Čo sa týka poukazovania na západnú propagandu v čase, kedy sme v stave informačnej vojny zo strany štátu, ktorý už vyše dvoch rokov okupuje a ničí časť susednej krajiny, je akoby pred bankou, kde práve došlo k ozbrojenému prepadnutiu postávali policajti a dávali pokuty za zlé parkovanie.
Tiež netvrdím že západná propaganda neexistuje, ale napríklad teraz pred voľbami, len russké naratívy s ich variácimi na každom centimetri.
a kde doprdele bola tá západná ?
Hybridna vojna, cize russacke hovnomety celosvetovo pustaju fejk spravy, so snahou zvnutra rozlozit zapad.
Je to lacny sposob ako dosiahnut ciel. A dari sa im.
Normalny, scitany clovek nenaleti na kktiny, ale dezolati sa chytia razdva.
Teda je opravnene na nich nadavat aki su tupi a sprosti.
Ale ked je tak dobre na vychode, tak nech laskavo sa odje*u do russka.
Sme vo vojne, voľby to potvrdzujú, že prehrávame a ani si nechcem predstaviť, ako toto dopadne. Komentáre z X:
Moja mama dostala počítač a sama si vybrala, že tie dezolátske klamstvá sú to najdôležitejšie čo ju zaujíma.
S kamarátkami dochodkyňami si vymieňajú odkazy na videá a zlo-príspevky, je tým úplne posadnutá.
V ostatnej dobe nekriticky žerie už aj tú najabsurdnejšiu kremeľskú propagandu.
U nas ako cez kopirak, ale ta moja este ani v dochodku nie je ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co si ty za Slovaka, ked si na tej fotke nespoznal odkalisko ENO pri Prievidzi ?
Kamo tak ty musis od bolesti nariekat cely den ked nevies precitat ani pochopit otazku : kde je ta zapadna propaganda. Normalne daj nejaky priklad.
Lebo predpokladam ked si taky rozhladeny (natolko ze si nevidis ani na spicku nosa) v odpovedi problem nebude. Logicky bude problem v pochopeni......
Dam dalsi pokus:
KDE DO PIC€ JE TA ZAPADNA PROPAGANDA KTORA TU PODLA TEBA JE
a kde doprdele bola tá západná ?
Je to lacny sposob ako dosiahnut ciel. A dari sa im.
Normalny, scitany clovek nenaleti na kktiny, ale dezolati sa chytia razdva.
Teda je opravnene na nich nadavat aki su tupi a sprosti.
Ale ked je tak dobre na vychode, tak nech laskavo sa odje*u do russka.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://dennikn.sk/3930376/newsfilter-je-po-volbach-robert-fico-oznamuje-vyssie-dane-a-velke-prepustanie/?ref=mwat
Ale sa nám to hromadí, budú mať radosť dezolácki dementi.
Gratulujeme k volebnému úspechu !!!
Už som tu písal, že mám lepšie riešenie: Voličom by som dal vybrať, či chcú hlasovať alebo dostať 50 €
https://domov.sme.sk/c/23313539/devat-z-desiatich-vaznov-volilo-pellegriniho-zozbierali-sme-zaujimavosti-z-volieb.html
Nápad na prvý pohľad zaujímavý. Neviem ako by to v súlade s ústavou. A taktiež sa obávam, že by niektoré strany chceli voličov preplatiť.
Moja mama dostala počítač a sama si vybrala, že tie dezolátske klamstvá sú to najdôležitejšie čo ju zaujíma.
S kamarátkami dochodkyňami si vymieňajú odkazy na videá a zlo-príspevky, je tým úplne posadnutá.
V ostatnej dobe nekriticky žerie už aj tú najabsurdnejšiu kremeľskú propagandu.
U nas ako cez kopirak, ale ta moja este ani v dochodku nie je ...
https://echo24.cz/a/Hr9Pt/zpravy-svet-nemuzeme-si-dovolit-druhy-orban-nemecti-politici-vidi-slovensko-mimo-eu
https://www.youtube.com/watch?v=-5h39PaZYcA&t=2477s