to sa neda pocuvat. garmin ma upozornil na zvyseny tep. otazka bola na pismeno A, odpoved na pismeno Z. netrafil ani len svetovu stranu a dokolecka dokola.
Ešte ste zvedaví? Toto je kniha, z ktorej Roman Michelko citoval v parlamente a pohoršoval sa, že ju FPU podporil. Vydal ju sám Roman Michelko, teda Vydavateľstvo spolku slovenských spisovateľov.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nemal ten dráčik skrachovať?Dezolatske reči a hned rekordný obrat https://www.finstat.sk/46118985
SnS a medvede je len na odpútanie pozornosti. Si naštudujte prečo chce Fico stavať PPP cez Čínancov. Tu su peniaze. Nebude to tým,že stavajú rýchlo
Toto si ale v určitom ohľade zaslúži obdiv - myslím že nikdy nedokážem v plnom rozsahu pochopiť, ako človek s takýmito myšlienkovými pochodmi a všeobecným rozhľadom dokázal vybudovať bez irónie hračkárske impérium ...
v normalnej spolocnosti by bol Dracik za to co predvadza na svojich strankach uz davno vytapetovany novinami vo vykladoch. Pretoze by nemali nie len zakaznikov ale ani dodavatelov
na Slovensku nie je normalna spolocnost a je to tu obratene naruby. To bude tym, ze
1) tu kde kto instalovany do vysokej statnej funkcie dostaval znamky do indexu za podradny bakšiš
2) sme sa vo velkej miere za 35rokov samostatnosti nenaucili byt zodpovedni za svoje zivoty a mame pocit ze sa niekto iny musi o nas postarat
3) bod 2 sposobuje ze slovac je nachylna na vzletne reci, pricom nekriticky vystupuje voci tym, ktore svoje slova nedodrziavaju
4) politika sa u nas vyvinula do formy urcitej klubovej prislusnosti... podla hesla: fandime svojim a nevadi ze "hraju" pi*u
5) dlhodobo zlyhava skolsky system... snazime sa nalakat do skol kvalitnych ludi na 800eurove platy. KVALITNYCH. For sure.
6) hocijaky ozran ma pocit, ze mu spolocnost nieco dlhuje, pretoze ani po 20 rokoch v EU este stale nezaraba ako rakusak, a politici ho utvrdzuju v tom, ze za to on sam predsa nemoze
7) do toho vsetkeho - do tychto 6 bodov sa tu "hromadne rozdali" pocitace a mobily s pristupom na internet 24/7, kde ma kazdy druhy pocit, ze si moze ulavit podla lubovôle a je strasne urazeny, ked mu povies ze jeho nazor je p*covina. Potom zacne tliachat nieco o demokracii
nemal ten dráčik skrachovať?Dezolatske reči a hned rekordný obrat https://www.finstat.sk/46118985
SnS a medvede je len na odpútanie pozornosti. Si naštudujte prečo chce Fico stavať PPP cez Čínancov. Tu su peniaze. Nebude to tým,že stavajú rýchlo
Keby ľudia mali prehľad, rozum, kritické myslenie, chápali aký morálny mrzák, kolaborant, extrémny požierač dezinfo a neviem čo ešte je majiteľ Dráčika. Ak by im skutočne nebolo jedno, kde míňajú svoje peniaze, Dráčik by už neexistoval. Ale tu sme na Zlovensku, kde zlo totálne mláti dobro a zdravý rozum na kašu. Je to desivé v akom stave je táto krajina. Môže za to Fico (a politici z jeho prúdu. V koši je aj Radačovský, Huliak, Blaha, Uhrík, Taraba aj Edko atď atď), covid a ruSSká hybridná vojna.
