Preco by mal mat nejaky double bicykel za tisicky eur a elektrikar Jozo za stovku? Treba nejaku viditelnu ruku statu, ktora by toto nejak korigovala.
Preco by mal chodit nejaky double na dovolenky do zahranicia a elektrikar Jozo maximalne do Malej Fatry? Treba nejaku viditelnu ruku statu, ktora by toto korigovala.
Nech sa nikto nema dobre a vsetci sa maju rovnako zle, az na vyvolenu vladnucu vrstvu. Potom nebude nikto nikomu zavidiet.
A mimochodom, dezolati nie su ti, ktori nedokazu vyuzit system kapitalizmu. To oznacenie je skor na zaklade ich svetonazoru a spravania sa v spolocnosti, nie podla vyplatnej pasky alebo znacky auta v garazi.
double toto skúsili na Kube,dopracovali to až tak ďaleko,že to dopadlo úplne na hovno-stručne:
kamoši tam boli minulý rok na taký akože auto trip po Kube-nejako sa im podarilo vopred prenajať auto a že teda idú krížom cez Kubu (nie do ofic.letovísk) ale výlučne po vidieku a mimo turistických centier-to čo zažili,sa skoro nedá veriť-šli teda tým autom,a auto občas potrebuje natankovať-prvá pumpa po ceste,benzín nemáme,nádrž skoro suchá,teraz čo? no asi po 5 hodinách vyšmelili benzín od miestneho spôsobom,že medzi ošarpanými domčekmi sa zjavila otrhaná postava,v každej ruke 5 litrový sklený pohár od uhoriek,v ňom čosi čo vyzeralo ako starý benzín-hurá,auto prešlo ďalších necelých 100 km,kde bola ďalšia pumpa,tam benzín mali.
ale zas problém,nebola elektrina,takže tankovať sa nedalo-po pár hodinách zasa prišla ďalšia postava z pohármi atď .
na pumpe boli aj záchody,ale nedali sa použiť-nebola voda,a a vlastne keď nebola voda,tak ani hajzlpapier-načo,ke´d sa nedalo spláchnuť.
V obchodoch,ak boli náhodou otvorené,nemali nič atď,atď ....
celý ten autotrip bolo velké dobrodružstvo,toto všetko dokázala skorigovať viditelná ruka štátu,všetci mali velké prd,nikto z velkými prsiamy nemal 100 x väčší plat ako Jožo elektrikár,ale ani tam nikto nemal karbónový bicykel za tisícky eur-pekne spravodlivo-raj na zemi. double ak po tomto túžiš a máš strach z PS,smelo choď do toho,tam žiadny nie sú
pri SNS by som rad opravil - to bola tiez oligarchisticko-mafianska trafika (vid Kvietik atd) vytvorena na objednavku pomocou napr TA3 s neprehliadnutelnym maskotom. Idea bola jednoducha - Danko ma tak nasrane v hlave, ze ludia nebudu schopni uverit, ze by dokazal nieco ukradnut. A ani nedokazal, na rozdiel od zberby z jeho uzadia, ktora sa vdaka jeho samolubosti dostala k lupeniu EU fondov. Ale to je pod rozlisovaciu uroven jeho volicov...
zase porovnavate moj bicykel s miliardami čo vlastní len pár ludí na svete. Sami vidíte,že to prerozdelenie je zlé , že ten kapitalizmus založený len na raste ničí planétu ,že sa peniazmi kazia medziludske vztahy a donekonečna to budete opakovat ako je to dobre . Ja som za aby sa šikovní ludia a star upy podporovali aby mali peniaze aby sa vyvíjali technologie zlepšujúce život ale niekde to musí mat hranicu. Ked Vám vyhovuje systém, že niekto zárába desattisícnásobne viac , kupuje si lety do vesmíru, megaluxusné jachty , buduje lyžiarské strediska v púšti , vlastní polovicu mesta, lieta súkromné lety a stále je to málo tak si kludne takýto systém podporujte ja určite toto podporovat nebudem. To čo Vám vadí je ale lavičiar čo si pár krát v roku zabicykluje a to nemá robit to je ozaj problém . A pamätajte čím viac táto nepomerná redistribucia príjmu bude viditeľnejšia tým viac tu bude strán ako Republika.
