Prah tolerancie priemerného Slováka je nastavený oveľa vyššie ako vo vyspelých krajinách. Žiaľ aj v "lepších rodinách", ktoré celý život volia SKDU, SAS, PS a nedávno Korčoka, to niekedy stojí za "vyližprdel". Poznám to na vlastnej koži, to relativizovanie niektorých neduh spoločnosti mi občas hlava neberie.
(k vystavbe s Cinanmi)
Mat cinske banky za veritela statu by som fakt nechcel. Pisal som to v minulom prispevku, potom sa necudujme, ze stratime suverenitu v rozhodovani. A do konzorcia sa ani europske ani americke banky nebudu hrnut, tak si zahrame vabank. Skoda, ze sa nepoucime z Grecka, tam to v pristavoch skusili.
Zazil som ludi vo veducej funkcii, co sa otvorene chvalili tym, ze si potrebny diplom kupili v Sladkovicove. Poslali peniaze a index, prisiel diplom. Viete si asi predstavit, ako vyzeral ich pracovny vykon a vysledky...
A teda ešte k tým dialniciam, v článku z Trendu: "Cena cesty sa vyšplhala na 20 miliónov eur na kilometer, čo je najviac na svete."
Dnešné správy, pokračovanie R1 BB-Slov Ľupča, niečo nad 3 km, 87 mil euro+DPH
/áno, netuším, ako sa (ne)počítajú mosty, ani nezohladnujem inflaciu či časové hladisko/
Zazil som ludi vo veducej funkcii, co sa otvorene chvalili tym, ze si potrebny diplom kupili v Sladkovicove. Poslali peniaze a index, prisiel diplom. Viete si asi predstavit, ako vyzeral ich pracovny vykon a vysledky...
No nieje to na chválu ale ja som tam studoval jeden rok. Ten som ale nedokoncil z urcitych dovodov:)
Dobre to bude. Do roku 2030 zo Ziliny do Polska po dialnici. Aj z Bb do Ruzomberka aj Turany Hubova budu. Dokonca aj tunel popod karpaty bude.
Si naštudujte prečo chce Fico stavať PPP cez Čínancov. Tu su peniaze. Nebude to tým,že stavajú rýchlo
Ach tolko najivity je v ociach sympatizantov tejto koalicie, ktora ma len plnu hubu kecov, ale robit vedia iba zlodejinu a sirit pokrivenu "praudu".
Stavanie dialnic na SVK nie je o schopnostiach zhotovitela, ale okrem ineho o neschopnostiach slovakov urobit si poriadok vo vysporiadani pozemkov na ktorych sa tie dialnice maju stavat. Ono je pekne, ze Fico chce, ale nebude to stavat podla komunistickej legislativy tych sikmacov, lez podla legislativy vlastnej, ktoru si za 16 rokov nedokazal upratat pre svoju (ne)schopnost politika, ktory bol dokonca sefom jednofarebnej vlady s ustavnou vacsinou a rovnaku (ne)vzdelanost pravnika.
Riaditelia národných parkov majú prepustiť takmer 80 ľudí. Minister im zároveň drasticky znížil príspevok na tento rok zo štátneho rozpočtu a obmedzil aj peniaze z eurofondov. Podľa bývalého štátneho tajomníka rezortu Michala Kiču ide o neakceptovateľný útok na ochranu prírody na Slovensku.
Riaditelia správ národných parkov majú prepustiť takmer 80 ľudí, nariadilo im ministerstvo životného prostredia. Pre niektoré parky to môže znamenať, že nebudú schopné plniť úlohy, ktoré im určuje zákon o ochrane prírody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie nebude, bude to tym, ze za A: to su peniaze a za B: sikmacom je jedno, ze to budu posielat na ucet v Karibiku
slniecko a more, to maju socani radi, ved to poznas 😉
Mat cinske banky za veritela statu by som fakt nechcel. Pisal som to v minulom prispevku, potom sa necudujme, ze stratime suverenitu v rozhodovani. A do konzorcia sa ani europske ani americke banky nebudu hrnut, tak si zahrame vabank. Skoda, ze sa nepoucime z Grecka, tam to v pristavoch skusili.
Kazdopadne smerohlasne PPP projekty su ekonomicky nezmysel, prezierenie si vlastnej buducnosti.
https://www.trend.sk/spravy/dialnica-ekonomickeho-pekla-ako-cinsky-dlh-balkane-zmenil-prekliatie
Dnešné správy, pokračovanie R1 BB-Slov Ľupča, niečo nad 3 km, 87 mil euro+DPH
/áno, netuším, ako sa (ne)počítajú mosty, ani nezohladnujem inflaciu či časové hladisko/
No nieje to na chválu ale ja som tam studoval jeden rok. Ten som ale nedokoncil z urcitych dovodov:)
Dobre to bude. Do roku 2030 zo Ziliny do Polska po dialnici. Aj z Bb do Ruzomberka aj Turany Hubova budu. Dokonca aj tunel popod karpaty bude.
nieco je zle v tejto diere
Nech mi nevraví hociktorý občiansky, internetovo zraniteľný volič, že mu je toto jedno ...
Celý rozhovor neprečítany/nevypocuty, úplne stačia správne komentáre pod nim.
(a predtým duo Harabin a neskôr Huliak na ta3)
Tato noc nebude krátka...
Nech mi nevraví hociktorý občiansky, internetovo zraniteľný volič, že mu je toto jedno ...
A povedzte mi Kefalin, co vy si predstavujete pod takym slovnym spojenim "obciansky, internetovo zranitelny volic"? Hrate sa na kpt. plgr. Danka?
Ukrajinský atentát na peleho
https://dennikn.sk/3956703/newsfilter-neznamy-pachatel-zatiahol-slovensko-cesko-a-ukrajinu-do-falosneho-atentatu-na-pellegriniho/?ref=inc&cst=692d39d219eba09b24732c70889440b3eb66e2834d0d5740efb79c2df6afcebf
Ach tolko najivity je v ociach sympatizantov tejto koalicie, ktora ma len plnu hubu kecov, ale robit vedia iba zlodejinu a sirit pokrivenu "praudu".
Stavanie dialnic na SVK nie je o schopnostiach zhotovitela, ale okrem ineho o neschopnostiach slovakov urobit si poriadok vo vysporiadani pozemkov na ktorych sa tie dialnice maju stavat. Ono je pekne, ze Fico chce, ale nebude to stavat podla komunistickej legislativy tych sikmacov, lez podla legislativy vlastnej, ktoru si za 16 rokov nedokazal upratat pre svoju (ne)schopnost politika, ktory bol dokonca sefom jednofarebnej vlady s ustavnou vacsinou a rovnaku (ne)vzdelanost pravnika.
Riaditelia správ národných parkov majú prepustiť takmer 80 ľudí, nariadilo im ministerstvo životného prostredia. Pre niektoré parky to môže znamenať, že nebudú schopné plniť úlohy, ktoré im určuje zákon o ochrane prírody.
🔓
https://dennikn.sk/3955566/tarabov-utok-na-narodne-parky-nariadil-velke-prepustanie-a-zobral-im-peniaze-zo-statneho-rozpoctu/?cst=0dff3a20a7c91cb0817bd0b46091e46e3abbc255af8aa46ff677a909c484aed7