YouTube celosvetovo zablokoval kanály spojené s ruskými štátnymi médiami
YouTube celosvetovo zablokoval všetky kanály prepojené na ruské štátne médiá. Zdôvodnil to pravidlami, ktoré zakazujú obsah popierajúci či zľahčujúci dostatočne podložené informácie o násilných činoch.
Vlastníkom YouTube je americká spoločnosť Google zo skupiny Alphabet.
Prevádzkovateľ najväčšej svetovej platformy na zdieľanie videí už na začiatku tohto mesiaca kvôli situácii na Ukrajine zablokoval v Európe kanály spojené s ruskou televíziou RT a webom Sputnik. (youtube, čtk)
ja som zvedavý,kedy konečne vypnú toho smeráckeho hajzla súdruha Blahu
ten začal dávať také statusy,že sa dajú dočítať celé len z velkým sebazaprením-pritom je holý fakt,že bez FB by bol len jedna velká nula,nulá celá nič ...
ja som zvedavý,kedy konečne vypnú toho smeráckeho hajzla súdruha Blahu
ten začal dávať také statusy,že sa dajú dočítať celé len z velkým sebazaprením-pritom je holý fakt,že bez FB by bol len jedna velká nula,nulá celá nič ...
Presne tak. Nerozumiem, že to nejak nespravia. Už dávno mal byť vypnutý. Jeho by mal ale niekto vypnúť na ulici...
Chceli sme sa voľakedy zbaviť komáčov a Rusov a dnes sa robí pravý opak... Fuj
tam je problém,že ten ***** platí FB dosť velké platby,takže môže písať hocičo-smeroovce mu to žerú-no,hádam sa aj na neho voda varí-hrdina spoza klávesnice,vyzerá ako posraný potkan,dúfam že ho raz stretne niekto,kto musel ujsť z Ukrajiny ...
aktuálne na proteste:
Odborník na extrémizmus Daniel Milo vyzval ľudí, aby polícii nahlasovali ľudí, ktorí obhajujú Putinove vojnové zločiny alebo sa vyhrážajú ľuďom, ktorí sa zastávajú Ukrajiny. Na protivojnovom proteste sľúbil, že polícia sa tým bude zaoberať.
Hrdinovia za obrazovkami počítačov podľa neho veľmi rýchlo skrotnú, keď sa dostanú pred policajného vyšetrovateľa. „A ja vám garantujem, že mnohí z nich pred vyšetrovateľom skončia,“ povedal Milo. Dav skandoval „do basy“.
Som zvedavy, ako nam teraz Blaha vysvetli, ze Putin do Europy dovaza syrskych bojovnikov. A bude zaujimave sledovat, kolko z nich pojde smerom na Kyjev a kolko smerom na Vysne Nemecke.
Mna by zaujimalo, ak by sme tu mali hypoteticky situaciu ako na Donbase, ze kolko military polodementnych kretenov slavienskeho typu by sa u nas s radostou a zelenymi vlajkami pustilo do etnickych a narodnostnych cistiek, lebo by zrazu “mohli”.
Nemám žiadne ilúzie. Tiso, Hlinková garda, dotovanie posielania Židov do plynu, postoj "smrádeček, ale teplúčko", to všetko je v našej spoločnosti stále prítomné. Mená a menšiny sú iné, ale značná časť Slováčikov si rada udrie, keď beztrestne môže... O pár mesiacov tu bude taký pogrom na ukrajinských utečencov, že sa ešte budeme hanbiť, že žijeme na Slovensku...
Vidím že som nebol dobre pochopeny (alebo sa zle vyjadrujem… aj to je možné) … chlapci, z celého srdca odsudzujem každú vojnu či konflikt kde zomierajú ľudia .. čo robia Rusi na Ukrajine je cele zle, nepáči sa mi to a odsudzujem to … avšak vadí mi že svet rovnako nekrical keď zomierali ľudia v iných konfliktoch…. Ak by to bolo na mne, v sekunde by som zrušil všetky zbrane sveta okrem noža a sekery…. A za Ukrajinu sa moslim každý deň aby to skončilo a keď tam niekto potrebuje pomoc, kľudne tam pôjdem … pekný deň
Tuto ***** pesnicku ze ked svet nekrical inokedy ma aku hodnotu na situaciu a *****e Rusko?
Tak zacni od seba a napis kedy si co krical ty v minulosti.
Vies ze ta mam rad tak si nepritazuj alibisticky a retoricky lebo dalsia kava u mna bude cisty *****ng na celu Castu a antiwaxer a antiamericke obyvatelstvo tejto podkarpatskej dzedziny!
Vytešujeme sa v akom je "Červená armáda" rozklade, ale cez tri členské krajiny NATO preletel nepozorovane starý hrdzavý kus železa a spravil kráter na parkovisku v hlavnom meste. NATO síce dalo suché vyjadrenie, že o ňom vedeli, ale veríme tomu ako že Rusi nezaútočili na Ukrajinu. Nechcem si predstaviť čo by sa dialo, keby letel opačným smerom a pristál na Červenom námestí.
Je k tomu už nejaké seriózne stanovisko čo sa stalo?
Nakonec se ale ukázalo, že kráter vytvořil dron sovětské výroby
„Podle nám dostupných informací jde o letoun ruské výroby,“ řekl chorvatský premiér Andrej Plenković. „Není nám známo, zda byl majetkem ruské, nebo ukrajinské armády,“
Ale to sú všetko bulvárne informácie. By ma zaujímalo seriózne vysvetlenie. Lebo to mi rozum neberie. Mnoho náhod a "priaznivých" okolností. Alebo proste pozeráme moc amerických filmov a ruská armáda nie je jediná neschopná.