Zase si tu nahravas vlastny vesmir o tom, ako diskutujucim vadi laviciar co sa par krat v roku pobicykluje… nie nevadi, kazdy tu ma jeho a jeho bicyklovanie principialne vies kde… to co imho vadi su tie bludy co tu vypisujes
No ja som zvedavy na tu spasu co to Vase PS prinesie Ak sa dostane do vlady samozrejme. Zas sa tu Ti akoze uvedomeli snazia presadit,ze volit PS je jedina spravna,nedezolatska moznost.
Niesom dezolat,som ockovany 3 krat,som proukrajinsky a nikdy by som to nehodil mafii co tu vladla 12 rokov.Ale toto co tu Vy stvarate je skoro takisto radikalne ako volici Kotlebu
To znamena co?To je nejaka vseobecna tabulka na to ci ako?
Nieco take "demokraticke",ze vdaka "demokratom" to bude skoro rok co budeme bez riadne zvolenej vlady?
A pamätajte čím viac táto nepomerná redistribucia príjmu bude viditeľnejšia tým viac tu bude strán ako Republika.
O tom vôbec nepochybujem, akurát že to vôbec nie je podstatné. Podstatné je, či strany "ako Republika" konkrétne s distribúciou príjmov dokážu reálne urobiť niečo pozitívne - a keď si pozriem účinkovanie väčšiny ich čelných predstaviteľov pri gazdovaní v BBSK, tak človeka čo niečo také reálne očakáva na celonárodnej úrovni úplne bez výčitiek označím za dezoláta ...
Kradnut budu vsetci, tak ako doteraz ak nie viac. Je jedno kto tam sedi, kradne sa za kazdej vlady + PS este poschvaluje zvratenosti, ktore maju v programe.
To znamena co?To je nejaka vseobecna tabulka na to ci ako?
Nieco take "demokraticke",ze vdaka "demokratom" to bude skoro rok co budeme bez riadne zvolenej vlady?
Normálne spôsoby vládnutia sú proste normálne spôsoby vládnutia. Však nikto netvrdí, že PS sú spása, ale správajú sa normálne, nie ako burani v ruskej Dume. Proste, keď zapneš TV, tak sa tam objaví nejaký vládny politik, ktorý keď otvorí hubu, tak to bude dávať zmysel a bude to slušné. Ale to sa u nás nenosí, viď napr. prezidentka, ktorá podľa mňa nikdy nespravila nič čo by mohlo niekomu čo i len málo ublížiť a aj tak je kopa ľudí, čo ju nenávidí. Lebo Fico povedal...
Ani mne nie všetko po chuti, ale ak chcem ísť teda voliť, tak ja ako stredopravý volič veľmi na výber nemám... Aj keď dnes asi všetky strany majú mix ľavicový/pravicových tém...
No ale to ze to bude davat zmysel a bude to slusne Ti moze byt aj prd platne.
Vsetci urcite dobre vieme aki su politici vyborni herci.Ja mam pixi,kazdy nech si zvoli sam.Ale robit tu z PS nejaky sväty gral mi pride dost od veci
Ked uz teda trepem sprostosti tak si najdite cas na tento dokument je aj na youtube aj na netflixe. Mozno sa Vam oci otvoria ocom.to cele vlastne je. Otvoriť v novom oknethumb_up-3thumb_down
nerobil by som z PS svätý grál,ale vyzerá to tak,že okrem nich tam ako tak prijatelnú vidím jednu,max. dve ďalšie možnosti-čo z tým ?
a vôbec nie je na mieste strašenie,ako to tu PS zariadi po svojom,taký percentuálny výtlak nemá,aby si presadilo všetky svoje predstavy,takže klud,pohoda-podstatné je,aby to nezobral do rúk zasa Smer + Smer 2 + Republika + SNS , toho sa treba naozaj báť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preco by mal chodit nejaky double na dovolenky do zahranicia a elektrikar Jozo maximalne do Malej Fatry? Treba nejaku viditelnu ruku statu, ktora by toto korigovala.
Nech sa nikto nema dobre a vsetci sa maju rovnako zle, az na vyvolenu vladnucu vrstvu. Potom nebude nikto nikomu zavidiet.
