Kristina nemusi uvadzat zdroj, pretoze je to znama informacia
To, ze US army ma problem naplnit svoje kvoty je zname uz od roku 2021.
Faktory preco je to tak su jasne...kedysi nebol problem naplnit stavy, pretoze v US vladla chudoba a naborari nabehli pred obchodne centrum, kde odchytili particku povalujucich sa cernochov a mali za chvilu napneny stav.
Niektori chalani si radsej vybrali armadu ako zivot na ulici v gangu, kde im siel plat, zaosatili ich, dali im najest a este aj nieco precestovali ak sa postastilo.
Lenze situacia sa zmenila...v USA je 3.6% nezamestnanost (<50 rokov) a sluzba v armade je oproti civilnemu sektoru nezaujimava, pretoze plat tam ide dost ubohy (20-30k$/rocne) a na fuskach si dokazu zarobit minimalne tolko a este mozu aj flamovat...no komu by sa chcelo za takehoto stavu liezt do armady?
Tych faktorov je viacej, napriklad podla Gen. Joseph Martin, co je zastupca velitela personalistiky v US army povedal, ze len 23% ludi zo vzorky 17-24 rokov splna podmienky pre vstup do armady.
Otazka je, ci si mladi amici taki mentosi, ci su taki tucni alebo ma US army prilis prisne podmienky pre vstup do nej;o)?
Sluzba v armade je celosvetovy problem, problem so stavmi maju aj v CZ, na K a verim, ze keby nebola vojna povinna v RU tak aj u nich.
flegko Ja tomu rozumiem. Podobné je to aj v športe. Nie všetci sú ochotní "vystúpiť zo svojej komfortnej zóny" tak ako v minulosti. Väčšina ľudí na západe žije v blahobyte a hlavne konzume. Samozrejme nezabudnú nadávať a sťažovať sa ako im je "ťažko". Nepripúšťajú si, že ich rodičia a starí rodičia vyrastali a boli šťastní v podmienkach, ktoré si teraz ani nevedia predstaviť. Bez fastfúdov, nákupných centier, plných nákupných košíkov, dokonca televízora, telefónu, internetu, auta (niektoré rodiny majú aj 3). S jednou skriňou na "konfekčné" oblečenie a dvoma pármi topánok, ... Viď súčasné "zhrozenie sa" a "protesty" na odporúčané zníženie kúrenia z "trenírkovej" teploty na 19°C. Ja mám na svojej chalupe v súčasnosti takto a 19 mám keď začnem kúriť. A inak to o takomto čase nebolo ani pred rokom a ani pred 10timi rokmi.
Aj napriek tomu, že tie info nespochybňujem, je vždy lepšie/dôveryhodnejšie uvádzať aj zdroj a nie iba "copy-paste" časť článku.
S tým uvádzaním pôvodu informácie súhlas, ale v tom vyššie spomenutom prípade to bez zdroja aj s jeho uvedením bola stále úplne rovnaká off-topic hovadina (lebo oproti verbovaniu odsúdených vrahov a násilníkov je to stále celkom iná úroveň problému). Korunu tomu nasadili tí republikáni na záver, keďže vzhľadom na korona bilanciu USA by človek rozumnejší nápad ledva s lampášom našiel ...
Ono je to s tymi zdrojmi tazke...napriklad tu situaciu ako zverbovali tych mladych cernochcov mam z nejakeho dokumentu asi od Moora, ktory som videl pred rokmi, ale hladanie co to bolo, kde to bolo a ako to bolo by mi zabralo par desiatok minut.
Navyse sprava o nedostatku personalu v US army je naozaj lahko dohladatelna a ked si pozries aj vysledky z Googla tak clanky o tom sa zacali uz v roku 2020...takze ziadna bombasticka novinka.
To, ze v CR a v SR armade je nedostatok ludi je tiez vseobecne znamy fakt a za posledne roky som cital XY clankov o tom ako chce armada spravit hento a toto, aby bola pritalzivejsia pre mladych ludi a pod.
Keby mam dolozit kazdy svoj vyrok odkazom na zdroj tak mi to zaberie strasne vela casu, nehovoriac o tom, ze kopec veci mam vo svojej hlave, ale uz nedohladam odkial to mam a viem tak uviest zdroj.
Ale vo vseobecnosti s tebou suhlasim....hlavne novinari by mali uvadzat svoje zdroje.
Ono je to s tymi zdrojmi tazke...napriklad tu situaciu ako zverbovali tych mladych cernochcov mam z nejakeho dokumentu asi od Moora, ktory som videl pred rokmi, ale hladanie co to bolo, kde to bolo a ako to bolo by mi zabralo par desiatok minut.
Navyse sprava o nedostatku personalu v US army je naozaj lahko dohladatelna a ked si pozries aj vysledky z Googla tak clanky o tom sa zacali uz v roku 2020...takze ziadna bombasticka novinka.
To, ze v CR a v SR armade je nedostatok ludi je tiez vseobecne znamy fakt a za posledne roky som cital XY clankov o tom ako chce armada spravit hento a toto, aby bola pritalzivejsia pre mladych ludi a pod.
Keby mam dolozit kazdy svoj vyrok odkazom na zdroj tak mi to zaberie strasne vela casu, nehovoriac o tom, ze kopec veci mam vo svojej hlave, ale uz nedohladam odkial to mam a viem tak uviest zdroj.