Nemyslím, že to bol úmysel, asi kvôli nejakej chybe uletel bez kontroly, po vyčerpaní paliva spadol, podľa krátera asi aj nejakú zbraň niesol,
ale nevyzerá to na cielenú činnosť.
Podľa wiki
On March 8, 2022, a Tu-141 reconnaissance drone was reported crashed in Ukraine.[3][4] On March 10th, 2022. during the 2022 Russian invasion of Ukraine, a Tu-141 crashed in front of a student campus in Zagreb, Croatia, over 550 kilometres (345 miles) from Ukraine,[5][6] after flying over Romania and Hungary.[7] There were no casualties. The Ukrainian Air Force, which according to The War Zone magazine is the only known operator of the vehicle, said that the drone did not belong to them.[8][9] The Russian Embassy in Zagreb stated that Russian forces have not had such drones in their arsenal since 1991, since the collapse of the Soviet Union.[10]
Oficiálne s nimi lietajú len Ukrajinci, ale takisto je známe, že Rusi za účelom odhalenia ukrajinskej protileteckej obrany posielajú ako návnady všelijaké rarohy na územie Ukrajiny. Takže obe varianty sú možné, ale vzhľadom na trajektóriu a to, že Rusi dnes strieľali hodne na západ, by som druhú možnosť bral ako pravdepodobnejšiu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
YouTube celosvetovo zablokoval kanály spojené s ruskými štátnymi médiami
YouTube celosvetovo zablokoval všetky kanály prepojené na ruské štátne médiá. Zdôvodnil to pravidlami, ktoré zakazujú obsah popierajúci či zľahčujúci dostatočne podložené informácie o násilných činoch.
Vlastníkom YouTube je americká spoločnosť Google zo skupiny Alphabet.
Prevádzkovateľ najväčšej svetovej platformy na zdieľanie videí už na začiatku tohto mesiaca kvôli situácii na Ukrajine zablokoval v Európe kanály spojené s ruskou televíziou RT a webom Sputnik. (youtube, čtk)
Už tretí generál z radov okupantov bol uvedený do stavu zdochnutý (nový význam písmena Z?) Len tak ďalej, sláva Ukrajine!
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10603179/Third-Russian-general-killed-Ukraine-eight-days-latest-blow-Vladimir-Putins-forces.html
Presne tak. Nerozumiem, že to nejak nespravia. Už dávno mal byť vypnutý. Jeho by mal ale niekto vypnúť na ulici...
Chceli sme sa voľakedy zbaviť komáčov a Rusov a dnes sa robí pravý opak... Fuj
Odborník na extrémizmus Daniel Milo vyzval ľudí, aby polícii nahlasovali ľudí, ktorí obhajujú Putinove vojnové zločiny alebo sa vyhrážajú ľuďom, ktorí sa zastávajú Ukrajiny. Na protivojnovom proteste sľúbil, že polícia sa tým bude zaoberať.
Hrdinovia za obrazovkami počítačov podľa neho veľmi rýchlo skrotnú, keď sa dostanú pred policajného vyšetrovateľa. „A ja vám garantujem, že mnohí z nich pred vyšetrovateľom skončia,“ povedal Milo. Dav skandoval „do basy“.
Ja som zvedavý kam letí 78831.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/charkov-rusko-valka-invaze-ukrajina.A220311_090820_zahranicni_remy
ty to s prehladom dávaš aj sám
Nemám žiadne ilúzie. Tiso, Hlinková garda, dotovanie posielania Židov do plynu, postoj "smrádeček, ale teplúčko", to všetko je v našej spoločnosti stále prítomné. Mená a menšiny sú iné, ale značná časť Slováčikov si rada udrie, keď beztrestne môže... O pár mesiacov tu bude taký pogrom na ukrajinských utečencov, že sa ešte budeme hanbiť, že žijeme na Slovensku...
Tuto ***** pesnicku ze ked svet nekrical inokedy ma aku hodnotu na situaciu a *****e Rusko?
Tak zacni od seba a napis kedy si co krical ty v minulosti.
Vies ze ta mam rad tak si nepritazuj alibisticky a retoricky lebo dalsia kava u mna bude cisty *****ng na celu Castu a antiwaxer a antiamericke obyvatelstvo tejto podkarpatskej dzedziny!
Je k tomu už nejaké seriózne stanovisko čo sa stalo?
„Podle nám dostupných informací jde o letoun ruské výroby,“ řekl chorvatský premiér Andrej Plenković. „Není nám známo, zda byl majetkem ruské, nebo ukrajinské armády,“
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/chorvatsko-dron-pad-vybuch-rusko-ukrajina-zabreh.A220311_131413_zahranicni_jhr
úplne štandardný ruský export
ale nevyzerá to na cielenú činnosť.
Podľa wiki
On March 8, 2022, a Tu-141 reconnaissance drone was reported crashed in Ukraine.[3][4] On March 10th, 2022. during the 2022 Russian invasion of Ukraine, a Tu-141 crashed in front of a student campus in Zagreb, Croatia, over 550 kilometres (345 miles) from Ukraine,[5][6] after flying over Romania and Hungary.[7] There were no casualties. The Ukrainian Air Force, which according to The War Zone magazine is the only known operator of the vehicle, said that the drone did not belong to them.[8][9] The Russian Embassy in Zagreb stated that Russian forces have not had such drones in their arsenal since 1991, since the collapse of the Soviet Union.[10]