladam, ze je to myslene tak, ze mame iba jednu rafineriu, a ta vie spracovat iba Rusku ropu...
Robert Lewandowski ukončil spoluprácu so spoločnosťou Huawei. Podľa poľských médií sa tak poľský futbalista rozhodol preto, že čínska firma údajne pomáha brániť Rusko proti kybernetickým útokom. Spoločnosť Huawei spoluprácu s Ruskom poprela.
Útočník Bayernu Mníchov tak príde ročne o päť miliónov eur. „To, čo sa deje na Ukrajine, je absolútne neprijateľné. Bolí to. Celý svet podporuje Ukrajinu. Mám veľký rešpekt k ľuďom na Ukrajine a stojím za nimi,“ uviedol aktuálne najlepší strelec bundesligy po ruskom útoku na Ukrajinu. (sport, mirror)
Inak je zaujímavé ako sa obrátila karta od uteceneckej krízy. Práve krajiny V4 odmietali prijať migrantov a kvóty a pod. Teraz je to tu a je to práve najviac na pleciach krajín V4...
Český prezident Miloš Zeman oznámil, že sa rozhodol udeliť najvyššie štátne vyznamenanie ukrajinskému prezidentovi Zelenskému. Prejavil podľa neho statočnosť, keď napriek ponukám evakuácie zostal vo svojej krajine. https://dennikn.sk/minuta/2756766/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhej strane Rusi nemajú z čoho "zafinancovať" ani obnovu vlastnej krajiny.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dokedy bude vôľa. To je snáď jasné. Ale na základe tých prasačín čo robia Rusi civilistom si neviem predstaviť ako by sa len tak vzdali a súhlasili s Putinom...
Teraz bude v Ukrajincoch kolovať príliš veľa nenávisti. Aj keď to tam zrovnajú zo Rusi zemou, nikdy sa Ukrajinci nestotožnia s nejakými požiadavkami, takéto veci sa jednoducho nezabúdajú. A osobne som za, aby im západ pomohol aj za cenu, že sa nás to dotkne, ale ak chcem zastávať nejaké hodnoty vo svete a v Európe, tak krajina nie je Irak, Afganistan, Sýria a pod. je to náš európsky sused - ešte donedávna tam predsa ľudia normálne žili...
sme totalne zavisli na rope/plyne/palive z Ruska,takisto aj vnutroreaktorove casti nam setuju rusi
wat?
To patrí kolónky Vtipkár 😃😃
Útočník Bayernu Mníchov tak príde ročne o päť miliónov eur. „To, čo sa deje na Ukrajine, je absolútne neprijateľné. Bolí to. Celý svet podporuje Ukrajinu. Mám veľký rešpekt k ľuďom na Ukrajine a stojím za nimi,“ uviedol aktuálne najlepší strelec bundesligy po ruskom útoku na Ukrajinu. (sport, mirror)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://dennikn.sk/minuta/2756766/