K tomu PPS...tam je zvolena trosku nestastne metodika (beru sa len hlavne mesto a pod), takze v skutocnosti nie sme na poslednom mieste, ale len niekde na chvoste.
viem,ze sport a politika sa nemajú miešať...toto ma rozhnevalo/vyrusilo
fanusikovia futbalistov Slovana urobili ohňostroj pred hotelom, kde boli ubytovaní ich superi (v snahe narušiť spanok).
Myslim, ze ohňostroj je povolený iba na Silvestra/Nový Rok. Celkom by ma zaujímalo, ako toto odignorovala polícia, teda obe, statna aj mestska...
Doteraz tupci ani nevedeli,že bolo nejaké povstanie (lebo bolo voľno a vyhrábávali sa zemiaky),a teraz je zrazu každý strašný zlovák a národne cítiaci občan.Dobre ich ten sudruch s tou jeho tupou lúzou masíruje.No a zajtra to bude strašný teáter.😡
viem,ze sport a politika sa nemajú miešať...toto ma rozhnevalo/vyrusilo
fanusikovia futbalistov Slovana urobili ohňostroj pred hotelom, kde boli ubytovaní ich superi (v snahe narušiť spanok).
Myslim, ze ohňostroj je povolený iba na Silvestra/Nový Rok. Celkom by ma zaujímalo, ako toto odignorovala polícia, teda obe, statna aj mestska...
Ani by som sa nečudoval,keby to bol nápad Ivana K. ml.
Písal sa rok 1944. Večer 29. augusta krátko po 20:00 hodine podplukovník generálneho štábu Ján Golian vyslal vojenským posádkam heslo „Začnite s vysťahovaním“.
Píše sa rok 2024,je predvečer výročia SNP a ja hovorím, začnime s vysťahovanim dedičov komunistov, ktorý si privlastnili SNP a teraz nám tu tupo a hlúpo vládnu. Hnusná zberba, ktorá nemá obdoby nám diktuje ,ako žiť. Ja hovorím nie,Tiso skončil neslávne a neslávne skončí aj Fico.
SNP patrí slušným slovákom, obyčajným ľuďom, takým ako pred 80 rokmi,ktorý sa vtedy na čele z generálom Golianom a Viestom postavili fašistickej lúze.
SNP nezačali komunisti a ani slávna sovietska armáda,nedajme si ho vziať je naše. Nepatrí Ficovi ani jeho ruským a bieloruským dedičom.
Hlavne by sa malo pripomínať koľko účastníkov SNP popravili neoľudáci v 50-tich rokoch ,
ktorí sa vlastne veľmi neodlišujú od súčasných neoľudákov, ktorí nám tu aktuálne vládnu
Až teraz vidím, že ten hnus začal už dnes
V podstate zoznam tejto "návštevy" = zoznam agentov FSB / bieloruskej KGB
aspoň z toho vyťažia zahraničné tajné služby...
keďže hlavná úloha našej SIS nie je ochrana štátu ale jej aktuálna hlavná úloha je Šimečka
Premiér Robert Fico prijal mladých ľudí z Ruska a Bieloruska, ktorí sú potomkami priamych účastníkov Slovenského národného povstania a oslobodzovacích bojov na Slovensku. Informoval o tom na sociálnej sieti.
"Ide o mladých ľudí z Ruskej federácie a Bieloruska, ktorí prišli na moje pozvanie na Slovensko. Rovnaké pozvanie dostala aj ukrajinská strana, ale toto pozvanie sa nezrealizovalo v podobe návštevy mladých ľudí z Ukrajiny," doplnil.
Podľa mojich kamarátov, ktorí sa v BB podieľajú na organizácii, tak vojaci od toho tepla cez deň kolabujú, údajne ich záchranka už zopár odviezla. A veľa vojakov nadáva, že toľko peňazí sa vyhodí na úplnu blbosť, ktorej cieľom nie je nič iné, ako ukázať vládne ego.
