Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
admin tu "upratuje" prispevky, alebo vyjadrenia americkeho plukovnika vo vysluzbe na FOXnews su zakazane? dal som jeden prispevok s odkazom na link a zmizlo to, ako keby to nikdy v zivote neexistovalo, dokonca aj reakcie na prispevok su "vycistene" (nasiel som si e-maily a po kliknuti na odkaz - prispevok neexistuje)...fakt divne, takto asi nikdy nebude pokoj, ked len jeden nazor mozme pocuvat, skoda, lebo ak chceme niekoho/nieco pochopit/rozumiet , tak sa musime naucit fakticky argumentovat a vypocut si aj nazory, ktore sa nezhoduju s nasim nazorom
admin prosim ta , skus vysvetlit dovod takehoto vymazania prispevku,bol to fake, alebo inym sposobom porusil pravidla? vopred vdaka
foobar samotny cesky Fiala to vravel 3dni dozadu na tlackovke na CNN PRIMA CZ, tak potom to treba vysvetlit asi samotnemu ceskemu premierovi,ze trepe somariny ako nejake screeny
admin tu "upratuje" prispevky, alebo vyjadrenia americkeho plukovnika vo vysluzbe na FOXnews su zakazane? dal som jeden prispevok s odkazom na link a zmizlo to, ako keby to nikdy v zivote neexistovalo, dokonca aj reakcie na prispevok su "vycistene" (nasiel som si e-maily a po kliknuti na odkaz - prispevok neexistuje)...fakt divne, takto asi nikdy nebude pokoj, ked len jeden nazor mozme pocuvat, skoda, lebo ak chceme niekoho/nieco pochopit/rozumiet , tak sa musime naucit fakticky argumentovat a vypocut si aj nazory, ktore sa nezhoduju s nasim nazorom
admin prosim ta , skus vysvetlit dovod takehoto vymazania prispevku,bol to fake, alebo inym sposobom porusil pravidla? vopred vdaka
Minimálne si treba pozrieť ako vyzerá logo fox news a zdroj toho videa, kto ho zverejnil a šíri...
Velmi skratene, reagoval som na Teba, to video bol zjavny podvrh, zo stranky, ktora na prvy aj druhy pohlad siri klamstva...(podla ich clanku 4.3. bol Zelenskij v exile v Polsku, vsetci vieme...)
(aj mne admin vymazal 4 reakcie na Tvoj vymazany príspevok, pisane postupne, dalo by sa skratit do 1-2, ak by som mal 'povolene' to repostnut, ak nie, poslem do sukr. spravy)
Doporucujem overovat fakty (ako sa len da) a nesirit propagandu z extremne pochybnych stranok.
PS: ak by som mal fcbk,tak by som kludne pisal aj tej pani galeristke, co to siri... Nemam,neriesim
ennio vdaka za vysvetlenie, nemam ziadny zamer davat taketo odkazy, ani ma nikto nepoucil,ze to bol fake,ale kludne mohli napisat/ukazat,ze pozri aku blbost si dal a ze takto sa vyrabaju dezinformacie....tento sposob sa mi nezda presvedcivy,odkaz sa bude sirit dalej bez uvedenia,ze to je udajne fake Marli vdaka za reakciu, ok beriem, nebudem dalej rozoberat...
ennio vdaka za vysvetlenie, nemam ziadny zamer davat taketo odkazy, ani ma nikto nepoucil,ze to bol fake,ale kludne mohli napisat/ukazat,ze pozri aku blbost si dal a ze takto sa vyrabaju dezinformacie....tento sposob sa mi nezda presvedcivy,odkaz sa bude sirit dalej bez uvedenia,ze to je udajne fake Marli vdaka za reakciu, ok beriem, nebudem dalej rozoberat...
Ja este doplnim ze danej pani na FB sa to nedalo komentovat ( a teda vyvratit jej ze je to blbost a fake ) nakolko mala bloknute komenty od "cudzich" ludi...a potom aj tie komentare pod tym videom tak vyzerali
Bývalý minister vnútra David Blunkett (74) spomína na jednu historku s kráľovnou a Vladimírom Putinom z roku 2003. "S Vladimírom Putinom som sa stretol len raz, v roku 2003, a to stretnutie sa začalo tým, že naňho môj pes veľmi hlasno štekal," povedal David Blunkett pre BBC. Pri príchode Vladimíra Putina, ktorý nechal nezdvorilo kráľovnú 15 minút čakať, začal na prezidenta Ruska štekať ministrov pes. Minister bol, pochopiteľne, z toho v rozpakoch. "Samozrejme, okamžite som sa ospravedlnil kráľovnej, ktorá stretnutie organizovala," zveril sa BBC bývalý minister vnútra. Kráľovná Alžbeta II. však podľa neho neprejavila žiaden hnev a iba stroho vyslovila vetu, na ktorú nikdy nezabudne. "Psy majú zaujímavé inštinkty, však?" položila akoby mimochodom trefnú otázku britská panovníčka, čím tak trochu porušila protokol.
zdroj: https://topstar.noviny.sk/kralovska-rodina/666562-kralovna-ohromila-stedrou-pomocou-ukrajine-jej-poznamka-o-putinovi-je-nezabudnutelna
foobar samotny cesky Fiala to vravel 3dni dozadu na tlackovke na CNN PRIMA CZ, tak potom to treba vysvetlit asi samotnemu ceskemu premierovi,ze trepe somariny ako nejake screeny
Co konkretne povedal? Ze Cesko ma vyssiu spotrebu ruskeho plynu ako Nemecko? To je samozrejme totalny nezmysel. Mohol tak maximalne porovnavat zavislost a povedat ze rusky plyn ma vacsi podiel na celkovej spotrebe v Cesku ako v Nemecku, to moze byt realne.