My sme tiež nakupovali v Dráčiku. Od covidu keď začial tie hnusné bannery písať, tak ani euro. Nuž ale obecný ľud to vidí ináč (resp. nevidí absolútne nič, volič je h***o). Určite tam chodí nakupovať aj kopec ľudí voličov opozície, resp. nevoličov, lebo netušia. Nestarajú sa a nezaujímajú sa o veci verejné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/3954201/
Mozno skor do vtipkara,keby to nemysleli naozaj vazne
Diakritika je sviňa, ale
Cela SNS znie dobre
Ešte ste zvedaví? Toto je kniha, z ktorej Roman Michelko citoval v parlamente a pohoršoval sa, že ju FPU podporil. Vydal ju sám Roman Michelko, teda Vydavateľstvo spolku slovenských spisovateľov.
https://www.facebook.com/iris.kopcsayova/posts/pfbid0meVqnZR36KJgka8rEjgKmgaYSfwitB6C6Hide7K8eYtsneCCmVjZ6Lj7Y6EqVxX2l
https://dennikn.sk/minuta/3954201/
včera som to počul, skoro mi polievka vyletela nosom
https://www.omediach.com/marketing/26519-po-silackych-reciach-konci-spolupracu-s-attilom-veghom-aj-znamy-vyrobca-piva-video?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHbxMO4IlYBoLfQOXn1duqS-iyI7DS0nKp5uLrN1TtMynYAsQamkr-r0RSQ_aem_AfMA4k-TLM5_GPyAZJE2rz8ONpBIpKstKoNZSknIFm_ZlXgPBrjo0gK1ve0vvl9hEeU
na Slovensku nie je normalna spolocnost a je to tu obratene naruby. To bude tym, ze
1) tu kde kto instalovany do vysokej statnej funkcie dostaval znamky do indexu za podradny bakšiš
2) sme sa vo velkej miere za 35rokov samostatnosti nenaucili byt zodpovedni za svoje zivoty a mame pocit ze sa niekto iny musi o nas postarat
3) bod 2 sposobuje ze slovac je nachylna na vzletne reci, pricom nekriticky vystupuje voci tym, ktore svoje slova nedodrziavaju
4) politika sa u nas vyvinula do formy urcitej klubovej prislusnosti... podla hesla: fandime svojim a nevadi ze "hraju" pi*u
5) dlhodobo zlyhava skolsky system... snazime sa nalakat do skol kvalitnych ludi na 800eurove platy. KVALITNYCH. For sure.
6) hocijaky ozran ma pocit, ze mu spolocnost nieco dlhuje, pretoze ani po 20 rokoch v EU este stale nezaraba ako rakusak, a politici ho utvrdzuju v tom, ze za to on sam predsa nemoze
7) do toho vsetkeho - do tychto 6 bodov sa tu "hromadne rozdali" pocitace a mobily s pristupom na internet 24/7, kde ma kazdy druhy pocit, ze si moze ulavit podla lubovôle a je strasne urazeny, ked mu povies ze jeho nazor je p*covina. Potom zacne tliachat nieco o demokracii
Keby ľudia mali prehľad, rozum, kritické myslenie, chápali aký morálny mrzák, kolaborant, extrémny požierač dezinfo a neviem čo ešte je majiteľ Dráčika. Ak by im skutočne nebolo jedno, kde míňajú svoje peniaze, Dráčik by už neexistoval. Ale tu sme na Zlovensku, kde zlo totálne mláti dobro a zdravý rozum na kašu. Je to desivé v akom stave je táto krajina. Môže za to Fico (a politici z jeho prúdu. V koši je aj Radačovský, Huliak, Blaha, Uhrík, Taraba aj Edko atď atď), covid a ruSSká hybridná vojna.
My sme tiež nakupovali v Dráčiku. Od covidu keď začial tie hnusné bannery písať, tak ani euro. Nuž ale obecný ľud to vidí ináč (resp. nevidí absolútne nič, volič je h***o). Určite tam chodí nakupovať aj kopec ľudí voličov opozície, resp. nevoličov, lebo netušia. Nestarajú sa a nezaujímajú sa o veci verejné.