jasné,neberiem,ale jednoznačne to aspoň niektorých Ficotupovoličov naštvalo-Edo sa mstí,že ho vyhodili od koryta,dosah na FB má slušný-ešte budú Smeráci ľutovať,že ho vykopli
podstatné je,že "už se perou"
Hej, to súhlasím. Situácia je ešte stále zvratná a takéto excesy tomu môžu pomôcť.
„Všimnite si, že vo videu nenavrhujú žiadne riešenia, ako zlepšiť životy ľudí. O to im nejde. Chcú, aby sa ľudia zaujímali o veci, ktoré by ich inak vôbec netrápili.“ (americký politológ Jonathan Weiler, ktorý sa zaoberá polarizáciou)
Linkom si ma predbehol, tak aspoň jedna výstižná citácia.
Ale z hľadiska Fica je to balansovanie na ostrí noža. Takéto kroky síce upevnia pevné jadro jeho voličov, ale môže stratiť pár malých percentíčok tých, ktorí ešte aspoň trochu rozmýšľajú. A poznáme to, percentíčko k percentíčku a môžeu z toho byť 3-5%, ktoré rozhodnú.
Ešte lepšie by bolo viac promovať Jozefa Mihála a nejako ho prekladať do ficovčiny. Mihál na FB chladnokrvne dokazuje, že populistické Ficove kroky berú peniaze práve tým vrstvám, odkiaľ má Fico svojich voličov. To by zase boli nejaké percentíčka maličké ... Lenže je to dosť raketová veda, ktorá sa dosť ťažko prekladá do reči Ficovho kmeňa...
Dano5, zase neber komenty na internete tak vážne. Tak isto ako má armádu trollov Moskva či Smer, tak majú svojich internetových brigádnikov aj prodemokratické strany (len teda dúfam, že nie sú platení ). Takých komentov Ti tam napíšem desiatky, ak to pomôže.
Napíš, určite pomôže. Všetci by mali aspoň trochu a aspoň občas. Tu každý čaká, že demokraciu vybojuje niekto iný. Kedy pochopíte, že sme v tom všetci spolu a každý by mal "do something"? Ale pozor, čo napíšeš. Ja som Chmelára pochválil ako sa nebojí vyjadriť názor proti mafii a už mám u neho ban Demokracia podľa boľševického sociálneho demokrata. Diskusia ako u Blahu. Tolerované v diskusii je iba súhlasné stádo a nesmie byť ani 1 slovo kritika alebo nesúhlas s jeho názorom.
časť jeho voličov precitne,keď nebudú mať za čo sedieť v krčme na pive z borovičkou,v ruke cigareta-pár percent,tu,pár tam ...
bez sance. toto mas uz teraz u alkoholikov a stratenych automatovych existenciach. ruka hore 2 tyzdne a 2 tyzdne nadavat na vsetkych a vsetko lebo ma malo...
Viac by pomohlo totálne ignorovať takýchto ruských trolov ako je chmelár, fico, bláha a pod.
Na prvý pohľad áno, ale ich ignorovaním sa nič nedosiahne, iba sa bude upevňovať ich bublina. Jasné, že ak sa bavíme o sociálnych sieťach, tak ich neignorovaním sa zvyšuje dosah tých trolov, ale podľa mňa sú ich bubliny sú už tak saturované, že zvýšenie dosahu neznamená zväčšenie voličskej základne - skôr naopak, aspoň teoreticky sa k nejakým percentíčkam ešte rozmýšľajúcich ficovoličov dostanú korektné informácie o tom, čo Fico robí, ktoré ich môžu naštvať. Iste, časť z nich môže prejsť k Republike, ale možno aspoň časť z nich prinajmenšom nepôjde voliť, lebo ich Fico sklamal.
Ale je to zložitý mechanizmus, žiadne jednoduché závery sa nedajú robiť.
Je to pekné, že sa chytáte "každej slamky". Samozrejme, budúce volby môže vyhrať tesne aj sučasná opozícia. Ale čo potom? Slovensko potrebuje také zmeny, na ktoré nemá odvahu ani sučasná opozícia (zrušenie 13.dochodkov apod,). A aj pri malých zmenách (k lepšiemu) je tu taký krik, že rozum zastáva. Ďalej, ako sa zbaviť smerákov (ich sposobu myslenia) prerastených pevne v štrukturách štátu?
