Jano1987 taktiež poprosim jasne priklady s faktami a nie ,,nejaké,, priklady pisane v 1. osobe jednotného čísla ... s lomitkami a hypotetickymi osobami a podobne
piš sám za seba, kludne napiš koho si volil (ani ja nemam problem to verejne napisať), predpokladame, že si to vieš obhajiť, tým pádom ťa tu nikto neukameňuje
Bohuzial ruska klasika . Dosli argumenty a tak nasleduje bocny utok a zahmlievanie. Zacni aj ty pisat jednoznacnejsie, to mojmu problemu citania s porozumenim len pomoze. Vsak jasne napis koho si volil, ja som napisal.
Vzhladom na tvoje postoje a sposob vedenia diskusie je malo pravdepodobne, ze by toto moje delenie na teba neplatilo a hodil si to jednotke. Pekny den. Pri 2 kole boli naozaj len 2 moznosti - si s nami alebo proti. Za prvou som videl modernu Europu, za druhou Ruskeho medveda a jeho propagandu. Volil som 1.
Ja som to napísal jednoznačne. Pýtal si sa, prečo by mal niekto za vzor Rusko, tak som napísal, možnosti prečo to tak mohlo byť. Nepochopil si to ani na 4x. Alebo to nechceš chápať. Je to tvoj problém, nie môj.
Ty sám si určil, koho som volil a si o tom presvedčený a keďže nemám dôkaz, ako som volil, pôjdeš si stále svoje. Lebo nemám dôkaz.
V 2. kole bola voľba medzi normálnym človekom a podržtažkou, čo cez 20 rokov pomáhala rozkrádať Slovensko. Prezident je v rámci Slovenska tak na 80-90% reprezentačná funkcia. Skutočnú moc má v rukách parlament. To je väčší problém ako bábkový prezident.
Jano1987 taktiež poprosim jasne priklady s faktami a nie ,,nejaké,, priklady pisane v 1. osobe jednotného čísla ... s lomitkami a hypotetickymi osobami a podobne
piš sám za seba, kludne napiš koho si volil (ani ja nemam problem to verejne napisať), predpokladame, že si to vieš obhajiť, tým pádom ťa tu nikto neukameňuje
Volil som Korčoka. Nikdy som nevolil nikoho zo Smeru, SNS, Hlasu, HZDS, ĽSNS a podobných strán. Spokojný. A volím v každých voľbách.
Palovi vyššie som to vysvetlil a nie raz. To že chápem prečo niekto niekoho volí ešte neznamená, že s tým súhlasím, ale rozumiem dôvodom. Žiaľ Palo rovnako ako veľa ľudí tu robí to, čo som kritizoval. Si s nami, alebo proti nám. Akýkoľvek iný názor je automaticky nepriateľský. Je to buď/alebo.
Tiez som problem najst koho volil....kokos tony spamu okolo toho
Niektori tu tvoria dobre epopeje dppč
Na stranu,uz bude dobre,po nocnej na benzinke som pokecal so starou pumparkou v Tlmačoch,nasrata,ze aky je drahy chleba,ze stari ludia musia byt zhrozeni. Vravim uz bude len dobre,fico vhrral aj s Pellem.Opytal som sa jej,kolko by mal stat vlastne chleba,ked 3€ je vela...ostala ticho a ze ona kupuje rohliky,okolo tankujuci sa iba chechtali,ked som jej povedal,ze vlastne nasi predkovia nemali co zrat za starych cias,vsetko si museli dopestovat,dochovat,obchody prazdne regale
Jedine co potrebujeme, su uz iba km ostatneho drotu ,a strazne stanoviska.vlastne vsetci ostatni z eu/nato nas nepotrebuju,s radostou sa automotive presunie do RO/BG
Ty sám si určil, koho som volil a si o tom presvedčený a keďže nemám dôkaz, ako som volil, pôjdeš si stále svoje. Lebo nemám dôkaz.
Ano odvodil som si to z tvojich vyjadreni. Zjavne som sa mylil. Za to sa ospravedlnujem.
Tak sa teraz vratme k zaciatku diskusie, ktora zacala tymto tvojim prispevkom = apel na to ze aj americania maju propagandu. Ano maju a nemyslim si, ze by to Srsen nevedel. Tak otazka teraz je, preco nam tu potrebujes otvarat oci prave tymto faktom v tomto case a navyse vyvolavas pri tom u mna dojem, ze si obetou ruskej propagandy? Je to totiz ukazkovi prorusky whataboutizmus. Sympatizujes s Rusmi? Ak ano z akeho dovodu?
