schválne som si to pozrel a 25% daň budú platiť od 3311 hrubého mesačne.
tiež ma klesať príjem od 1200 eur mesačne...
čo ti mám na to povedať.predpokladám,že ti plat neklesne o 30 eur mesačne.
nebudu brat sebe predsa
vsetky tieto uzasne dane vyzeraju len na papieri pekne, ono stat tie peniaze v konecnom dosledku dostane, ale nie od tych ktorym tu dan vyrubia, napr bankam atd... samozrejme ze ziadna firma neni tak blba aby to nepremietla do kadejakych poplatkov a teda zaplatia to tak ci tak ludia
bohatstvo je relatívny pojem.Pre predavačku z námestova si bohatý,pre štbáka z penty si chudák...niekto to aj tak zaplatí.Buď sa zvýšia dane a odvody,ale sa spoplatní školstvo,zdravotníctvo na priame platby a ďalšie verejné služby.
triki len pre Tvoju informáciu, lebo evidentne ešte nemáš deti - školstvo je už dávno spoplatnené, a to už od škôlky, zdravotníctvo tiež. Dane a odvody nám naša múdra vláda dvíha od 1.1.2013.
Čakám ešte, kedy mi ukradnú zbytok peňazí z II. piliera a potom sa pôjde na III. pilier.
Nebude to dlho trvať, pretože sponzori sú nedočkaví.
iste,iste musíš v škôlke a v škole platiť poplatky za obedy to je pravda.
inak ti prajem ,aby si v tom tvojom 2 pilieri o 20 rokov aj niečo mal.A tretí pilier?to myslíš ten čo má vyššie ročné poplatky ako výnosy? tak si ho uži pokiaľ tam ešte niečo máš.
triki ak chceš o niečom diskutovať tak radšej o tom, o čom aspoň niečo vieš.
Navrhujem baby a chlast. V tom by si mohol byť ako-tak doma. O ostatnom vieš veľké guľové.
Bez urážky.
amici to zvladnu. Oni su predsa nas vzor. Par papierikov hore dole ich nerozhadze dlho som nechapal preco furt vsade pri rozpoctoch robia deficit. Nik normalny by si to v sukromi tak nedovolil bo je to len vyhadzovanie penazi na uroky.. No a mal som pravdu. Je to presne to, vyhadzovanie penazi na uroky, ale pre spriatelene banky a kamaratom v nich . Takto sa da velmi lahko presunut peniazky tam kam treba. Staci byt kazdy rok kus v minuse a pozicat si
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiež ma klesať príjem od 1200 eur mesačne...
čo ti mám na to povedať.predpokladám,že ti plat neklesne o 30 eur mesačne.
vsetky tieto uzasne dane vyzeraju len na papieri pekne, ono stat tie peniaze v konecnom dosledku dostane, ale nie od tych ktorym tu dan vyrubia, napr bankam atd... samozrejme ze ziadna firma neni tak blba aby to nepremietla do kadejakych poplatkov a teda zaplatia to tak ci tak ludia
tých 1200 od ktorých sa nás to dotkne mi nepríde ako plat bohatého človeka ...
lebo zabudli zasiat
Čakám ešte, kedy mi ukradnú zbytok peňazí z II. piliera a potom sa pôjde na III. pilier.
Nebude to dlho trvať, pretože sponzori sú nedočkaví.
inak ti prajem ,aby si v tom tvojom 2 pilieri o 20 rokov aj niečo mal.A tretí pilier?to myslíš ten čo má vyššie ročné poplatky ako výnosy?
Navrhujem baby a chlast. V tom by si mohol byť ako-tak doma. O ostatnom vieš veľké guľové.
Bez urážky.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YRNf3A_QMHU#!
nie len amerika je v riti ale všetci
Centrálna banka Talianska zhoršila prognózu vývoja HDP
Produkcia poľského priemyslu klesla o vyše desatinu
Euro v piatok oslabilo voči doláru a jenu
Talianska centrálna banka zhoršila prognózu pre ekonomiku
Dohoda o finančnej pomoci Cypru sa očakáva až koncom marca
Spotreba cementu klesla v Španielsku najviac od roku 1936
Britský maloobchod v decembri sklamal
Podiel zlých úverov v španielskych bankách dosiahol nový rekord
takže chlapi, kupiť aspon 3 hektare, kozy,ovce. svine nasadiť zemiaky a kapustu
a zaobstarať si pre každeho člena rodiny AK-čko