Ty si ale napisal ze "CZ su najvacsi odberatel plynu v EU" a to je blbost.
"Češi za rok 2019 spálili 8,56 miliardy kubických metrů zemního plynu. Téměř všechen plyn dovezlo Česko z Ruska."
"In 2021, Germany imported 142 billion cubic metres (bcm) of gas..."
"ICIS analysis data for German supply showed that in December 2021 Russian pipeline gas accounted for 32%"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minimálne si treba pozrieť ako vyzerá logo fox news a zdroj toho videa, kto ho zverejnil a šíri...
tu mas vysvetlenie https://www.mtbiker.sk/forum/post1821499.html#p1821499
bud si naletel, alebo to bol z tvojej strany zamer...
Velmi skratene, reagoval som na Teba, to video bol zjavny podvrh, zo stranky, ktora na prvy aj druhy pohlad siri klamstva...(podla ich clanku 4.3. bol Zelenskij v exile v Polsku, vsetci vieme...)
(aj mne admin vymazal 4 reakcie na Tvoj vymazany príspevok, pisane postupne, dalo by sa skratit do 1-2, ak by som mal 'povolene' to repostnut, ak nie, poslem do sukr. spravy)
Doporucujem overovat fakty (ako sa len da) a nesirit propagandu z extremne pochybnych stranok.
PS: ak by som mal fcbk,tak by som kludne pisal aj tej pani galeristke, co to siri... Nemam,neriesim
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Marli vdaka za reakciu, ok beriem, nebudem dalej rozoberat...
Marli vdaka za reakciu, ok beriem, nebudem dalej rozoberat...
Ja este doplnim ze danej pani na FB sa to nedalo komentovat ( a teda vyvratit jej ze je to blbost a fake ) nakolko mala bloknute komenty od "cudzich" ludi...a potom aj tie komentare pod tym videom tak vyzerali
zdroj: https://topstar.noviny.sk/kralovska-rodina/666562-kralovna-ohromila-stedrou-pomocou-ukrajine-jej-poznamka-o-putinovi-je-nezabudnutelna
🔓 : https://dennikn.sk/2755583/newsfilter-v-den-ked-rusko-vyhlasilo-slovensko-za-nepriatela-ficov-blaha-rozpraval-o-malom-mnozstvo-mrtvych-ukrajincov/?cst=e2d14506a47a4746de4c98ff72074105c1f1bfd7
kam sme to dospeli ....
Vyzerá to, že dobrí sú iba v bombardovaní panelákov a šírení propagandy, že to robia ukrajinskí nacionalisti.
https://blisty.cz/art/107278-je-ruske-letectvo-skutecne-neschopne-provadet-komplexni-letecke-operace.html
Kto podľa ruskej propagandy vraždí civilistov:
https://iz.ru/1302081/2022-03-07/zhiteli-mariupolia-popali-pod-obstrel-v-gumanitarnom-koridore
Co konkretne povedal? Ze Cesko ma vyssiu spotrebu ruskeho plynu ako Nemecko? To je samozrejme totalny nezmysel. Mohol tak maximalne porovnavat zavislost a povedat ze rusky plyn ma vacsi podiel na celkovej spotrebe v Cesku ako v Nemecku, to moze byt realne.
Ty si ale napisal ze "CZ su najvacsi odberatel plynu v EU" a to je blbost.
"Češi za rok 2019 spálili 8,56 miliardy kubických metrů zemního plynu. Téměř všechen plyn dovezlo Česko z Ruska."
"In 2021, Germany imported 142 billion cubic metres (bcm) of gas..."
"ICIS analysis data for German supply showed that in December 2021 Russian pipeline gas accounted for 32%"
...uplne neporovnatelne cisla
Tak mě dnes napadlo že, kdyby rusáčci viděli Pulp Fiction tak by si ,,Z" jako znak nikdy nezvolili.
Práveže chytrí. Najvyšší kopec na slovensku je štít. Tak si našli taký, kde chodí lanovka.
keď táto vojna skončí dúfam,že rusákov vykopnú aj s konigsbergu.sú tam ako vred.
A takýchto chytrých ľudí je 40 percent voličov...
https://anchor.fm/patrick-zandl/episodes/43-Vlka-korupce--sankc-a-Green-Dealu-e1fa82k
Ukraine: Ctrl-Z