Ono realna je aj kombinacia - fandit Rusom a volit Korcoka, len asi nebude casta.
Ano odvodil som si to z tvojich vyjadreni. Zjavne som sa mylil. Za to sa ospravedlnujem.
Tak sa teraz vratme k zaciatku diskusie, ktora zacala tymto tvojim prispevkom = apel na to ze aj americania maju propagandu. Ano maju a nemyslim si, ze by to Srsen nevedel. Tak otazka teraz je, preco nam tu potrebujes otvarat oci prave tymto faktom v tomto case a navyse vyvolavas pri tom u mna dojem, ze si obetou ruskej propagandy? Je to totiz ukazkovi prorusky whataboutizmus. Sympatizujes s Rusmi? Ak ano z akeho dovodu?
Ono realna je aj kombinacia - fandit Rusom a volit Korcoka, len asi nebude casta.
Sršeň sa tváril a nebol jediný, že západná propaganda neexistuje. Tak som to len pripomenul. Ale evidentne s tým ľudia majú problém.
Naštuduj si, čo to je whataboutizmus poriadne predtým, ako sa a tým budeš oháňať.
Tolko negativizmu, frustracie na poslednych strankach -
Ale to sa inak neda !
Posledna štácia bude ked daju referendum o vystupeni z eu a nato, vtedy doporucujem vsetko ebnut o zem a utekať do p*če daleko..
Lebo senilní dochodci a dezoláti budú hlasovať že to chcú... A ako sme práve videli, prehlasuju hocikoho kto má ešte funkčný mozog a kritické myslenie. Boha nasraný som jak žumpa, až po okraj !
Sršeň sa tváril a nebol jediný, že západná propaganda neexistuje. Tak som to len pripomenul. Ale evidentne s tým ľudia majú problém.
Naštuduj si, čo to je whataboutizmus poriadne predtým, ako sa a tým budeš oháňať.
A ja mam problem s tvojou dnesnou formou diskusie. Horuca hlava
Lapalomov prispevok mi pripomenul (snad si dobre spominam), tu tvoju situaciu, kde si doplatil na nezavinenu nehodu rozbitym autom a bez plnenia PZP zo strany vinnika. Nechapal som, preco postoj mnohych tu bol v tejto teme k tebe taky ostry. Aj som to mozno niekde spomenul. Ale asi to ma nejaky takyto starsi nepriamy zaklad prave v tvojom spravani na fore.
Pozrel som. Je to presne to, co si predviedol. Namiesto diskusie k riesenie palciveho problemu ruskej propagandy spominas zbytocne americku. Diky Brona. Tak ale snad aspon Winter cital, ked uz nevedome nahravas ruskej strane. https://cs.wikipedia.org/wiki/Whataboutismus
Volil som Korčoka. Nikdy som nevolil nikoho zo Smeru, SNS, Hlasu, HZDS, ĽSNS a podobných strán. Spokojný. A volím v každých voľbách.
Palovi vyššie som to vysvetlil a nie raz. To že chápem prečo niekto niekoho volí ešte neznamená, že s tým súhlasím, ale rozumiem dôvodom. Žiaľ Palo rovnako ako veľa ľudí tu robí to, čo som kritizoval. Si s nami, alebo proti nám. Akýkoľvek iný názor je automaticky nepriateľský. Je to buď/alebo.
ďakujem za priamu odpoveď 👍
snažil si sa Palovi odpovedať na otázky ale myslim si, že šlo to napisať lepšie, jasnejšie resp. priamočiaro
ja som z tvojich odpovedí (z časti) tiež domnieval, že si ,,proti nam,, aspoň tak to na mňa pôsobilo
inak
z rodiny mám vela ľudí čo volilo PP a SMER ale jedine s mamou som bol ochotný sa o tom porozpravať a objasniť jej fakty a skutočnosti,(čiže nakoniec volila aj ona Korčoka) avšak s ostatnými z rodiny sa baviť nemienim na túto tému k (lebo PS, Šimečka, LGBT, Amerika)... V minulosti som to skúšal ale márna snaha. Teraz už vôbec. Ich argumentom a dôvodom sa chápať nedá
Ich argumenty boli a sú za mňa smiešne. Navyše väčsina z nich uverila klamstvam, hoaxom alebo majú len averziu voči vyššie menovánemu).
Akceptujem koho volili je to ich voľba ale súhlasiť s nimi nikdy nebudem.
