presne..česi poslali do II kola jedneho vačšieho blbca ako druheho.....ale u čechov niet čo sa čudovať
Tak im treba, sami si ich vybrali do druhého kola, a sami si v druhom kole zvolili. Zbytočne sa nad tým vzrušovať, bude to ich prezident.
Uvidíme, to si náš národ zvolí o rok a pol. S terajším je aspoň občas sranda...
Zacina sa mi tam rysovat taky hranaty, zamraceny milovnik Coca Coly. Budu si s Milosom rozumiet, len sa este musi naucit pit aj slivovicu i ked kto vie ci casom neprejdu priamo na vodku. DVB
Po dlhých rokoch, keď sa Slovensko neúspešne snažilo dobehnúť Česko, je od našich bratov pekné, že sa rozhodli na nás nielen počkať, ale ešte aj vyjsť nám naproti.
Nic noveho v tom type kultury. Uz Velky Mao Ce Tung zaviedol pred mnohymi rokmi plavby v rieke Jang Ce Tiang aby ukazal svetu co dokaze. Dalsi z Ficovych velkych vzorov Meciar nosil Schifferku na rukach z podobnych dovodov a aby sa tradicia neporusila.
Netreba zabudať na Dzurindu a jeho maratony,aj na jeho cyklistické túry spolu s Miklošom,medzi dedinami sedeli v dodávke a pred dedinou sadli na bicykel
Neviem ako Dzurinda (ale behaval maratony) ale Miklosa na Tibetanoch (Domasa) vidno bezne na biku. Takze ti dvaja i ked to pouzili v PR tak to nebolo az take trapne. Uz len cakam ako zacne Caplovic v TV recitovat Marinu a Madaric tancit odzemok.
Netreba zabudať na Dzurindu a jeho maratony,aj na jeho cyklistické túry spolu s Miklošom,medzi dedinami sedeli v dodávke a pred dedinou sadli na bicykel
baronček skludni hormón a prestan trepat, hlavne o veciach o ktorých ani netušíš
(aj ked popravde som ešte nevidel temu v ktorej by si pisal priveľmi rozumne)
ale k veci: s M som viac krát jazdil na bajku a možem ti povedat, že jazdil až velmi dobre na to čo vtedy robil ...a "žil vlastne skoro stále v obleku"
a sice teba ako bajkera nepoznám (a ani vlastne nechcem) a mám dojem, že by si s ním mohol mat na bajku aj problém ...
a ak náhodou niekedy zabehneš maraton (ako D) potom sa nám pochvališ možno ...
toto nebolo o politike ....
[quote=""]baronček skludni hormón a prestan trepat, hlavne o veciach o ktorých ani netušíš
ale k veci: s M som viac krát jazdil na bajku a možem ti povedat, že jazdil až velmi dobre na to čo vtedy robil ...a "žil vlastne skoro stále v obleku"
a sice teba ako bajkera nepoznám (a ani vlastne nechcem) a mám dojem, že by si s ním mohol mat na bajku aj problém ...
toto nebolo o politike ....[/Modry kalerab sa nam urazil a začal uražať,čo sa tyka tej dodávky,za tym si stojím,bolo to pred voľbami v roku 2006 naši slavni cyklisti sa presúvali z Levoče do Lipan,na bicykli boli iba v dedinách
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uvidíme, to si náš národ zvolí o rok a pol. S terajším je aspoň občas sranda...
http://www.topky.sk/cl/7/1340804/Tragicka-situacia-dochodcov--Vyse-40-tisic-z-nich-ma-dochodok-v-exekucii
nie sociálny,ale bolševický štát.
http://www.cas.sk/clanok/244099/terminator-fico-v-klukoch-zdolal-elitnych-zilinskych-vysadkarov.html
Priemerne jeden spravil za 1,8 s a pol hodinu v kuse. To je pán súdruh premiér.
Veľmi mi to pripomína informácie spred 30tich rokov.
baronček skludni hormón a prestan trepat, hlavne o veciach o ktorých ani netušíš
toto nebolo o politike ....
toto nebolo o politike ....[/Modry kalerab sa nam urazil a začal uražať,čo sa tyka tej dodávky,za tym si stojím,bolo to pred voľbami v roku 2006 naši slavni cyklisti sa presúvali z Levoče do Lipan,na bicykli boli iba v dedinách