Toto je nahodou dobry test pre smer aj hlas, obzvlast teraz pred volbami som fakt zvedavy na ich reakciu.
Stavim sa ze retardankovci to s nimi vobec dopredu nekonzultovali, a fico aj pelle sa teraz drzia za hlavu, ze co zase ti mentalni atleti vymysleli
Jaroh - to podla mna vobec nie je take iste. Pelle chce byt pred volbami za chrumkaveho, nie za niekoho, kto podporuje rusko.
Ale vlastne uz ma neprekvapi nic, takze mozes mat pravdu.
myslim, ze v tomto ho stale podcenujeme, Fica zaujima iba moc a kasle na EU prachy, tak len aby sme neboli prekvapeni, ze ani tato paka s nim nepohne
Navyše netušíme:
- aké prachy pre akcionárov Smeru ležia potenciálne v Moskve, že ... možno menej, možno viac, ale určite sú jednoduchšie získateľné, než z EÚ s jej otravnou transparentnosťou;
- aké kompromaty na Fica a spol. v Moskve majú.
Trufam si povedat, ze Smer nema s russkymi peniazmi nic spolocne. Maju jednotlivo nakradnute miliardy a chcu zit na slobode a par mesiacov nazad to bolo u vysetrovatelov o fuz. To je vsetko.
Mordor financuje male strany urcene na destabilizaciu demokracie v normalnych statoch, my sa vieme destabilizovat aj bez cudzej pomoci.
Este doplnim:
- vies, preco bol Fico taky prekvapeny, ked Matovic zverejnil jeho stav uctov vo vyske 700 mil. v offshore?
- zlakol sa, ze mu druhu polovicu niekto udrbal...
Veď hej, všetko sú to iba naše reči pri pive.
Ale Blahové návštevy Moskvy zrejme neboli úplne nezištné a pamätám sa aj na cestu smeráckych poslancov súkromným lietadlo do Štrasburgu, keď bolo treba podporiť Ruzzko ... zo svojho to iste neplatili, i keď to tvrdili.
S tymto suhlasim. Smer historicky netrcal z ruskej prdele. Na dezole notu sa dali az po prehratych minulych volbach, lebo zistili, ze v tych vodach sa lahko lovi. Ved aj ich posledny prezidentsky kandidat bol Sefcovic, co je pomerne vyrazny EU politik.
No, tajné veci sú preto tajné, aby sa o nich nevedelo.
Ja by som vplyv Ruska na Smer úplne nepodceňoval. A ak nejaký vplyv je, tak to si píš, že ani Rusi ani Fico či akcionári Smeru o tom na internety nevypisujú Konieckoncom aj samotná dezolé scéna vznikla a žije s prispením Ruska ...
Samozrejme, ze nejaky vplyv tam je. Aj napojenie ich oligarchov na biznis v Rusku. Ale do poslednych volieb to bolo v ramci normy, okrem vytreteho Blahu, ktoreho zjavne ale aj v samotnom Smere povazuju za uzitocneho idiota. Dobry na spinavu robotu, pripadna na namestia, ale realnu vykonnu moc mu este nikdy nedali. Ved aj rokovania o obrannej zmluve s USA, proti ktorej potom tak ostro vystupovali, zacali oni. Radikalizacia prisla az s Matovicovou vladou, kedy sa chytali cohokolvek, aby ich to zachranilo pred basou.
Podla mna su to proste klasicki oportunisti s rozhadzanymi sietami na vsetky strany. Keby sa zacala od zajtra sirit myslienka plochej zeme po celom narode, tak pozajtra by Fico vyhlasil, ze len progresivny hlupak veri gulatej Zemi.
Presne tak,pre Fica a spol. je každý hlas dobrý-aj bezdomovec z platným OP má rovnakú váhu ako doktor CSc ...
Cielene lovia všade,kde sa dá,je im to jedno.Teraz im už fakt ide hlavne o jedno-beztrestnosť,preto si tú ohavnosť (trestný zákon) presadia za každú cenu-som veelmi zvedavý,či im ÚS klepne po prstoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemám ani najmenšiu pochybnosť o tom, že ten návrh vznikol v Moskve.
Koaličná SNS navrhne v parlamente obnoviť skupiny priateľstva s Ruskom a Bieloruskom.
Toto je nahodou dobry test pre smer aj hlas, obzvlast teraz pred volbami
Stavim sa ze retardankovci to s nimi vobec dopredu nekonzultovali, a fico aj pelle sa teraz drzia za hlavu, ze co zase ti mentalni atleti vymysleli
Ale vlastne uz ma neprekvapi nic, takze mozes mat pravdu.
myslim, ze v tomto ho stale podcenujeme, Fica zaujima iba moc a kasle na EU prachy, tak len aby sme neboli prekvapeni, ze ani tato paka s nim nepohne
Zvyšní 2 koalicni panteri
Navyše netušíme:
- aké prachy pre akcionárov Smeru ležia potenciálne v Moskve, že ... možno menej, možno viac, ale určite sú jednoduchšie získateľné, než z EÚ s jej otravnou transparentnosťou;
- aké kompromaty na Fica a spol. v Moskve majú.
Mordor financuje male strany urcene na destabilizaciu demokracie v normalnych statoch, my sa vieme destabilizovat aj bez cudzej pomoci.
Este doplnim:
- vies, preco bol Fico taky prekvapeny, ked Matovic zverejnil jeho stav uctov vo vyske 700 mil. v offshore?
- zlakol sa, ze mu druhu polovicu niekto udrbal...
Ale Blahové návštevy Moskvy zrejme neboli úplne nezištné a pamätám sa aj na cestu smeráckych poslancov súkromným lietadlo do Štrasburgu, keď bolo treba podporiť Ruzzko ... zo svojho to iste neplatili, i keď to tvrdili.
Ja by som vplyv Ruska na Smer úplne nepodceňoval. A ak nejaký vplyv je, tak to si píš, že ani Rusi ani Fico či akcionári Smeru o tom na internety nevypisujú
Podla mna su to proste klasicki oportunisti s rozhadzanymi sietami na vsetky strany. Keby sa zacala od zajtra sirit myslienka plochej zeme po celom narode, tak pozajtra by Fico vyhlasil, ze len progresivny hlupak veri gulatej Zemi.
Cielene lovia všade,kde sa dá,je im to jedno.Teraz im už fakt ide hlavne o jedno-beztrestnosť,preto si tú ohavnosť (trestný zákon) presadia za každú cenu-som veelmi zvedavý,či im ÚS klepne po prstoch
https://www.instagram.com/reel/C3UpQYxty4G/?igsh=dXR0ZGJvejQzZ2Ro
Trošku na pobavenie som si dovolil .