Ukrajina by sa nemala vzdat nicoho. Dombas je najpriemyselnejsia cast Ukrajiny (otazne v akom stave teraz...). Krym strategicky z hladiska pristupu k moru a vojensky vdaka pristavu v Sevastopole. Mozno aj luda v okupovanej casti Donetska a Luhanska pochopili, ze s ruskom sa nevyhrava. Zaroven treba zotrvat na sankciach, co nasi europski "prizdisraci" asi nevydrzia. Rusko musi ekonomicky trpiet, aby si dalsich par desatroci nemohlo ziadnu vojnu dovolit. Hrozi sice, ze sa dostane do podrucia Ciny, ale stale bude rusko medzi nou a nami tvorit par tisic kilometrovy "naraznik". Ale to uz je iny pribeh.
Co sa tyka bezpecnostnych zaruk, to je k smiechu. Ukrajina sa musi spolahnut sama na seba, ako teraz. Staci, ze Rusko povie "jadrove zbrane" a z bezpecnostnych zaruk nezostane nic. Ukrajina moze zostat neutralna, ale potrebuje silnu vlastnu armadu.
Pokial nema vsetky filmy ktore kedy vysli v najvyssom moznom rozliseni tak mi to pride ako solidny nezmysel 🙈🙈🙈
Nehovoriac o cene… 20TB disk stoji cca 500€
Ak by mal doma 2000TB tak to znamena ze len do diskov (neratajuc ostatne potrebne komponenty) by musel vrazit 50,000€ 🤣
Mam silny pocit ze canopus zase trosku prehana…
18TB (EXOS18+WD GOLD) ma vysli 200€ rok dozadu priamo z CZ od distributora Lenova s 5r zarukou vsak teraz stoja take disky na amazone po 300€
ja som tie disky splatil uz ked som v 2014 tazil diskami BURSTCOIN, ale to v tej dobe niektori tahali kacera este, plotovalo sa to klasicky este cez graficku kartu,kym pawneri nevydali super softik na to,burst sa nasledne premenoval na signum https://blackpawn.com/tp/
zdielam skoro 15r cca 500TB na privatnych trackeroch ako su tl/redacted,trancetraffic,BTN,pedro,gazellegames,HDB,TS4,BCG atd atd
na torrentoch som realne od 2003 cca,inac som stale v FTP sieti razor,FTL apod scenovych grup
Zipsik nebola ziskova?stale je ziskova.Vies kedy vysla?vies ako rychlo sa naplotovali disky na 4och poriadnych strojoch 3990x s 4x2TB NVMe radi0 v HYPER ASUS karte ,ja ti to prezradim a ked si dost inteligentny,tak si vies zistit,kolko sa dalo vytazit za mesiac 1 taky stroj=12TiB,paci sa,rataj od genesisu
1000TiB sa myslim,ze dalo,neviem ci este da prenajat od google zadarmo inac
Ukrajina by sa nemala vzdat nicoho. Dombas je najpriemyselnejsia cast Ukrajiny (otazne v akom stave teraz...). Krym strategicky z hladiska pristupu k moru a vojensky vdaka pristavu v Sevastopole. Mozno aj luda v okupovanej casti Donetska a Luhanska pochopili, ze s ruskom sa nevyhrava. Zaroven treba zotrvat na sankciach, co nasi europski "prizdisraci" asi nevydrzia. Rusko musi ekonomicky trpiet, aby si dalsich par desatroci nemohlo ziadnu vojnu dovolit. Hrozi sice, ze sa dostane do podrucia Ciny, ale stale bude rusko medzi nou a nami tvorit par tisic kilometrovy "naraznik". Ale to uz je iny pribeh.
Co sa tyka bezpecnostnych zaruk, to je k smiechu. Ukrajina sa musi spolahnut sama na seba, ako teraz. Staci, ze Rusko povie "jadrove zbrane" a z bezpecnostnych zaruk nezostane nic. Ukrajina moze zostat neutralna, ale potrebuje silnu vlastnu armadu.
A keď im ostanú čo z toho? Niekoľko miliónov proruských obyvateľov a územie ktoré nepotrebujú. Rusi dotujú Krym 6 mld USD ročne. Význam má iba kvôli prístupu z Azovského mora. A to sa dá riešiť zmluvne aj keď bude patriť Rusku.
po tomto vsetkom si este stale myslis ze s rusmi sa da nieco riesit ZMLUVNE?
Absolútne súhlasím - Rusko nemôže naďalej zostať veľmocou.
Ja som dúfal že Ukrajinci ešte začnú oslobodzovať Krym a ohrozovať aj súčasné Ruské územie a Čínska armáda im príde na pomoc a teda ich vlastne obsadí.
Pomoc o ktorú Rusi žiadali sa predsa neodmieta.
Ruské jadrové, chemické, biologické zbrane MUSIA byť zlikvidované a peniaze ktoré boli zmrazené Ruským oligarchom budú použité na reparácie UA a EU.
