[quote="@1977814"]Prepadlo. Republika mala 4,75%. Sme rodina 2,2%. Kotleba 0,9%. To mas skoro 8% prepadnutych hlasov pre "druhu" stranu.
Už rozumiem. ja som to inak myslel.
Som si spocital Huliakove preferencne hlasy (58 000) a celkove hlasy, co dostala SNS (166000). To je jedna tretina.
SNS dostala mozno o 17000 hlasov viac ako bolo treba na vstup do parlamentu.
Keby nebola tema medvede tak debilne uchytena Budajom, tak SNS v parlamente nie je.
Ano, hlasy by mohli ist aj k Republike ale ti ludia mohli ostat doma alebo to dat Smeru alebo hlasu.
Mohli sme mat parlament bez SNS.
Ked som na to upozornoval, tak som tu bol zvozeny. Dokonca som bol obvineny, ze ich chcem volit.
Tema medvede v obciach je dolezitou temou ne dedinach. Zial vela ludi potrebovalo volby aby to pochopili. A cast si to nepripusti vobec.
Coby keby, uz vestis jak Chmelar. Ale to jedine podstatne nespomenies - tupost toho volicskeho elektoratu. To je uplne ok, Budaj za to moze, medved za to moze, migrant za to moze, len nekonecne primitivny slovacik, co voli tie najobskurnejsie individua nemoze za nic...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Na tomto sa da demonstrovat to, ze ked chytis akykolvek hlasovaci listok do ruky, vzdy je to pole lajnami obsypane.
Plus minus kazde ***** rovnako.
Bol som posledny krat volit, uz to nema zmysel. Mafia a pijavice vzdy dosiahnu svoj ciel.
Som sa aj čudoval, že prečo nechodilo nič pozoruhodné na KDH pred voľbami, ale zrejme až teraz, keď teda odmietli vládnuť v podstatne s jednými aj s druhými sa to začne na nich sypať.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Cokupit zase predviedol svoju nekonecnu aroganciu.
Bezpecnost je v psychologii prvorada.
Je to pekne vidno na medvedoch (dedinsky problem) alebo na cirkuse okolo zastavky Zochova v BA (mestsky problem).
Politici maju riesit potreby svojich volicov. Ak sa citia ohrozeni a politik im povie ze je to vegetarian lozi len do kukurice, tak budu volit niekoho ineho.
Ale samozrejme riesit cestu na Zochovej, aby bolo bezpecnejsie, je spravne. Podla mna je to zbytocne. To bol jednorazovy exces a daleko lacnejsia by bola obcasna kontrola rychlosti.
Ale nedovolim si arogantne ako ty tvrdit, ze ti ludia, co to chcu, su hlupi.
Cokupit zase predviedol svoju nekonecnu aroganciu.
Je to pekne vidno na medvedoch (dedinsky problem) alebo na cirkuse okolo zastavky Zochova v BA (mestsky problem).
Politici maju riesit potreby svojich volicov. Ak sa citia ohrozeni a politik im povie ze je to vegetarian lozi len do kukurice, tak budu volit niekoho ineho.
Ale samozrejme riesit cestu na Zochovej, aby bolo bezpecnejsie, je spravne. Podla mna je to zbytocne. To bol jednorazovy exces a daleko lacnejsia by bola obcasna kontrola rychlosti.
Bezpecnostou sa zaoberam cely zivot, denno denne. To vsak vobec nie je to, o co vo volbach slo. Sam spominas psychologiu. A v nej je pes zakopany. V pocitoch, v emociach. S objektivnou bezpecnostou to nema absolutne nic spolocne.
Ked sa ti decko hodi o zem, ze sa boji tmy a bubaka pod postelou, mozes ho bud psychologicky upokojit, alebo ist zabijat bubakov... mozes hadat, co je spravne a efektivne... a ti volici o ktorych sa bavime su na tom este horsie nez to decko, lebo decko z toho vyrastie, zmudrie a precitne. A do toho ty povies, ze treba riesit potreby volicov... boh ochranuj krajinu pred takouto logikou...
