:D Mobilizovaní Rusi prišli do ubytovní. Žena im oznamuje...
"Potom ženská prízvukuje, že vojaci si musia zabezpečiť na vlastné náklady lieky a obväzový materiál, hlavne peroxid vodíka, vatové tampóny, niečo proti hnačke. Na šokované pohľady regrútov doplní, že keď nato nemajú, nech im to kúpia rodinní príslušníci alebo nech vybrakujú autolekárničky (!). Jeden z vojakov dokonca nevie, načo má mať vatové tampóny (asi preto, že mu to hovorila ženská, takže si to vizualizoval inak)."
Ale Rusko je stále formálne demokratický právny štát. Mobilizácia musí byť vykonaná v súlade s platnými zákonmi Ruskej Federácie. Každý OBČAN má brannú povinnosť a môže byť povolaný do armády, tak ako v Rusku aj na Slovensku. Nie rezident, turista, športovec. Všetko má formálnu stránku a Rusko má stále bilaterálne vzťahy.
Prečo by preboha mobilizovali cudzincov , majú dosť vlastných na porážku.
Demokraticky zakony Napis to pls mucenym ukrajincom. Alebo aj tym, ktorych do muciarni nezavreli, ale odvadzaju ich bojovat za russko. Lebo si zmysleli, ze odteraz je to uzemie russka a oni su uz rusi, na ktorych sa vztahuje branna povinnost.
A AFU sa nebrani napadnutiu, ale utoci na uzemie maticky russi
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
to neznamena ze trepe hluposti...... ste si to video ani len nepozreli (podla reakcie kolko ma video a kedy ste reagovali) ..... toto mi vadi....ludia riesia nie co clovek hovori ale kto to hovori ..... zasa mam na 1/2 roka pokoj od tejto temy
ale .... bodaj by v tom videu trepal lebo inak neviem neviem
Tak dnes som si v ramci vnutorneho masochizmu vypocul dva skvosty: Alexander Dugin Velka valka kontinentu a fundovany nazor Holjencika na energie. Neskryvam, ze si podvecer ulejem, ale drogy, ktore uzivaju obaja pani som este nezohnal. Priznavam, ze Dugin je ina stratosfera, no Holjencik trepe dve na tri asi ako BlaBlaha. A prosim, neskusajte to na mna, ze jeho IQ je vysoke a on to len hra...
drahá nevesta spolu z protikorupčným hnutím Olajno dnes takto (status na FB):
Tak nam opat najlepsi Igorkov kamko Borisko a jeho strana nepodporili uoravu paragrafu 363. Pridali sa k nim aj dvaja ex-olanaci...
Ale veď Kollar robi len to, čo robí od narodenia. Vždy bol vagabund. Psychopat je ten, kto mu to umožňuje. On dovolil dosadiť vekslákovi Maroša363 za GP, aj keď už vtedy sa vedelo, čo je zač. Aj terajší minister spravodlivosti nevidí dôvod rušiť 363. Kto ho nominoval? Kto riadi túto koalíciu a ovláda ovláda nesvojprávneho premiéra? V tomto je vekslák naozaj nevinne. Robí len svoju prácu. A robí ju dobre. Všetci jeho kumpáni sú v base, alebo mŕtvi. On je predseda parlamentu.
Tak dnes som si v ramci vnutorneho masochizmu vypocul dva skvosty: Alexander Dugin Velka valka kontinentu a fundovany nazor Holjencika na energie. Neskryvam, ze si podvecer ulejem, ale drogy, ktore uzivaju obaja pani som este nezohnal. Priznavam, ze Dugin je ina stratosfera, no Holjencik trepe dve na tri asi ako BlaBlaha. A prosim, neskusajte to na mna, ze jeho IQ je vysoke a on to len hra...
Ja som to veru nezvladol dokukat 🤣 a veru flaska vinka potom padla k veceri 🤣🙈
A co to ma zmenit na mojom nazore, ze ani v UA nie je vsetko ruzove a dokonca je to tam obcas rovnako hrozne ako v RU armade? Ze na zaciatku vladol chaos a prisli o kopec vojakov uplne zbytocne vdaka blbej logistike a chybam velenia?
UA armada bola pred vojnou kusok lepsia ako RU naprotivok, ale na rozdiel od tej ruskej sa vyrazne viac poucila z chyb a napravuje ich, co povazujem za podstatny rozdiel medzi nimi v sucasnosti.
Ale nerobme si iluzie a nepodliehajme propagande. UA robi sikovne, ze sa zverejnuje len to, co sa im hodi. Maju za to prisne postihy po tych par aferach, ked utrpeli silen straty po zverejneni niektorych videi na socfialnych sietach.
Vsade sa pise len o ruskych stratach a o tom ako sa Ukrajincom dari.
Ale stale sa da najst dost cerstvych sprav a videi o tom ako aj UA armada straca techniku, ci zivu silu. Za posledny tyzden som videl niekolko videi o znicenych tankoch, ci BVP, ktore zverejnili rusaci. Tazko povedat, ci su uplne cerstve, ale to si vacsinou nevieme overit ani pri tych ukrajinskych.
