fiko nie je rusofil, len zistil, že orbánovský syndrom funguje aj u nás, tak to využil / zneužil pre svoj prospech.
Všetko čo robí je z vypočítavosti, nie z presvedčenia, on to berie ako remeslo a očividne princíp manipulácie časti obyvateľstva pochopil dostatočne.
Víťazstvo Fica, resp. kohokoľvek v súčasnej ekonomickej situácii nie je žiadnym víťazstvom. Keď nezačnú niečo robiť s ozdravením financií, tak im to aj tak celé padne na hlavu. Tam nie je žiadna ľahká cesta. Slovensko nie je Rusko. Tu už ľudia vedia čo je to sloboda v rámci EÚ, tu nemajú ako zavrieť hranice, kto by ich strážil? Ľudia sa tu stále majú relatívne dobre, takže ak by tu rapídne začala klesať životná úroveň, tak to ťažko budú vedieť ukočírovať. A k tomu budú samozrejme budú potrebovať pomoc EÚ. Nikto iný totiž nepomôže... môžu akurát tak koketovať s Ruskom...
V našej zaprdenej diere plnej smerákov to nakoniec dopadlo takto, čo som bol celkom prekvapený, lebo okrem mojej dcery tam boli možno dvaja mladí prvovoliči. Olano volili iba rómovia. Babky hlas, detkovia smer.
No može to skoncit tak, že sa budu zahmlievat, zatajovat či zlahčovat dáta stave ekonomiky, kto sa ozve bude "perzekvovaný". Za pár rokov Slovensko krachne a Fico a spol budu dávno preč. Take Rusko light.
Slovensko a voliči sú až na poslednom mieste, naprv sa bude riešiť polícia, špeciálna prokuratúra, súdy,
"naši ľudia" sú na prvom mieste, možno aj na kočnera dôjde....
Demokrati sa mali včas vzdať, aby ich hlasy dostala nejaká iná príčetná strana. Ale nevzdali sa, lebo podľa mňa chceli prémiu od štátu a tak vytvoriť základ svojho straníckeho rozpočtu. Irónia je, že majú 2,93%.
Oni to asi majú v krvi. Nehodili včas (vlani v lete) Matoviča cez palubu, aj keď jeho zlyhanie bolo už dlho zjavné. Karma udrela.
fiko nie je rusofil, len zistil, že orbánovský syndrom funguje aj u nás, tak to využil / zneužil pre svoj prospech.
Všetko čo robí je z vypočítavosti, nie z presvedčenia, on to berie ako remeslo a očividne princíp manipulácie časti obyvateľstva pochopil dostatočne.
Presne tak....on robí politiku takú, aby mu doma žrali z ruky a mohol beztrestne "podnikať". A ta jeho momentálna politika nemá nič spoločné s jeho presvedcenim a nebodaj sociálnym cítením. Je to smutné, že taká veľká časť obyvateľstva sa necha o-j-e-babrat
Chalani, ale fakt je ten, že okrem BA+SC+PK, Košíc, Skalice a zahraničných zvyšok slovenska sú sedláci. Nie úplne všetci (čiže nie aj vy, nemusíte sa urážať), ale v ostatných okresoch drtivá väčšina sú sedláci, je to proste tak.
Fico 530tisíc, Blaha 220tisíc krúžkov a exkrement zo SNS v parlamente? Panenko skákavá ...
Chalani, ale fakt je ten, že okrem BA+SC+PK, Košíc, Skalice a zahraničných zvyšok slovenska sú sedláci. Nie úplne všetci (čiže nie aj vy, nemusíte sa urážať), ale v ostatných okresoch drtivá väčšina sú sedláci, je to proste tak.
Fico 530tisíc, Blaha 220tisíc krúžkov a exkrement zo SNS v parlamente? Panenko skákavá ...
Ešte fiko ako tak, je to vychcanec, ale blaha je totálny ...., to číslo je brutálne,
ale predpokladám, že teraz ho fiko uviaže na reťaz, lebo plán je pumpovať EU.
Už som dnes počul "pouličnú klebetu" u nás na ulici, info pochádza od ľudí zo štátnej správy, čo sú s tým v styku (insider job/info), že sa ide 12miliárd deliť a naší ľudia sú hladní ...
Berte ako klebetu, čiže môže to byť fikcia (a nemusí)
Ja si myslím, že možno Pelle osobne by aj uvažoval o PS...mohla by to byť pre neho lepšia voľba, ale vlastní (Tomáš a spol.) ho uSMERnia.
A samozrejme PS + KDH vidím tiež ako dosť nepravdepodobné....
hmm, no vyzera ze to je skutocne aj o boji "mestania" vs "sedlaci" - okrem BA a KE, vyhralo PS aj v Presove, Trencine a dokonca aj v Ziline a Banskej Bystrici... dlhodoby trend je vymieranie dedin a stahovanie ludi do miest (ktore ludom trochu otvaraju oci), tak treba dufat ze tento trend bude pokracovat...
Ja si myslím, že možno Pelle osobne by aj uvažoval o PS...mohla by to byť pre neho lepšia voľba, ale vlastní (Tomáš a spol.) ho uSMERnia.
Pelle je podla mňa len nesvojprávna figúrka v Smere2,aj keby chcel ísť z PS,ostatný mu to nedovolia,sú tam Ficove ťažné kone-Saková,E.Tomáš atď ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"naši ľudia" sú na prvom mieste, možno aj na kočnera dôjde....
Oni to asi majú v krvi. Nehodili včas (vlani v lete) Matoviča cez palubu, aj keď jeho zlyhanie bolo už dlho zjavné. Karma udrela.
Presne tak....on robí politiku takú, aby mu doma žrali z ruky a mohol beztrestne "podnikať". A ta jeho momentálna politika nemá nič spoločné s jeho presvedcenim a nebodaj sociálnym cítením. Je to smutné, že taká veľká časť obyvateľstva sa necha o-j-e-babrat
Seems valid ... až siedmi sa pomýlili.
raz som tam opravoval defekt
🔓 : https://dennikn.sk/3600596/vlada-so-smerom-by-bola-pre-kdh-samovrazdou-hovori-miklosko-ps-ma-podla-neho-ponuknut-pellegrinimu-post-premiera/?cst=c64dc8de0776fef8e8f53a4da52edd16894080de7f36170099159851484efcc1
Ešte fiko ako tak, je to vychcanec, ale blaha je totálny ...., to číslo je brutálne,
ale predpokladám, že teraz ho fiko uviaže na reťaz, lebo plán je pumpovať EU.
Berte ako klebetu, čiže môže to byť fikcia (a nemusí)
Sľubovaných 500€ zjavne zabralo....
Pelle je podla mňa len nesvojprávna figúrka v Smere2,aj keby chcel ísť z PS,ostatný mu to nedovolia,sú tam Ficove ťažné kone-Saková,E.Tomáš atď ...