Ak mam hovoriť za seba, tak sa nechytám žiadnej slamky. Predpokladám, ze aj ďalšie voľby výhra Fico. To ale neznamená, že by sme mali rezignovat, lebo potom by sa predpoklad stal istotou.
Ak mam hovoriť za seba, tak sa nechytám žiadnej slamky. Predpokladám, ze aj ďalšie voľby výhra Fico. To ale neznamená, že by sme mali rezignovat, lebo potom by sa predpoklad stal istotou.
Nenarážal som konkrétne na teba, ale tak nejako obecne. Ked čítam diskusie N, SME, Aktualit, ako maju ludia nepokrytú radosť z nejakých prekáračiek primitívov, tak mi nad tým tiež rozum zastáva. Problém je, že aj na strane súčasnej opozície je toľko primitívov, že s nimi budovať niečo dlhodobo prospešné, stabilné, no povedzme, že nie som veľký optimista.
So Slovenskom a demokraciou je to ako s dieťaťom z ktorého chcete mať silou mocou profi cyklistu, aj keď v porovnaní so svetovou ***** na to nemá. My nevieme byť súdržní a konštruktívni ani pri budovaní záchranárskej uličky.
Skôr by som povedal, že SR už v tom pelotóne je, má nohy na to, aby sa v ňom udržal, ale stále chce byť nejakým stredobodom a víťazom a keďže na to nemá, tak neustále hľadá výhovorky, ako že má ťažký bicykel, zlé oblečenie,... A namiesto toho, aby bolo dobrým domestikom, ktorý pomôže svojmu tímu, tak nedonesie ani vodu, a keď áno, tak do bidonu ešte napľuje. Koľko to bude ostatných v tíme baviť je takto otázne.
Určite poznáte rozprávkovú knižku Carla Collodiho o Pinocchiovi. Nikdy som toho dreveného panáka nemal veľmi rád, lebo klamal a bol hlúpy. Nechápal som, ako mohol opakovane naletieť Líške a Kocúrovi. Tí síce tiež neboli ktovieakí myslitelia, ale Pinocchia obalamutili bez väčšej námahy. Raz mu napríklad poradili, aby svoje štyri dukáty, ktoré si zarobil, zahrabal, že mu z nich cez noc vyrastie strom s tisíckami dukátov. Uveril im a dukáty zahrabal. Oni v noci prišli, dukáty vyhrabali a prisvojili si ich. A potom im naletel zas. A neskôr zasa. A ešte raz. Presne tak, ako slovenský volič zas a znova uverí politikom, ktorí tiež nie sú ktovieakí myslitelia, ale slovenského voliča oklamú bez väčšej námahy. Slovenský volič však nežije v rozprávke. Klamstvá politikov ohrozujú nielen jeho poctivo zarobené peniaze, ale aj jeho zdravie a život. Napriek tomu im verí. Politici, ktorí šíria dezinformácie, teda klamári, sú preto na Slovensku tí najpopulárnejší.
Je to pekné, že sa chytáte "každej slamky". Samozrejme, budúce volby môže vyhrať tesne aj sučasná opozícia. Ale čo potom? Slovensko potrebuje také zmeny, na ktoré nemá odvahu ani sučasná opozícia (zrušenie 13.dochodkov apod,). A aj pri malých zmenách (k lepšiemu) je tu taký krik, že rozum zastáva. Ďalej, ako sa zbaviť smerákov (ich sposobu myslenia) prerastených pevne v štrukturách štátu?
cez den lhal, v noci krad, socialni demokrat.
oni su uz taki, ze dnes zozeru cesto, co malo zajtra vykysnut a byt upecene na chleba.
im je osud naroda u riti... vsak jasne, lebo uz maju nakradnute dost, este aj s rentami..
to su ich demagogie, a ouce este tlieskaju...lebo hura 13 "uplatok"...jednobunkovce zas naleteli.
skutocny ciel bol vyhrat volby za kazdu cenu, za ucelom zrusenia obvineni a vyhnuti sa base.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podstatné je,že "už se perou"
Hej, to súhlasím. Situácia je ešte stále zvratná a takéto excesy tomu môžu pomôcť.