Sankcie voči Rusom by mali samozrejme zostať čo bude vlastne znamenať že obchod zo svetom pôjde vlastne aj naďalej cez Čínu.
Zároveň si myslím že západný svet sa musí zbaviť "pohodlnosti" aby mohol byť rovnocenným partnerom Čine a teda aby vo svete zavládla dlhodobá rovnováha.
eCT81 sa tu registroval 8. 3. 2022, následne založil dve také viac-menej zbytočné témy, v ktorých má 8 príspevkov. No a potom šup ho do témy Politika, kde má kontinuálne za sebou zatiaľ 30 príspevkov.
[quote="@1828829"]tvl
Rusko uvedlo, že návrhy mírové smlouvy mezi Kyjevem a Moskvou pokročily dost na to, aby o nich mohli jednat přímo prezidenti obou zemí Volodymyr Zelenskyj a Vladimir Putin, tvrdí šéf ukrajinské vyjednávací delegace Davyd Arachamija. Rusko podle něj akceptuje ukrajinské postoje s výjimkou postoje k otázce Krymu.
Krym je okrem ineho strategicky dolezity aj preto, lebo pri jeho pobrezi sa nachadzaju bohate loziska zemneho plynu. Daval som sem pred casom take video, ktore vysvetlovalo aj ekonomicke dovody putina pre obsadenie Krymu a invaziu do UA. Odhliadnuc od toho, ze sa absolutne preratal (skratka uveril svojej tupej propagande), tak musel obsadit Krym a "znicit" UA preto, lebo ruska tupa ekonomika je zavisla na peniazoch z exportu plynu a ropy. Ak by sa z UA stala demokraticka krajina orientovana na Zapad, tak by na UA postupne nabehli zapadne firmy ako napr. Shell, Total, alebo Exxon a zacali ten plyn tazit a exportovat na zapadne trhy (EU) a bol by velky potencial nahradenia ruskeho plynu ukrajinskym, co by znamenalo vyrazne obmedzenie prijmov ruska a min. recesiu ruskej tupej ekonomiky.
No ale kedze sa ten tupy rezim takto preratal, tak dosiahol recesiu a kolaps svojej ekonomiky ovela skor.
Ide o to, ake loziska sa budu vobec otvarat.
Zapad pojde postupne na masivne znizovanie spotreby energii a je mozne, ze aktualne loziska budu aj stacit a plynu bude vo svete v horizonte 5+ rokov nadbytok.
Pre Europu budu teraz klucove dopravne kapacity, zvysenie produkcie zelenej energie (to pomoze iba trochu) a znizovanie spotreby energie.
A cast vypadku docasne nahradime vlastnym uhlim a na Slovensku aj drevom.
Lékaři bez hranic: „S Tálibánem jsme nemocnici vyjednali, s NATO jsme to vyjednali, s jednotlivými bojůvkami ve východním Kongu jsme to vyjednali. Nevím ale, jestli to půjde vyjednat s Rusy, protože ti cíleně bombardují nemocnice. Bombardovali naše nemocnice v Sýrii i v Jemenu. V Sýrii nám zabili posledního místního pediatra, který v nemocnici zůstal“ https://plus.rozhlas.cz/trachta-z-lekaru-bez-hranic-misi-jsme-dohodli-i-s-talibanem-ale-s-rusy-cilene-8715520
Aj ukrajina, aj covid, su obrovske katastrofy. Jedna z veci, ktoru nam ale priniesli je zistenie, s akymi neskutocnymi hovedami tu v skutocnosti zijeme. Ja som bol vzdy v tom, ze ti ludia su len zmäteni, niekto v zivote ublizil, nasadil parohy, tak su zatrpknuti a zakomplexovani. V skutocnosti su to ale normalne zli ludia, ktori praju smrt a utrpenie nevinnym ludom, v lepsom pripade ten len obhajuju a bagetelizuju. Je mimoriadne dolezite, aby prispevky tychto ludi po socialnych sietach aj diskusiach mimo, boli neustale nahlasovane. Ak ma ich konanie znamky trestneho cinu, tak aj policii. Zaroven je ziaduce aby tito ludia nezastavali ziadne dolezite miesta v spolocnosti a nemali ani na starost deti a mladez. Takisto je dolezite, aby lenivi ludia, ktori maju velku pohodicku a spravidla nechodia volit, aby volit v najblizsich volbach isli. Resp aby sme ich my k tomu dokopali. Rovnako ako ked fica, rusosexualov a neonacistov kopli do guli v poslednych komunalnych, parlamentnych a v dvoch poslednych prezidentskych volbach. Inak - rychlejsie nez precitneme z nasej bubliny - sa tu nebude dat zit a vychovavat deti.
Morálna vojna na morálne chudobnom Slovensku práve prebieha...a žiaľ slušný ľudia, ktorý ešte majú to správne morálne nastavenie ťahajú za kratší koniec. Je mi z toho smutno, keď slovač obhajuje Putina.
