Demokrati a SAS spolu nepojdu. Su to uplne odlisne strany. SAS ma svojich 6% istych, su to ich kmenovi volici. Je to sice tesne, ale +/- stabilne.
To je tak - ak tí ľudia nepochopia, že tu už nejde o partikulárne partokratické záujmy, ale o prežitie Slovenska ako suverénnej krajiny a o udržanie krajiny v EÚ a NATO, tak skrátka máme smolu. Mám takú malú dušičku, že keďže už na čele SaS nie je Sulík, tak by to možno mohli pochopiť. Ak nie, tak adios ...
35. výročie Nežnej revolúcie si Progresívne Slovensko, SaS a KDH pripomenú spoločným zhromaždením. Pozývame všetkých ľudí, ktorým záleží na demokracii a ktorí vedia, že za slobodu je potrebné stále bojovať.
ja by som tu krotil tie vsetky nadeje o zmene pri volbach, pretoze ako pocuvam a vidim ludi, ktori volili napr sns, smer, hlas, republiku, tak nadavaju, ze co a ako sa tu deje, ze nic sa nesplnilo,ze vsetko je drahe a este horsie bude atd... ale nakoniec stale prevladne to na konci ich stazovania sa, ze preco europa chce zachranit cely svet (narazka na ukrajinu) a stale LGBTI a migranti a ze zle je kvoli politike zapadu. k tomu o 3 roky si uz ludia zvyknu na to,co tu je teraz a zabudnu (toto je holy fakt,ktory tu je uz roky, nebolo by to prvy krat), navyse sa tesne pred volbami prihodi opat nejaky "socialny" balicek a na vsetko sa razom zabudne, lebo zvykli sme si a aj ked je zle, vzdy lepsie ako progresivci a tie klasicke hlasky. Navyse si osobne myslim, ze ked uz teraz hovoria o zmene volebneho systemu, tak to aj urobia stylom, ktory sa nebude pacit nikomu, ale jednoducho to urobia, lebo im bude tiect do topanok a to potom urobia hlava nehlava bez ohladu na nasledky, hlavne ze sa zabetonuju.
Z môjho pohľadu si ale zaslúžia trochu kreditu za až detsky čistú odvahu odhaliť čo za mentálne kapacity naozaj sú. Už aspoň 30 rokov si dávam veľký pozor, aby som sa nezapájal do odborných debát na témy, o ktorých viem houbeles - lebo riziko že ma neľútostne rozmaže človek čo veci rozumie je skutočne veľké. Minimálne 100 zo 100 nominantov tohto typu ale namiesto toho aby tichučko šúchali nohami a nerobili rozruch sa rozhodne ísť takto s kožou na trh a nedávajú tým priestor ani len na maličkú pochybnosť, že zase až tak tupí byť jednoducho nemôžu ...
V GB sa neseru … keby tam mali jbnuteho Bombica , Šouna , jbnuteho krpateho patkaňa s mikrofónom a im podobnych , už by ich “ rite “ boleli z nočných sprchovačiek za katrom … ⏬️⏬️⏬️
Za podnecovanie terorizmu odsúdili na päť rokov Brita, ktorý na sociálnych sieťach v čase pandémie covidu vyzýval na násilie proti vedcom, politikom a zdravotníkom.
Jeho správy sa na Telegrame dostali k vyše 20-tisíc ľuďom, napísala AP.
Podľa britského súdu trpí 55-ročný Patrick Ruane „chorobným a utkvelým“ odporom k vakcínam a na sociálnych sieťach k téme písal agresívne príspevky.
V jednej správe písal, ako by „praštil“ britského epidemiológa Chrisa Whittyho do hlavy: vraj keby odborníka udrel bejzbalovou pálkou alebo kovovou palicou, „do konca života by z neho bol mrzák“.
Obhajoval aj vyhadzovanie laboratórií na výrobu vakcín a 5G vysielačov do povetria.
„Mali ste, samozrejme, plné právo verejne ventilovať svoje názory a robiť to mimoriadne presvedčivým a ráznym spôsobom. Vy ste však zašli oveľa ďalej a tým ste sa dopustili trestných činov, za ktoré ste boli odsúdený,“ uviedol sudca Richard Marks, ktorý Ruaneho príspevky označil za extrémne nebezpečné.
„Nešlo o banálne tlieskanie na internete – nabádal ľudí, aby vážne zranili alebo zabili iných, a navrhoval, na koho sa zamerať,“ povedal Gareth Rees z protiteroristickej polície, ktorá Ruaneho príspevky vyšetruje od roku 2021.