By ma zaujímalo či rovnako oslovili aj Francúzov, smradi..
Ku zajtrajšiemu dňu odporúčam si vypočuť "Príbeh povstaleckého veliteľa, generála Jána Goliana" z archívu RTVS. https://www.rtvs.sk/radio/archiv/11234/2376031
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/4165506/huliak-predlozil-novelu-ktora-by-umoznila-kuffovi-jazdit-stvorkolkou-po-narodnom-parku-zaroven-v-podstate-rusi-straz-prirody/
https://www.aktuality.sk/clanok/6Tmyro7/miroslav-vyboh-uz-nie-je-obvineny-z-korupcie-pred-sudom-ho-uchranila-koalicna-trestna-novela/
https://www.aktuality.sk/clanok/FZcJOt3/skuska-siren-prekvapila-namiesto-znameho-tonu-znela-z-amplionov-reportaz-z-tlacovky-premiera-fica/
čakám hodne špatného, ale myslím, že moje očakávania bez problémov prekonajú...
https://www.topky.sk/cl/10/2840491/Premier-sa-stretol-s-potomkami-priamych-ucastnikov-SNP-z-Ruska-a-Bieloruska
Ani by som sa nečudoval,keby to bol nápad Ivana K. ml.
Píše sa rok 2024,je predvečer výročia SNP a ja hovorím, začnime s vysťahovanim dedičov komunistov, ktorý si privlastnili SNP a teraz nám tu tupo a hlúpo vládnu. Hnusná zberba, ktorá nemá obdoby nám diktuje ,ako žiť. Ja hovorím nie,Tiso skončil neslávne a neslávne skončí aj Fico.
SNP patrí slušným slovákom, obyčajným ľuďom, takým ako pred 80 rokmi,ktorý sa vtedy na čele z generálom Golianom a Viestom postavili fašistickej lúze.
SNP nezačali komunisti a ani slávna sovietska armáda,nedajme si ho vziať je naše. Nepatrí Ficovi ani jeho ruským a bieloruským dedičom.
Ale latka je dosť vysoko.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ktorí sa vlastne veľmi neodlišujú od súčasných neoľudákov, ktorí nám tu aktuálne vládnu
V podstate zoznam tejto "návštevy" = zoznam agentov FSB / bieloruskej KGB
aspoň z toho vyťažia zahraničné tajné služby...
keďže hlavná úloha našej SIS nie je ochrana štátu ale jej aktuálna hlavná úloha je Šimečka
Premiér Robert Fico prijal mladých ľudí z Ruska a Bieloruska, ktorí sú potomkami priamych účastníkov Slovenského národného povstania a oslobodzovacích bojov na Slovensku. Informoval o tom na sociálnej sieti.
"Ide o mladých ľudí z Ruskej federácie a Bieloruska, ktorí prišli na moje pozvanie na Slovensko. Rovnaké pozvanie dostala aj ukrajinská strana, ale toto pozvanie sa nezrealizovalo v podobe návštevy mladých ľudí z Ukrajiny," doplnil.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23376498/premier-sa-stretol-s-potomkami-priamych-ucastnikov-snp-z-ruska-a-bieloruska.html
Bude to (a vlastne už je) strašná hanba.
Ku zajtrajšiemu dňu odporúčam si vypočuť "Príbeh povstaleckého veliteľa, generála Jána Goliana" z archívu RTVS.
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/11234/2376031
Sociálna demagógia ide naplno... zdvihnut minimalku to ano, ale nepovedat ze pridavky na decka zoskrtaju cize ludia budu mat menej ako doteraz...
https://hlidacipes.org/ficovi-do-hlavy-nevidim-otakar-foltyn-o-slovensku-ruske-vine-a-placate-zemi/
kolaboranti si rozdali medaile, dubcek sa v hrobe vrti jak vrtula...