Linkom si ma predbehol, tak aspoň jedna výstižná citácia.
https://dennikn.sk/4160514/znie-to-ako-krajna-pravica-pat-odbornikov-si-pozrelo-video-erika-kalinaka-gedru-a-glucka/?cst=93830c608cfa4c2b221c510c4369fb6c428e415828cefc83ca8532b4152a7823
Ale z hľadiska Fica je to balansovanie na ostrí noža. Takéto kroky síce upevnia pevné jadro jeho voličov, ale môže stratiť pár malých percentíčok tých, ktorí ešte aspoň trochu rozmýšľajú. A poznáme to, percentíčko k percentíčku a môžeu z toho byť 3-5%, ktoré rozhodnú.
Ešte lepšie by bolo viac promovať Jozefa Mihála a nejako ho prekladať do ficovčiny. Mihál na FB chladnokrvne dokazuje, že populistické Ficove kroky berú peniaze práve tým vrstvám, odkiaľ má Fico svojich voličov. To by zase boli nejaké percentíčka maličké ... Lenže je to dosť raketová veda, ktorá sa dosť ťažko prekladá do reči Ficovho kmeňa...
Napíš, určite pomôže. Všetci by mali aspoň trochu a aspoň občas. Tu každý čaká, že demokraciu vybojuje niekto iný. Kedy pochopíte, že sme v tom všetci spolu a každý by mal "do something"? Ale pozor, čo napíšeš. Ja som Chmelára pochválil ako sa nebojí vyjadriť názor proti mafii a už mám u neho ban
toto viem odkial je
bez sance. toto mas uz teraz u alkoholikov a stratenych automatovych existenciach. ruka hore 2 tyzdne a 2 tyzdne nadavat na vsetkych a vsetko lebo ma malo...
Na prvý pohľad áno, ale ich ignorovaním sa nič nedosiahne, iba sa bude upevňovať ich bublina. Jasné, že ak sa bavíme o sociálnych sieťach, tak ich neignorovaním sa zvyšuje dosah tých trolov, ale podľa mňa sú ich bubliny sú už tak saturované, že zvýšenie dosahu neznamená zväčšenie voličskej základne - skôr naopak, aspoň teoreticky sa k nejakým percentíčkam ešte rozmýšľajúcich ficovoličov dostanú korektné informácie o tom, čo Fico robí, ktoré ich môžu naštvať. Iste, časť z nich môže prejsť k Republike, ale možno aspoň časť z nich prinajmenšom nepôjde voliť, lebo ich Fico sklamal.
Ale je to zložitý mechanizmus, žiadne jednoduché závery sa nedajú robiť.
https://dennikn.sk/minuta/4166485/
https://dennikn.sk/minuta/4166485/
podľa toho ako je oblečený,
tak rovno zo súdu letí na dovolenku
Nenarážal som konkrétne na teba, ale tak nejako obecne. Ked čítam diskusie N, SME, Aktualit, ako maju ludia nepokrytú radosť z nejakých prekáračiek primitívov, tak mi nad tým tiež rozum zastáva. Problém je, že aj na strane súčasnej opozície je toľko primitívov, že s nimi budovať niečo dlhodobo prospešné, stabilné, no povedzme, že nie som veľký optimista.
🔓
https://dennikn.sk/4163267/vlada-nalieva-motorovy-olej-do-plechovky-od-koly/?cst=2c6dbf410f19bb706ea9f5679bfee9381c90d33b61c683bdd977c9f7a56d6a60
cez den lhal, v noci krad, socialni demokrat.
oni su uz taki, ze dnes zozeru cesto, co malo zajtra vykysnut a byt upecene na chleba.
im je osud naroda u riti... vsak jasne, lebo uz maju nakradnute dost, este aj s rentami..
to su ich demagogie, a ouce este tlieskaju...lebo hura 13 "uplatok"...jednobunkovce zas naleteli.
skutocny ciel bol vyhrat volby za kazdu cenu, za ucelom zrusenia obvineni a vyhnuti sa base.
ten 13 uplatok starcom bude k hovnu, lebo nebude mat ich kto operovat, ci opatrovat v starobinci..
alebo ich prizabije padajuca omietka, ci vodovod s toxickymi bakteriami v potrubi nemocnice...(nazdar trencin uz dnes)
https://x.com/JozefSaman/status/1828448737531715841
https://x.com/ivusa_a/status/1828429244105408876
https://domov.sme.sk/c/23375920/naka-zrusenie-ubok-reforma-sutaj-estok.html