Podľa prokurátorky Julie Faureovej Walkerovej sa správy odsúdeného dostali k celkovo 26-tisíc ľuďom.
Ruaneho zatkli v novembri 2021 a obvinili ho o takmer dva roky neskôr. Tento rok v septembri bol v dvoch bodoch obžaloby odsúdený za podporu terorizmu. (čtk)Denník N
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je tak - ak tí ľudia nepochopia, že tu už nejde o partikulárne partokratické záujmy, ale o prežitie Slovenska ako suverénnej krajiny a o udržanie krajiny v EÚ a NATO, tak skrátka máme smolu. Mám takú malú dušičku, že keďže už na čele SaS nie je Sulík, tak by to možno mohli pochopiť. Ak nie, tak adios ...
35. výročie Nežnej revolúcie si Progresívne Slovensko, SaS a KDH pripomenú spoločným zhromaždením. Pozývame všetkých ľudí, ktorým záleží na demokracii a ktorí vedia, že za slobodu je potrebné stále bojovať.
Z diskusie...celkom vystizne.
Hanbil by som sa ako pes (to som ho asi teraz urazil).
po pozretí so zvukom uz počujem a vidim aj strihy medzi odpovedami...ciste teoreticky jej odpovede mohli byt dlhe, suvisle a zmysluplne
No i tak, zmiesat lgbti a jazdenie bicyklom v jednej ehm odpovedi, ehm myslienkovom ehm pochode je prejav ehm vyspelosti ehm ehm
https://www.aktuality.sk/clanok/rvmDNZu/robert-fico-je-majster-odklanania-pozornosti-od-podstatnych-problemov-naznacil-to-uz-aj-prezident-pellegrini-tvrdi-politolog-stefancik-podcast/
mate niekto aj neupravovanu verziu?
https://blog.sme.sk/brawne/politika/drahy-robert-nie-ste-zlate-tela-smer-nie-je-slovensko-a-nasou-povinnostou-nie-je-si-vas-ctit?ref=tit
https://www.aktuality.sk/clanok/0eEEc1V/kritizoval-media-sam-mal-blizko-k-politikovi-ktory-robil-nadpracu-pre-pellegriniho-kto-je-moderator-ta3-brano-kral/
google vyhladavanie
bibiana rozhovor
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DyrHC8orJAJ4&ved=2ahUKEwiOqf2lpNaJAxWW-wIHHdAnOKIQwqsBegQIDxAG&usg=AOvVaw1a0SnCSJbibsZzPhiHdqdn
ps: len pre uplnost, o autorke
https://www.aktuality.sk/clanok/glcCIBH/znamej-tvari-dezinfosceny-sa-uslo-miesto-v-parlamente-pracuje-pre-poslanca-sns/
Za podnecovanie terorizmu odsúdili na päť rokov Brita, ktorý na sociálnych sieťach v čase pandémie covidu vyzýval na násilie proti vedcom, politikom a zdravotníkom.
Jeho správy sa na Telegrame dostali k vyše 20-tisíc ľuďom, napísala AP.
Podľa britského súdu trpí 55-ročný Patrick Ruane „chorobným a utkvelým“ odporom k vakcínam a na sociálnych sieťach k téme písal agresívne príspevky.
V jednej správe písal, ako by „praštil“ britského epidemiológa Chrisa Whittyho do hlavy: vraj keby odborníka udrel bejzbalovou pálkou alebo kovovou palicou, „do konca života by z neho bol mrzák“.
Obhajoval aj vyhadzovanie laboratórií na výrobu vakcín a 5G vysielačov do povetria.
„Mali ste, samozrejme, plné právo verejne ventilovať svoje názory a robiť to mimoriadne presvedčivým a ráznym spôsobom. Vy ste však zašli oveľa ďalej a tým ste sa dopustili trestných činov, za ktoré ste boli odsúdený,“ uviedol sudca Richard Marks, ktorý Ruaneho príspevky označil za extrémne nebezpečné.
„Nešlo o banálne tlieskanie na internete – nabádal ľudí, aby vážne zranili alebo zabili iných, a navrhoval, na koho sa zamerať,“ povedal Gareth Rees z protiteroristickej polície, ktorá Ruaneho príspevky vyšetruje od roku 2021.
Podľa prokurátorky Julie Faureovej Walkerovej sa správy odsúdeného dostali k celkovo 26-tisíc ľuďom.
Ruaneho zatkli v novembri 2021 a obvinili ho o takmer dva roky neskôr. Tento rok v septembri bol v dvoch bodoch obžaloby odsúdený za podporu terorizmu. (čtk)Denník N