Ako som predpokladal Fico neda Pelemu post premiera (jeho ego je privelke) a som zvedavy ako sa Pele zachova. Podla mna to zoberie tak, ci tak, ale toto bola taka mala sanca, ze sa nakoniec nedohodnu.
Aktuálne sa dobré riešenia nečrtajú....spojenie PS+Hlas+SAS+KDH je už samo o sebe dosť problematické, PS sa nemôže vzdať všetkého - postov aj programu.......a mať v tejto situálcii v opozícii Fica s Matovičom :rofl
Tiež to vidím na Smer+Hlas+SNS .....alternatívne možno KDH ešte cukne a vymení SNS....to je proste realita
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už rozumiem. ja som to inak myslel.
https://www.facebook.com/konzervativnydemokrat/posts/-ste-prekvapen%C3%AD-z-tej-r%C3%BDchlosti-a-z-toho-ako-%C4%BEahko-to-ide-r-fico-posklada%C5%A5ja-nie/846402630190754/
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/682856-bozski-podnikatelia-cirkvi-vykazuju-miliardovy-majetok-od-statu-aj-tak-ziadaju-peniaze-na-platy/
?? to asi niekto predcasne a nespravne cosi interpretoval? Vyzera, ze zatial sa ziadna banda nedala dokopy
Som si spocital Huliakove preferencne hlasy (58 000) a celkove hlasy, co dostala SNS (166000). To je jedna tretina.
SNS dostala mozno o 17000 hlasov viac ako bolo treba na vstup do parlamentu.
Keby nebola tema medvede tak debilne uchytena Budajom, tak SNS v parlamente nie je.
Ano, hlasy by mohli ist aj k Republike ale ti ludia mohli ostat doma alebo to dat Smeru alebo hlasu.
Mohli sme mat parlament bez SNS.
Ked som na to upozornoval, tak som tu bol zvozeny. Dokonca som bol obvineny, ze ich chcem volit.
Tema medvede v obciach je dolezitou temou ne dedinach. Zial vela ludi potrebovalo volby aby to pochopili. A cast si to nepripusti vobec.
Coby keby, uz vestis jak Chmelar. Ale to jedine podstatne nespomenies - tupost toho volicskeho elektoratu. To je uplne ok, Budaj za to moze, medved za to moze, migrant za to moze, len nekonecne primitivny slovacik, co voli tie najobskurnejsie individua nemoze za nic...
Plus minus kazde ***** rovnako.
Bol som posledny krat volit, uz to nema zmysel. Mafia a pijavice vzdy dosiahnu svoj ciel.
musim suhlasit.
Bezpecnostou sa zaoberam cely zivot, denno denne. To vsak vobec nie je to, o co vo volbach slo. Sam spominas psychologiu. A v nej je pes zakopany. V pocitoch, v emociach. S objektivnou bezpecnostou to nema absolutne nic spolocne.
Ked sa ti decko hodi o zem, ze sa boji tmy a bubaka pod postelou, mozes ho bud psychologicky upokojit, alebo ist zabijat bubakov... mozes hadat, co je spravne a efektivne... a ti volici o ktorych sa bavime su na tom este horsie nez to decko, lebo decko z toho vyrastie, zmudrie a precitne. A do toho ty povies, ze treba riesit potreby volicov... boh ochranuj krajinu pred takouto logikou...
https://www.aktuality.sk/clanok/863BdU3/michal-simecka-ponukol-petrovi-pellegrinimu-post-premiera-v-sas-chcu-aby-hlas-dostal-aj-rezort-vnutra/
treba to uz nechat smerakom nech si to vyzeru - prvykrat vladnut v recesii s prazdnou pokladnou
Tiež to vidím na Smer+Hlas+SNS .....alternatívne možno KDH ešte cukne a vymení SNS....to je proste realita
Tak toto je jasný Dankov coming out ..... na plnú hubu vykričať, že sa snaží dostať Ficovi do riti
treba to uz nechat smerakom nech si to vyzeru - prvykrat vladnut v recesii s prazdnou pokladnou
ano
ale co spravodlivost ?
Nemam slov na takeho ynteliagenta
ale co spravodlivost ?
aha, a ty si myslis ze Pelle premier a Sakova ministerka vnutra zaruci spravodlivost? To uz rovno moze vladnut Smer.