Tusim to bol prave flegko, co v teme vedla, vojna na ua, mal (mozno stale ma? Neviem, necitam ho realne) "zaujimave vyjadrenia". Ak si ho nemylim, tak jeho analyza zssr nadsvetelnych rakiet a ako ich ua nemozu zostrelovat a ua teda fakeuuju videa, je taky fopklor by som povedal. Iste by sa nasli aj dalsie priklady, preco viacero ludi ma(lo) pochybnosti o jeho smerovani a zameroch
Ja som ten pocit nemal. Tie reakcie na neho sa mi zdali neprimerane. A napr. vcera aj Fixska dostala v RIP teme uplne zbytocne riadne nalozene.
myslim ze si sa odviazal viac ako je vhodne, a s druhou castou si dovolim presvedcene nesuhlasit ...
Fakt? A to som este umierneny. Ale napis v com konkretne a preco nesuhlasis, zaujima ma to.
Lebo socialna demokracia je v nasich podmienkach stavanie vzdusnych zamkov. Nemozes mat rozok za jeden cent, ked ti ho pecie kapitalista, ktory zaraba 3x viac nez ty. A nemozes mat dochodok ako nemec, ked si 30rokov makal, odvadzal minimum a hovno investoval. My sme pred vstupom do EU ako mlada demokracia stihli akurat vsetko rozkradnut, ale nestihli sme sa nic naucit. A otvorenie hranic smerom na zapad sposobilo akurat to, ze sme sa naucili viac zavidiet a s nostalgiou spominat na casy minule. No a najlepsie sme sa naucili klamat samych seba, od elementarnych veci, akoze Zem je plocha a 2+2=9, az po sofistikovano-primitivne konspiracne dristy.
Ale ved socialna demokracia nie je o absolutnej vyske prispevku ale o spravodlivejsom prerozdeleni vyzbieraneho a lepsej adresnosti. No ako si spomenul, to nie su sucasne koalicne autokraticke klepto strany.
myabarth, len aby bolo jasno: mladý Šimečka to už viackrát vysvetlil. Pre europoslanca Zalu robil poradcu pre zahraničnú politiku, tam toho veľa nenakradol, že. A ponuku od Zalu zobral, pretože mu Zala umožnil dokončiť si popritom doktorandské štúdium.
Zala sám sa vyjadril, že už vtedy, keď preňho Šimečka robil, mal liberálne postoje.
Je ľahké metať hovná, ale bolo by dobré sa pozrieť opredtým na podrobnosti.
Ináč dezoláčik.sk konšpiruje a tentokrát proti ochranke a Šutajovi Eštókovi. Do teraz nonstop išiel naratív s vládnou stranou. Zrazu na neho ukazujú prstom na Hoaxy a podvody - Ministerstvo vnútra https://www.facebook.com/share/p/v412FET16TYRLeC3/ Len nech sa žerú dezinfo scéna 😅
Ešte dodatočne, ten nedeľný brífing 2 ministrov (vnútra a obrany, mena im nenapíšem, nechcem) na ukludnenie situácie...a informovanie, ze preverujú AJ možnosť,že bol v skupine (a mazanie FB príspevkov) mi veľmi pripomenul tlačovku AJ toho istého R.K. pred pár rokmi, k Hedvige Malinovej. Nepoučiteľní,resp robia AJ presný opak toho, čo tvrdia,že sa nemá robiť.
Ináč dezoláčik.sk konšpiruje a tentokrát proti ochranke a Šutajovi Eštókovi. Do teraz nonstop išiel naratív s vládnou stranou. Zrazu na neho ukazujú prstom na Hoaxy a podvody - Ministerstvo vnútra https://www.facebook.com/share/p/v412FET16TYRLeC3/ Len nech sa žerú dezinfo scéna 😅
Hehe prečítal som si to, viglaský sa začína podobať profilom na ficovho strelca - viď podcast Kecy a politika
len cieľ bude asi kali so šukajom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ja som ten pocit nemal. Tie reakcie na neho sa mi zdali neprimerane. A napr. vcera aj Fixska dostala v RIP teme uplne zbytocne riadne nalozene.
Fakt? A to som este umierneny. Ale napis v com konkretne a preco nesuhlasis, zaujima ma to.
Lebo socialna demokracia je v nasich podmienkach stavanie vzdusnych zamkov. Nemozes mat rozok za jeden cent, ked ti ho pecie kapitalista, ktory zaraba 3x viac nez ty. A nemozes mat dochodok ako nemec, ked si 30rokov makal, odvadzal minimum a hovno investoval. My sme pred vstupom do EU ako mlada demokracia stihli akurat vsetko rozkradnut, ale nestihli sme sa nic naucit. A otvorenie hranic smerom na zapad sposobilo akurat to, ze sme sa naucili viac zavidiet a s nostalgiou spominat na casy minule. No a najlepsie sme sa naucili klamat samych seba, od elementarnych veci, akoze Zem je plocha a 2+2=9, az po sofistikovano-primitivne konspiracne dristy.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
výborný podcast, napr. tu o junte https://youtu.be/kBAGmTJC08k?t=2793
A Zalovi roky sluzil mlady Simecka.. vtedy mu smerak nevadil. Vsetko je to jedna banda zlodejska, ci jedna, ci druha strana.
Zala sám sa vyjadril, že už vtedy, keď preňho Šimečka robil, mal liberálne postoje.
Je ľahké metať hovná, ale bolo by dobré sa pozrieť opredtým na podrobnosti.
Hehe prečítal som si to, viglaský sa začína podobať profilom na ficovho strelca - viď podcast Kecy a politika
len cieľ bude asi kali so šukajom