Ale vo vseobecnosti s tebou suhlasim....hlavne novinari by mali uvadzat svoje zdroje.
Chápem, že uvádzať zdroj keď niečo píšeš vlastnými slovami a z vlastného presvedčenia nie je jednoduché. Ale reagovala som na vyslovene "copy-paste" príspevok. Takže odniekiaľ ho dotyčný musel vykopírovať. neverím, že ho mal uložený vo svojom zariadení ako vlastný "elaborát" v angličtine
Nice
"Rusi dlhodobo fungujú na zastaranom vybavení, nerešpektujú moderné prvky vedenia a riadenia. Jediné, čo u nich funguje, je marketing, ktorý nás roky presviedčal o tom, že ruská armáda je druhá najsilnejšia na svete. Teraz to vyzerá, že je ich armáda druhá najsilnejšia na Ukrajine."
Osvobozený kostel v Izjumu. Russáci jej používali jako kasárna... Nic jim není svatý (a to doslova) a každej, kdo jim fandí, je stejný hovado jako oni. Hezkou neděli. https://twitter.com/DarPutinovi/status/1571516305538269184
ešte pridám jeden taký trochu ostrejší komentár pod tweetom:
V současné chvíli jakékoliv hájení Ruska, jakékoliv ospravedlňování jejich činů, není a není - a opakuji znovu pro čuráky NENÍ - jiný názor a nemá to nic společného se svobodou slova. Znamená to jen a pouze že dotyčný je ***** vypatlaná píča podporující nácky a vrahy.
Dnes som radsej politiku vynechal, pretoze ked mi manzelka oznamila, ze tam bude recnit Fico stratil som chut sledovat to.
Predpokladam, ze spustil svoj srackomet na plne obratky ako vzdy a este stale je za to, ze UA nemame nic posielat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, ze US army ma problem naplnit svoje kvoty je zname uz od roku 2021.
Faktory preco je to tak su jasne...kedysi nebol problem naplnit stavy, pretoze v US vladla chudoba a naborari nabehli pred obchodne centrum, kde odchytili particku povalujucich sa cernochov a mali za chvilu napneny stav.
Niektori chalani si radsej vybrali armadu ako zivot na ulici v gangu, kde im siel plat, zaosatili ich, dali im najest a este aj nieco precestovali ak sa postastilo.
Lenze situacia sa zmenila...v USA je 3.6% nezamestnanost (<50 rokov) a sluzba v armade je oproti civilnemu sektoru nezaujimava, pretoze plat tam ide dost ubohy (20-30k$/rocne) a na fuskach si dokazu zarobit minimalne tolko a este mozu aj flamovat...no komu by sa chcelo za takehoto stavu liezt do armady?
Tych faktorov je viacej, napriklad podla Gen. Joseph Martin, co je zastupca velitela personalistiky v US army povedal, ze len 23% ludi zo vzorky 17-24 rokov splna podmienky pre vstup do armady.
Otazka je, ci si mladi amici taki mentosi, ci su taki tucni alebo ma US army prilis prisne podmienky pre vstup do nej;o)?
Sluzba v armade je celosvetovy problem, problem so stavmi maju aj v CZ, na K a verim, ze keby nebola vojna povinna v RU tak aj u nich.
Aj napriek tomu, že tie info nespochybňujem, je vždy lepšie/dôveryhodnejšie uvádzať aj zdroj a nie iba "copy-paste" časť článku.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Baku%E2%80%93Tbilisi%E2%80%93Ceyhan_pipeline
Chápem, že uvádzať zdroj keď niečo píšeš vlastnými slovami a z vlastného presvedčenia nie je jednoduché. Ale reagovala som na vyslovene "copy-paste" príspevok. Takže odniekiaľ ho dotyčný musel vykopírovať. neverím, že ho mal uložený vo svojom zariadení ako vlastný "elaborát" v angličtine
Nice
"Rusi dlhodobo fungujú na zastaranom vybavení, nerešpektujú moderné prvky vedenia a riadenia. Jediné, čo u nich funguje, je marketing, ktorý nás roky presviedčal o tom, že ruská armáda je druhá najsilnejšia na svete. Teraz to vyzerá, že je ich armáda druhá najsilnejšia na Ukrajine."
ďakujeme a posielame kľúčenku.
https://t.me/eastblade/4244
https://www.youtube.com/channel/UC0ZyGHYpxTJNXv1_hBTJzDw/community?lb=Ugkx8_drwMySZh1L6G6Dtnf7b1Fxwuo8g3WR
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1571516305538269184
ešte pridám jeden taký trochu ostrejší komentár pod tweetom:
V současné chvíli jakékoliv hájení Ruska, jakékoliv ospravedlňování jejich činů, není a není - a opakuji znovu pro čuráky NENÍ - jiný názor a nemá to nic společného se svobodou slova. Znamená to jen a pouze že dotyčný je ***** vypatlaná píča podporující nácky a vrahy.
Reakce
@honzabartosek
na nápad
@SPD_oficialni
jet do ruSSka poklonit se vrahovi a škemrat tam o nižší cenu plynu:
https://mobile.twitter.com/Ovarisimus/status/1571455088232734720
To bude vtedy, keď ľudstvo vymrie.
Predpokladam, ze spustil svoj srackomet na plne obratky ako vzdy a este stale je za to, ze UA nemame nic posielat.