Neviem aké podcasty počúvaš, ale bez reklám snáď už nepoznám ani jeden z tých ktoré zaujímajú mňa. 😝 Za obsah navyše a bez reklám sa platí, riešia to cez toldo.
zapo má v podcastoch vložené reklamy na spotify ale keďže to je spotify jedným/dvoma klikmi viem preskočiť tých 15-30 sekúnd reklamy to v rádiu neurobíš a navyše v rádiu je tých reklám oveľa viac
taký lužifčák má 2-3 hodiny a reklama tam je jedna-dve aj to ich vlastné ktoré mi v podstate nevadia (a zase ich viem preskočiť ak chcem)
mne reklama ako taká nevadí že je tam, pokial ju viem skipnúť čo viem na youtube aj spotify urobiť bez problémov
Neviem aké podcasty počúvaš, ale bez reklám snáď už nepoznám ani jeden z tých ktoré zaujímajú mňa. 😝 Za obsah navyše a bez reklám sa platí, riešia to cez toldo.
Tak zase závisí, koľko reklám. ZKH myslím nemá reklamy, ani Denník N, ani Respekt, ani Dobšinský (alebo majú a ja ich nevnímam? )
FM-ko nemajú prečo rušiť. K takej hudbe aj keby dezoláti náhodou zablúdili, tak okamžite prelaďujú. A nechajú ho spoločne so SME a Denníkom N a budú tvrdiť akí sú demokrati.
uz roky nepozeram telku ,nepocuvam radio ani necitam "noviny" ,len tuto temu a niektore odkazy co sem postnete(takze z kazdeho rozku trosku)...prazdnych slov uz mam dost ,lebo si ich aj dost pametam,zaujimaju ma skor ciny ,tie su casto opacne alebo ziadne ...skoda ze u vacsiny to tak nie je ,inak by nevolili tak ako volili...
"rozkaz znel jasne" obviniť nepohodlného vyšetrovateľa za každú cenu-toto je tu už fakt banánová republika (kopírujem časť statusu P.Kubinu)
NATANKOVALI DO DIESELOVÉHO VLAKU BENZÍN?
Pred pár dňami odzneli politické vyjadrenia o napredovaní trestnoprávnej pomsty voči čestným policajtom z NAKA ako o rozbiehajúcom sa dieselovom vlaku.
Včera tento vlak došiel do prvej stanice. Bolo nám doručené obvinenie vznesené Pavlovi Ďurkovi za to, že v lete 2021 „otočil” obvineného P. V. naspäť do väzby po tom, ako bol z väzby v inej trestnej veci prepustený. Tento postup vyšetrovateľa Ďurku bol v tom čase preskúmaný štyrmi inštanciami - dozorovým prokurátorom, sudkyňou pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, sťažnostným senátom Najvyššieho súdu SR a senátom Ústavného súdu SR. Všetko tieto inštancie sa špeciálne zaoberali aj námietkou obvineného proti „reťazeniu väzieb” a vyhodnotili to tak, že v tomto prípade bol takýto postup prípustný a právo obvineného na osobnú slobodu nebolo porušené. Tieto rozhodnutia sú dodnes právoplatné, nikto ich nezrušil.
Postup, ktorý potvrdili všetky tieto súdy vo svojich rozhodnutiach ako zákonný, však vyšetrovateľ odboru Stred Úradu inšpekčnej služby vidí inak a považuje ho za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa. Ako obvykle, keď treba obviniť Ďurku, tak zákon, fakty a dokonca i právoplatné rozhodnutia najvyšších súdnych autorít musia ísť bokom.
Český minister zahraničia...
Ministr zahraničí Lipavský si předvolal ruského velvyslance kvůli útoku na ukrajinská města. „Vrazi, kteří útočí na děti v nemocnici, jsou odpadem lidstva,“ napsal Jan Lipavský. „Dostal pokyn to v Moskvě vyřídit,“ dodal ministr.
Ešte jeden koment k článku na idnes čo spomínal Srsen...