Popravde som bol sklamaný a frustrovaný ako veľa ľudí ale ako sa už niekde písalo ... jednu ,,bitku,, sme prehrali ale ,,boj,, pokračuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzhladom na tvoje postoje a sposob vedenia diskusie je malo pravdepodobne, ze by toto moje delenie na teba neplatilo a hodil si to jednotke. Pekny den.
Pri 2 kole boli naozaj len 2 moznosti - si s nami alebo proti. Za prvou som videl modernu Europu, za druhou Ruskeho medveda a jeho propagandu. Volil som 1.
Ja som to napísal jednoznačne. Pýtal si sa, prečo by mal niekto za vzor Rusko, tak som napísal, možnosti prečo to tak mohlo byť. Nepochopil si to ani na 4x. Alebo to nechceš chápať. Je to tvoj problém, nie môj.
V 2. kole bola voľba medzi normálnym človekom a podržtažkou, čo cez 20 rokov pomáhala rozkrádať Slovensko. Prezident je v rámci Slovenska tak na 80-90% reprezentačná funkcia. Skutočnú moc má v rukách parlament. To je väčší problém ako bábkový prezident.
Potvrdili to aj Ti nezucastneni.Tym ze maju v pixi
Niektori tu tvoria dobre epopeje dppč
Na stranu,uz bude dobre,po nocnej na benzinke som pokecal so starou pumparkou v Tlmačoch,nasrata,ze aky je drahy chleba,ze stari ludia musia byt zhrozeni. Vravim uz bude len dobre,fico vhrral aj s Pellem.Opytal som sa jej,kolko by mal stat vlastne chleba,ked 3€ je vela...ostala ticho a ze ona kupuje rohliky,okolo tankujuci sa iba chechtali,ked som jej povedal,ze vlastne nasi predkovia nemali co zrat za starych cias,vsetko si museli dopestovat,dochovat,obchody prazdne regale
Ale to sa inak neda !
Posledna štácia bude ked daju referendum o vystupeni z eu a nato, vtedy doporucujem vsetko ebnut o zem a utekať do p*če daleko..
Lebo senilní dochodci a dezoláti budú hlasovať že to chcú...
A ja mam problem s tvojou dnesnou formou diskusie. Horuca hlava
Lapalomov prispevok mi pripomenul (snad si dobre spominam), tu tvoju situaciu, kde si doplatil na nezavinenu nehodu rozbitym autom a bez plnenia PZP zo strany vinnika. Nechapal som, preco postoj mnohych tu bol v tejto teme k tebe taky ostry. Aj som to mozno niekde spomenul. Ale asi to ma nejaky takyto starsi nepriamy zaklad prave v tvojom spravani na fore.
Pozrel som. Je to presne to, co si predviedol. Namiesto diskusie k riesenie palciveho problemu ruskej propagandy spominas zbytocne americku. Diky Brona. Tak ale snad aspon Winter cital, ked uz nevedome nahravas ruskej strane.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Whataboutismus
ďakujem za priamu odpoveď 👍
snažil si sa Palovi odpovedať na otázky ale myslim si, že šlo to napisať lepšie, jasnejšie resp. priamočiaro
ja som z tvojich odpovedí (z časti) tiež domnieval, že si ,,proti nam,, aspoň tak to na mňa pôsobilo
inak
z rodiny mám vela ľudí čo volilo PP a SMER ale jedine s mamou som bol ochotný sa o tom porozpravať a objasniť jej fakty a skutočnosti,(čiže nakoniec volila aj ona Korčoka) avšak s ostatnými z rodiny sa baviť nemienim na túto tému k (lebo PS, Šimečka, LGBT, Amerika)... V minulosti som to skúšal ale márna snaha. Teraz už vôbec. Ich argumentom a dôvodom sa chápať nedá
Ich argumenty boli a sú za mňa smiešne. Navyše väčsina z nich uverila klamstvam, hoaxom alebo majú len averziu voči vyššie menovánemu).
Akceptujem koho volili je to ich voľba ale súhlasiť s nimi nikdy nebudem.
Popravde som bol sklamaný a frustrovaný ako veľa ľudí ale ako sa už niekde písalo ... jednu ,,bitku,, sme prehrali ale ,,boj,, pokračuje.
čakám na konkrétne príklady, kde nás tu valcuje západná propaganda
prosím nezamieňať s osvetou
čakám na konkrétne príklady, kde nás tu valcuje západná propaganda
prosím nezamieňať s osvetou
Nedávno mi niekto tvrdil, že táto fotka je "západná propaganda". Samozrejme si bol istý, že tam nikdy neboli a natočil to Kubrick.
Nepreberú. Nájde sa vinník zvonka.
Sedliacka ľudácka nátura to má takpovediac v DNA.