will SNS bralo hlasy republike, neviem naco by bol parlament bez SNS ale s republikou potom. Tiez neviem co Budaj zle uchytil, bol zasahovy tim co to riesil, tiez im dost vadi zonacia NP. Proste sa chytia vsetkeho kde sa da vybit nejaka kritika aby sa ukazali. Zvysni SNSaci proste dostanu teple miestecka na uradoch, statnych podnikoch atd. Pripadne poriesia nejaky tender. SNS ma v tom prax.
SNS dostala mozno o 17000 hlasov viac ako bolo treba na vstup do parlamentu.
Keby nebola tema medvede tak debilne uchytena Budajom, tak SNS v parlamente nie je.
...
Ked som na to upozornoval, tak som tu bol zvozeny. Dokonca som bol obvineny, ze ich chcem volit.
práve ma napadlo,čo na zoznam poslancov zvolených (prekrúžkovaných) do parlamentu za SNS hovorí členská základňa ? všetky teplé,dobre platené miestečka v NRSR obsadili podivné indivíduá,ktoré kpt.plgr A.Danko dosadil na kandidátku-členom SNS sa neušlo ani jedno-okrem Danka-no,to sa im asi nepáči-budú v strane SNS nejaké protesty,alebo sklopia uši
Tak tak.
Cez Holíč, Skalicu chodím dosť často a tu je/bol nespočet bilboardov + i autobusov, na ktorých sa škerí Danko s Čambalom (primátor Holíča a tuším "šestka" na kandidátke). Aj na prvej tlačovke, čo mala SNS, keď už boli viacmenej známe výsledky stál Čambala vedľa rečniaceho Danka a usmieval sa ako slniečko na hnoji. A zatiaľ ho pekne vyšachovali noví "členovia" strany
Vsak sa mohol s nimi spojit, myslim ze zaujem bol ale risko chcel ist sam. Tiez v tej jeho analyze odhaduje, ze volici tych stran by si isli volit a vybrali by si niekoho z toho jeho zoznamu. Co je pritiahnute za vlasy.
akonahle sa strany spoja, platia prisnejsie % aby sa dostali dnu.... matne si spominam.
ale to mohli vediet ze strany dzurinda a spol ani s pomocou viagry za vagon to proste nedaju. teraz kvoli ich ***** trpia vsetci.
heger je ako tortellini, taky slaby klon "precedu".
mladi slovenski "madari" zvysoka kadia na nejake narodnostne-madarske vyzvy. netreba im osobitne madarske strany.
miki je dost stary na to aby pochopil ze jeho "projekt" nebude mat vytlak.
proste cele to pripada ze im to zaplatili sd, aby rozstiepili pravicu...
Mas pravdu, zlyhali hned na starte aspon keby sa oni spojili ale ani oni to nedokazali. Druhej strane ale prepadlo odost viac hlasov (republika + kotleba)
Prepadlo. Republika mala 4,75%. Sme rodina 2,2%. Kotleba 0,9%. To mas skoro 8% prepadnutych hlasov pre "druhu" stranu.
A este k tomu spajaniu. Ak by isli do volieb ako koalicia viacerych stran, tak musia mat vyssi percentualny zisk. Ak ich ale len pripisu na kandidatku inej strany, staci 5%. Vid Danko a Tarabovci. Ak by vytvorili koaliciu SNS+Novy Zivot (ci ako sa ta Tarabova strana vola), museli by mat 7%.
práve ma napadlo,čo na zoznam poslancov zvolených (prekrúžkovaných) do parlamentu za SNS hovorí členská základňa ? všetky teplé,dobre platené miestečka v NRSR obsadili podivné indivíduá,ktoré kpt.plgr A.Danko dosadil na kandidátku-členom SNS sa neušlo ani jedno-okrem Danka-no,to sa im asi nepáči-budú v strane SNS nejaké protesty,alebo sklopia uši
Tým, čo sa sa dostali na kandidátke SNS sa rozdá jedno-dve ministerstvá, ale hlavne rôzne štátne funkcie a do parlamentu sa posunú SNSáci.
Okrem toho maju statny prispevok, to su miliony. Tarabovci nan nemaju narok, nie su clenovia SNS. Mozu ovladnut SNS ale nato potrebuju podporu clenov SNS.
som zvedavý,či si Smeráci trúfnu dať obvinenému Gašparovi alebo Kaliňákovi funkciu ministra-a ak áno,či ich pošle Čaputová z takou nomináciou do prdele
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby nebola tema medvede tak debilne uchytena Budajom, tak SNS v parlamente nie je.
...
Ked som na to upozornoval, tak som tu bol zvozeny. Dokonca som bol obvineny, ze ich chcem volit.
To je čistá kognitívna disonancia.
https://dennikn.sk/3490573/sef-zasahoveho-timu-brania-nam-odstranovat-problemove-medvede-a-ludia-preto-chcu-volit-radikalov/?ref=list
Tak tak.
Cez Holíč, Skalicu chodím dosť často a tu je/bol nespočet bilboardov + i autobusov, na ktorých sa škerí Danko s Čambalom (primátor Holíča a tuším "šestka" na kandidátke). Aj na prvej tlačovke, čo mala SNS, keď už boli viacmenej známe výsledky stál Čambala vedľa rečniaceho Danka a usmieval sa ako slniečko na hnoji. A zatiaľ ho pekne vyšachovali noví "členovia" strany
ale to mohli vediet ze strany dzurinda a spol ani s pomocou viagry za vagon to proste nedaju. teraz kvoli ich ***** trpia vsetci.
heger je ako tortellini, taky slaby klon "precedu".
mladi slovenski "madari" zvysoka kadia na nejake narodnostne-madarske vyzvy. netreba im osobitne madarske strany.
miki je dost stary na to aby pochopil ze jeho "projekt" nebude mat vytlak.
proste cele to pripada ze im to zaplatili sd, aby rozstiepili pravicu...
A este k tomu spajaniu. Ak by isli do volieb ako koalicia viacerych stran, tak musia mat vyssi percentualny zisk. Ak ich ale len pripisu na kandidatku inej strany, staci 5%. Vid Danko a Tarabovci. Ak by vytvorili koaliciu SNS+Novy Zivot (ci ako sa ta Tarabova strana vola), museli by mat 7%.
Tým, čo sa sa dostali na kandidátke SNS sa rozdá jedno-dve ministerstvá, ale hlavne rôzne štátne funkcie a do parlamentu sa posunú SNSáci.
napríklad na to, aby Smer neposkladal koalíciu. Pelle sa nie raz a aj počas volebnej noci jasne vyjadril že s Republikou nie.