Soudruch Fico nepochopil, že má sloužit slovenské společnosti, být velice pokorný, aby mohl být ctěn a vážen. Nic z toho však neumí a je to pouze hospodský mluvka, lhář a štváč, který zemi svými výroky a chováním rozděluje
Fico postavil ďalšieho slameného panáka, označil ho za hrozbu, aby nás pred ním opäť raz statočne obránil. Mobilizuje tým svojich, naláka naivných a medzitým už bude premýšľať, pred akou virtuálnou hrozbou nás ochráni nabudúce.
Mimochodom, cintorín jeho slamených panákov stojí za návštevu: tu ležia migranti, tam obranná zmluva, za ňou očkovanie a tamto vzadu už kopú dvojhrob pre liberalizmus a progresivizmus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa mňa FMko bude jedným z prvých adeptov na rušenie. Slniečkárske progresivistické rádio, a ani V dolinááách tam nehrajú ...
taký lužifčák má 2-3 hodiny a reklama tam je jedna-dve aj to ich vlastné ktoré mi v podstate nevadia (a zase ich viem preskočiť ak chcem)
mne reklama ako taká nevadí že je tam, pokial ju viem skipnúť
Tak zase závisí, koľko reklám. ZKH myslím nemá reklamy, ani Denník N, ani Respekt, ani Dobšinský (alebo majú a ja ich nevnímam?
Zatiaľ ide, počúvam nonstop. Ak ho zrušia, to Ficovi a dezolátom nikdy nezabudnem.
Tak možno Šimkovičová s Kotlárom a Machalom o tej stanici ani nevedia ...
NATANKOVALI DO DIESELOVÉHO VLAKU BENZÍN?
Pred pár dňami odzneli politické vyjadrenia o napredovaní trestnoprávnej pomsty voči čestným policajtom z NAKA ako o rozbiehajúcom sa dieselovom vlaku.
Včera tento vlak došiel do prvej stanice. Bolo nám doručené obvinenie vznesené Pavlovi Ďurkovi za to, že v lete 2021 „otočil” obvineného P. V. naspäť do väzby po tom, ako bol z väzby v inej trestnej veci prepustený. Tento postup vyšetrovateľa Ďurku bol v tom čase preskúmaný štyrmi inštanciami - dozorovým prokurátorom, sudkyňou pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, sťažnostným senátom Najvyššieho súdu SR a senátom Ústavného súdu SR. Všetko tieto inštancie sa špeciálne zaoberali aj námietkou obvineného proti „reťazeniu väzieb” a vyhodnotili to tak, že v tomto prípade bol takýto postup prípustný a právo obvineného na osobnú slobodu nebolo porušené. Tieto rozhodnutia sú dodnes právoplatné, nikto ich nezrušil.
Postup, ktorý potvrdili všetky tieto súdy vo svojich rozhodnutiach ako zákonný, však vyšetrovateľ odboru Stred Úradu inšpekčnej služby vidí inak a považuje ho za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa. Ako obvykle, keď treba obviniť Ďurku, tak zákon, fakty a dokonca i právoplatné rozhodnutia najvyšších súdnych autorít musia ísť bokom.
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid06gSP2LRQ7qZa1MyUcETrUsGpBEmzNwRPQbrUvoXBtJJxMwdkRfpbmuDuECMeyynfl
Drahé progresívno liberálne médiá a opozícia, prepáčte, že som prežil, ale som späť
koment pod článkom na idnes
Omluva se přijímá. Ale už to prosím víckrát nedělej.
https://x.com/TomasJirsa/status/1810615689603850494
Ministr zahraničí Lipavský si předvolal ruského velvyslance kvůli útoku na ukrajinská města. „Vrazi, kteří útočí na děti v nemocnici, jsou odpadem lidstva,“ napsal Jan Lipavský. „Dostal pokyn to v Moskvě vyřídit,“ dodal ministr.
https://x.com/JaroNad/status/1810609769947804053
Soudruch Fico nepochopil, že má sloužit slovenské společnosti, být velice pokorný, aby mohl být ctěn a vážen. Nic z toho však neumí a je to pouze hospodský mluvka, lhář a štváč, který zemi svými výroky a chováním rozděluje
Mimochodom, cintorín jeho slamených panákov stojí za návštevu: tu ležia migranti, tam obranná zmluva, za ňou očkovanie a tamto vzadu už kopú dvojhrob pre liberalizmus a progresivizmus.
Správy vybral a komentoval Tomáš Gális