Ber to pozitivne. Pred tym, ako to napadol putin Ukrajinu, tak tu bolo este o cosi viac rusosexualov. Niektori z nich nastastie precitlo. Aj ked ti, co ostali, prerazili nove dno a este radikalizovali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
daj recept.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pokial nema vsetky filmy ktore kedy vysli v najvyssom moznom rozliseni tak mi to pride ako solidny nezmysel 🙈🙈🙈
Nehovoriac o cene… 20TB disk stoji cca 500€
Ak by mal doma 2000TB tak to znamena ze len do diskov (neratajuc ostatne potrebne komponenty) by musel vrazit 50,000€ 🤣
Mam silny pocit ze canopus zase trosku prehana…
ja som tie disky splatil uz ked som v 2014 tazil diskami BURSTCOIN, ale to v tej dobe niektori tahali kacera este, plotovalo sa to klasicky este cez graficku kartu,kym pawneri nevydali super softik na to,burst sa nasledne premenoval na signum
https://blackpawn.com/tp/
zdielam skoro 15r cca 500TB na privatnych trackeroch ako su tl/redacted,trancetraffic,BTN,pedro,gazellegames,HDB,TS4,BCG atd atd
na torrentoch som realne od 2003 cca,inac som stale v FTP sieti razor,FTL apod scenovych grup
https://hdvinnie.github.io/Private-Trackers-Spreadsheet/
sa zobudte uz niektori
skorpion Donbas nie Dombas
Zipsik nebola ziskova?stale je ziskova.Vies kedy vysla?vies ako rychlo sa naplotovali disky na 4och poriadnych strojoch 3990x s 4x2TB NVMe radi0 v HYPER ASUS karte ,ja ti to prezradim a ked si dost inteligentny,tak si vies zistit,kolko sa dalo vytazit za mesiac
1000TiB sa myslim,ze dalo,neviem ci este da prenajat od google zadarmo inac
po tomto vsetkom si este stale myslis ze s rusmi sa da nieco riesit ZMLUVNE?
Ja som dúfal že Ukrajinci ešte začnú oslobodzovať Krym a ohrozovať aj súčasné Ruské územie a Čínska armáda im príde na pomoc a teda ich vlastne obsadí.
Pomoc o ktorú Rusi žiadali sa predsa neodmieta.
Ruské jadrové, chemické, biologické zbrane MUSIA byť zlikvidované a peniaze ktoré boli zmrazené Ruským oligarchom budú použité na reparácie UA a EU.
Sankcie voči Rusom by mali samozrejme zostať čo bude vlastne znamenať že obchod zo svetom pôjde vlastne aj naďalej cez Čínu.
Zároveň si myslím že západný svet sa musí zbaviť "pohodlnosti" aby mohol byť rovnocenným partnerom Čine a teda aby vo svete zavládla dlhodobá rovnováha.
Račianska 45, 831 02 Bratislava
Chodit za mnou nemusis, pridem ja, ale najprv mi nieco pekne napis :-*
Rusko uvedlo, že návrhy mírové smlouvy mezi Kyjevem a Moskvou pokročily dost na to, aby o nich mohli jednat přímo prezidenti obou zemí Volodymyr Zelenskyj a Vladimir Putin, tvrdí šéf ukrajinské vyjednávací delegace Davyd Arachamija. Rusko podle něj akceptuje ukrajinské postoje s výjimkou postoje k otázce Krymu.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-diplomacie-mirove-jednani.A220402_210209_zahranicni_jskr
už je všetko inak-ja neverím,že Putler si niekedy sadne zo Zelenským k jednému stolu,jedine že by ten stôl mal 100 metrov:
Rusko dementovalo prohlášení Kyjeva, nesouhlasí s vyjednáváním prezidentů
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-diplomacie-mirove-jednani.A220402_210209_zahranicni_jskr
No ale kedze sa ten tupy rezim takto preratal, tak dosiahol recesiu a kolaps svojej ekonomiky ovela skor.
Zapad pojde postupne na masivne znizovanie spotreby energii a je mozne, ze aktualne loziska budu aj stacit a plynu bude vo svete v horizonte 5+ rokov nadbytok.
Pre Europu budu teraz klucove dopravne kapacity, zvysenie produkcie zelenej energie (to pomoze iba trochu) a znizovanie spotreby energie.
A cast vypadku docasne nahradime vlastnym uhlim a na Slovensku aj drevom.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/buca-ukrajina-valka-rusko-srebrenica.A220403_090724_zahranicni_pukk/foto
+ Zitomir
https://twitter.com/markito0171/status/1510555250645684225?s=20&t=GsW8DDM5Hlxxrh0_21edkg
https://plus.rozhlas.cz/trachta-z-lekaru-bez-hranic-misi-jsme-dohodli-i-s-talibanem-ale-s-rusy-cilene-8715520
Zatial.