Nepodliehajme privelkemu optimizmu, pretoze o tom, co sa deje na fronte mame defacto info len z jednej strany.
P.S. Dnes v noci vyslo nove video a uspesnom zasahu KA-52 voci ukrajinskej obrnenej technike.
v tom Holjencikovom videu na začiatku padla podstatná informácia o "burze energií" Otázka teda je, môžeme len tak opustiť burzu a nakupovať energie priamo, alebo nemôžeme .... zvyšok je nepodstatný a je jedno kto to hovoril kde to hovoril a ani som to ďalej už nepozeral
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Potom ženská prízvukuje, že vojaci si musia zabezpečiť na vlastné náklady lieky a obväzový materiál, hlavne peroxid vodíka, vatové tampóny, niečo proti hnačke. Na šokované pohľady regrútov doplní, že keď nato nemajú, nech im to kúpia rodinní príslušníci alebo nech vybrakujú autolekárničky (!). Jeden z vojakov dokonca nevie, načo má mať vatové tampóny (asi preto, že mu to hovorila ženská, takže si to vizualizoval inak)."
citat z dalsieho blogu:
https://blog.sme.sk/valchar/politika/mohylizacia-ruskych-brancov-presne-podla-planu
https://www.facebook.com/595657861/posts/%C4%8Dlov%C4%9Bku-je-t%C4%9Bch-rusk%C3%BDch-mobik%C5%AF-skoro-l%C3%ADto-tihle-nedostali-v%C3%BDcvik-jedinkr%C3%A1t-si-ne/10159524251722862/
Prečo by preboha mobilizovali cudzincov
Demokraticky
A AFU sa nebrani napadnutiu, ale utoci na uzemie maticky russi
https://twitter.com/alan_kooper/status/1574640301842505728/photo/1
https://www.energie-portal.sk/Dokument/holjencikovym-znalcom-hrozia-pokuty-a-zakaz-cinnosti-urso-im-vyplacal-desattisice-104182.aspx
https://www.topky.sk/cl/10/1606219/Mocny-uradnik--ktoreho-nikto-nepoznal--Holjencik-poriadne-zbohatol-a-skandaly-vzdy-prezil
https://dennikn.sk/blog/677497/kde-sa-skryva-jozef-holjencik/
https://e.dennikn.sk/664659/ma-na-konte-skandal-s-cenami-energii-dalej-o-nich-rozhoduje/
ale .... bodaj by v tom videu trepal lebo inak neviem neviem
Tak nam opat najlepsi Igorkov kamko Borisko a jeho strana nepodporili uoravu paragrafu 363. Pridali sa k nim aj dvaja ex-olanaci...
Ale veď Kollar robi len to, čo robí od narodenia. Vždy bol vagabund. Psychopat je ten, kto mu to umožňuje. On dovolil dosadiť vekslákovi Maroša363 za GP, aj keď už vtedy sa vedelo, čo je zač. Aj terajší minister spravodlivosti nevidí dôvod rušiť 363. Kto ho nominoval? Kto riadi túto koalíciu a ovláda ovláda nesvojprávneho premiéra? V tomto je vekslák naozaj nevinne. Robí len svoju prácu. A robí ju dobre. Všetci jeho kumpáni sú v base, alebo mŕtvi. On je predseda parlamentu.
https://twitter.com/Tendar/status/1574886058277347328/photo/2
Ja som to veru nezvladol dokukat 🤣 a veru flaska vinka potom padla k veceri 🤣🙈
A co to ma zmenit na mojom nazore, ze ani v UA nie je vsetko ruzove a dokonca je to tam obcas rovnako hrozne ako v RU armade? Ze na zaciatku vladol chaos a prisli o kopec vojakov uplne zbytocne vdaka blbej logistike a chybam velenia?
UA armada bola pred vojnou kusok lepsia ako RU naprotivok, ale na rozdiel od tej ruskej sa vyrazne viac poucila z chyb a napravuje ich, co povazujem za podstatny rozdiel medzi nimi v sucasnosti.
Ale nerobme si iluzie a nepodliehajme propagande. UA robi sikovne, ze sa zverejnuje len to, co sa im hodi. Maju za to prisne postihy po tych par aferach, ked utrpeli silen straty po zverejneni niektorych videi na socfialnych sietach.
Vsade sa pise len o ruskych stratach a o tom ako sa Ukrajincom dari.
Ale stale sa da najst dost cerstvych sprav a videi o tom ako aj UA armada straca techniku, ci zivu silu. Za posledny tyzden som videl niekolko videi o znicenych tankoch, ci BVP, ktore zverejnili rusaci. Tazko povedat, ci su uplne cerstve, ale to si vacsinou nevieme overit ani pri tych ukrajinskych.
Nepodliehajme privelkemu optimizmu, pretoze o tom, co sa deje na fronte mame defacto info len z jednej strany.
P.S. Dnes v noci vyslo nove video a uspesnom zasahu KA-52 voci ukrajinskej obrnenej technike.
https://twitter.com/NOELreports/status/1575019640300138496?cxt=HHwWgMDT5ZOBzNsrAAAA