A mimochodom, dezolati nie su ti, ktori nedokazu vyuzit system kapitalizmu. To oznacenie je skor na zaklade ich svetonazoru a spravania sa v spolocnosti, nie podla vyplatnej pasky alebo znacky auta v garazi.
kamoši tam boli minulý rok na taký akože auto trip po Kube-nejako sa im podarilo vopred prenajať auto a že teda idú krížom cez Kubu (nie do ofic.letovísk) ale výlučne po vidieku a mimo turistických centier-to čo zažili,sa skoro nedá veriť-šli teda tým autom,a auto občas potrebuje natankovať-prvá pumpa po ceste,benzín nemáme,nádrž skoro suchá,teraz čo? no asi po 5 hodinách vyšmelili benzín od miestneho spôsobom,že medzi ošarpanými domčekmi sa zjavila otrhaná postava,v každej ruke 5 litrový sklený pohár od uhoriek,v ňom čosi čo vyzeralo ako starý benzín-hurá,auto prešlo ďalších necelých 100 km,kde bola ďalšia pumpa,tam benzín mali.
ale zas problém,nebola elektrina,takže tankovať sa nedalo-po pár hodinách zasa prišla ďalšia postava z pohármi atď .
na pumpe boli aj záchody,ale nedali sa použiť-nebola voda,a a vlastne keď nebola voda,tak ani hajzlpapier-načo,ke´d sa nedalo spláchnuť.
V obchodoch,ak boli náhodou otvorené,nemali nič atď,atď ....
celý ten autotrip bolo velké dobrodružstvo,toto všetko dokázala skorigovať viditelná ruka štátu,všetci mali velké prd,nikto z velkými prsiamy nemal 100 x väčší plat ako Jožo elektrikár,ale ani tam nikto nemal karbónový bicykel za tisícky eur-pekne spravodlivo-raj na zemi.
double ak po tomto túžiš a máš strach z PS,smelo choď do toho,tam žiadny nie sú
pri SNS by som rad opravil - to bola tiez oligarchisticko-mafianska trafika (vid Kvietik atd) vytvorena na objednavku pomocou napr TA3 s neprehliadnutelnym maskotom. Idea bola jednoducha - Danko ma tak nasrane v hlave, ze ludia nebudu schopni uverit, ze by dokazal nieco ukradnut. A ani nedokazal, na rozdiel od zberby z jeho uzadia, ktora sa vdaka jeho samolubosti dostala k lupeniu EU fondov. Ale to je pod rozlisovaciu uroven jeho volicov...
https://twitter.com/JakubSzanto/status/1683354125839261697
Niesom dezolat,som ockovany 3 krat,som proukrajinsky a nikdy by som to nehodil mafii co tu vladla 12 rokov.Ale toto co tu Vy stvarate je skoro takisto radikalne ako volici Kotlebu
O tom vôbec nepochybujem, akurát že to vôbec nie je podstatné. Podstatné je, či strany "ako Republika" konkrétne s distribúciou príjmov dokážu reálne urobiť niečo pozitívne - a keď si pozriem účinkovanie väčšiny ich čelných predstaviteľov pri gazdovaní v BBSK, tak človeka čo niečo také reálne očakáva na celonárodnej úrovni úplne bez výčitiek označím za dezoláta ...
Normálne spôsoby vládnutia sú proste normálne spôsoby vládnutia. Však nikto netvrdí, že PS sú spása, ale správajú sa normálne, nie ako burani v ruskej Dume. Proste, keď zapneš TV, tak sa tam objaví nejaký vládny politik, ktorý keď otvorí hubu, tak to bude dávať zmysel a bude to slušné. Ale to sa u nás nenosí, viď napr. prezidentka, ktorá podľa mňa nikdy nespravila nič čo by mohlo niekomu čo i len málo ublížiť a aj tak je kopa ľudí, čo ju nenávidí. Lebo Fico povedal...
Ani mne nie všetko po chuti, ale ak chcem ísť teda voliť, tak ja ako stredopravý volič veľmi na výber nemám... Aj keď dnes asi všetky strany majú mix ľavicový/pravicových tém...
Vsetci urcite dobre vieme aki su politici vyborni herci.Ja mam pixi,kazdy nech si zvoli sam.Ale robit tu z PS nejaky sväty gral mi pride dost od veci
Otvoriť v novom okne thumb_up-3thumb_down
a vôbec nie je na mieste strašenie,ako to tu PS zariadi po svojom,taký percentuálny výtlak nemá,aby si presadilo všetky svoje predstavy,takže klud,pohoda-podstatné je,aby to nezobral do rúk zasa Smer + Smer 2 + Republika + SNS , toho sa treba naozaj báť